Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové a dámy, nebuďte naivní. O těch penězích, o tom miliardovém švindlu, museli vědět
    všichni vládnoucí zmetci. Ale každý očekával "držhubné". Nový Český kolorit, zdá se :-))))
    Věřím Švýcarské justici ! Naše je o ničem........je to žumpa.
  • My to v té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravě vidíme zhruba tak: když čteme ty články o nějvětším podvodu tisíciletí na ostravsku, tak se nám otevírají kudly v kapsách. Sever Moravy byl odjakživa opomíjen pražskou vládní sebrankou, o to víc bychom si dnes přáli exemplární potrestání moderního "Nikola Šohaje z Horní Suché". Naše spravedlnost to neprovedla s ohledem na obecnou korumpovanost a prorůstání zločinců do státní správy. Ne nadarmo se v celém světě říká našemu soudnictví justiční mafie. Taková Kalábrie nebo Sicílie by zbledla závistí, kdyby se dobře podívala na činnost našich soudců. Po válce nemohli dobře soudit, protože většina českých kolaborantů přešla k StB, pak zas nemohli soudit většinu zlodějů a vrahů, protože mnohdy pocházeli z jedné rodné strany, pak přišel samet a máme zase problém. Jak soudit šmejdy a kapitalistické špíny, když jedna polovina je úspěšně amnestovaná Kikinou Pružinským a druhá polovina je schopná koupit celý soud i s přílehlými pozemky (a všemi soudci...). Náš štajger vždycky říkal: "Kurňa, děcka mě by fakt zajímalo, kdo té Themidě utáhl ten šátek přes ty oči, bo ona toho potem fakt moc nevidí..." A na to ten náš "loupežník v kravatě s titulem báňského inženýra z Horní Suché" vždycky spoléhal.
  • Ony ty peníze někde jsou a pokud konta mají jména bude tanec mezi vejci.Švýcaři jsou asi mimo vliv českých VIP takže lze očekávat rozdílné rozsudky. *3*
  • Zacit Letistem uz nejde,Klaus docela urcite vi sve,ostatni ucastnici budou dle svych nahledu
    uplne nevinni,klidne se obhajuji Imunitou.Behem funkcniho obdobi byli a jsou prece zcela
    "nesvepravni".Tak proc by meli mit strach ze soudu?!Mozna jeste Belgican "utrpi ztratu pameti" a je vymalovano. *16*
  • To se to rozkrádalo, co? Co takhle postavit vedle nich Václava (nevimkolikátého)?
    Já jsem zvědav, zda i švýcarské soudy uznají, že to byl přiměřený zisk z "křišťálově" čistých transakcí obžalovaných a že my "obyčejní" smrtelníci nemáme nárok na víc než obnos zvící 300-500 éček.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit