Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mystyfikace a manipulace jak hrom.

    Tak za prvé--stalo se to v Brně (pro neznalé redaktory zeměpisu Brno je na Moravě) takže skautka není česká, nýbrž moravská. už tenhle prostý jasný fakt dokazuje zaujatost a nevěrohodnost článku.

    za druhé--ten plakát který drží "vychováme i vaše děti" konkrétně ve mně vyvolává asociaci totalitního režimu který chtěl taky všechny jen "vychovávat a převychovávat" viz hitlerjugend či socialistická mládež. Kdyby někdo lhostejno kdo přišel s tím že mně a mým dětem bude vnucovat své názory a hodlá nás převychovávat podle svých "jediných správných" představ poslal bych ho do pr..ele.

    a za třetí--dle čeho se usuzuje že onen onálepkovaný údajný "neonacista" nebo co, je agresivní vůči té holce? Klidně to může být že se ji snaží vysvětlit že je příliš mladá a naivní a naprosto nechápe co se tady ve světě děje. Že totalitní mocenské kliky potlačují demokracii, vyhrožují válkou terorizují lidi ekonomikou, otevírají nekontrolovaně hranice pro neznámé migranty a to prostoduché šestnáctileté pískle zblbnuté propagandou naprosto neví která bije.

    Jak se dá jednoduše zneužít a zmanipulovat nějaká fotka bez hlubší znalosti situace na ní zachycené.
    • Co jsi čekal od medií? Je to prostě tak.
  • jak dali najevo ty zelené děcka, přišlo demonstrovat za globalizaci. Tedy zejména za přijímání všech kultur a etnik do Brna. Evidentně by je někteří rodiče doma vypráskali. To se jim to smradům globalizuje za obecní peníze. To by se tady přiživovalo tisíce páchnoucích nemakačenků z našich peněz.Takže klidně a bez námitek mohla ta ruka kluka v bundičce přejít v pěst. Nikomu by to zas tolik nevadilo. Na rozdávání obecních penízků jsme tady citliví.
    • v žádném případě nedal. Každý má právo na svůj názor. Jen bych se jí zeptal, kolik toho o celé problematice doopravdy ví a kdo jí dal právo převychovávat jiné lidi k obrazu svému? A pak bych ji doporučil ať si jde v první řadě dělat domů školní úkoly jinak dostane pětku a rodiče ji zarazí kapesné a přístup na počítač.
      • mno pokud vím, tak stát předepisuje povinnou školní docházku a pro naprostou většinu lidí to znamená státní školu. Státní školství samozřejmě vychovává správnou ovci.

        Učí nás dělat věci co nás nebaví, jsou nesmyslné a nanic, učí nás, že tohle se musí dělat a to pravidelně, každý den od pondělí do pátku... pouze povinnou státní školní docházkou je možný vychovat/vytvarovat z myslícího člověka někoho, kdo tvrdí, že pípat kasou 8 hodin denně pět dní v týdnu (nebo třeba zadávat mzdy jako účetní, dělat úředničinu, vytírat záchodky, řídit autobus pořád po stejné trase apod) že je emancipace a seberealizace a každý má díky této svobodě možnost takto krásně až do důchodu chodit se zavírat den co den do cizího baráku (i kdyby nechtěl) a nechat se dohlížet jestli dělá to co se mu přikáže i kdyby to byly nesmysly... a ještě bude rád když politici, který se každý den hádají kdo je větší podrazák a grázl seberou 50% platu aby mu zajistili šťastný život.

        Upřímně se nedivím, že imigranti, který neprošli evropskou státní povinnou docházkou nechtějí zařezávat ve fabrikách, když existují štědré sociální podpory.

        Bohužel někteří tuto vymývárnu považují díky falešné pozitivní vazbě (pochvala za papouškování, za vzorné mrhání časem v lavici apod.) za super věc a budou Vás přesvědčovat že to co si roky a roky vtloukají do hlavy je vlastně správné, pravda ... a jak by ne, Vždyť to říká učitel/profesor a ten mi přeci dává dobré známky takže to musí být pravda :).

        Že by zrovna ta skautka měla pětky pochybuji...
  • Opět článek na téma "rasističtí češi" ,
    doprovázený podbízivým obrázkem skoro plačící dívky a ďábelského "neonacisty".
    Manipulace jako hrom a ty textové výstřiky typu""Lucie Myslíková se zařadila do panteonu světových ikon vznešeného odporu proti útlaku všeho druhu"""
    Drogově závislá bojůvka,kteří si říkají "levicoví aktivisté" kolem nich
    ,hlavně že mají skauti u svých uniforem podkolenky "Good Night White Pride" -"Dobrou noc ,bílá hrdosti"
    tak to zakladatel skatu generál Robert Baden-Powell asi nemyslel.
  • tak naprudko. Že by nějaká brněnská šmudla lítala světem ?To by si přála ona, všichni skauti a některé neziskovky. Celý svět má Brno na háku. O co?
    • ... tebe má na háku i třeba Nelahozeves, debi*e :))
  • Skaut je dítě oblečené jako blbec, pod vedením blbce oblečeného jako dítě
  • Na nácka házím bobek,ale 16ti letá koza ještě ani nedostudovala,natož odvedla nějaké daně státu a Vy Sorosovy rychlokvašky z ní děláte modlu. To už Vám nežerem spravodajský žumpy.
  • kdysi jiná parta. Příroda ohníčky kotlíky ....... V Brně se rozhodli politizovat a ještě v bílých punčoškách. Slovem ostuda. Les vyměnili za ulici. To jsme moc rádi. Nevím nevím jak se to bude zvířátkům líbit. Vsadím se že medvěd ještě nečetl noviny. Jinak by hlupaňu přetáhnul tlapkou. Po hubě. A lištička by blbku jistě kousla. Do běloučké podkolinky. S výrazem " vzpamatuj se blbko".
  • Skauty mám rád, sám jsme ex skaut. Ale tohle není jejich parketa.
    • pijonýřy já mám rád
  • Už z téhle fotografie a to vzhledem k vyjádření oné skautky - viz DVTV je zřejmé, jak farizejské jsou všechny ony agentury, které toto účelové foto zveřejnily. Vypadá totiž jako agresivní, což dle vyjádření není pravda.
  • Ve světě se píše o Česku a jsou to samé lži a manipulace jestli i stejně vypadaj (jokože vypadaj) zprávy ze světa.... Stene tak zprávy z německa taky se všude píše jak tam vítají migranty a přitom všichni co znám co tam žijí tak na ně akorát nadávají a nejradši by tu pakáž vypakovali pryč, jsou z toho neštastní stejně tak jejich známí, ale kdykoliv se sebeohleduplněji ozvou hned je tamnější hrstka sluníčko/výtačů označí za fašisty a protože německo tak stím fakt nemůžou nic dělat.... těch normálních němců je mi líto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit