Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policie je opět nachystána proti bílým, jsou to t bilí, co ctí zákon, nedovedou se bránit, jak cikáni, chodí do práce a je jim možno kasírovat plat na pokuty (proto zde P-ČR zasahuje a plní tak kvóty na pokuty), když vystoupí proti cikánům, je mi hamba žít v tomto státě, kde jsou těžkooděnci, když parta cikánů přepadá 14letou dívku, kdy kopou a okrádají invalidy, kde je státní policie, kde jste, P-ČR, jste tu pro nás a nebo proti nám?
  • Pokud všichni policajti přestanou poslouchat své nadřízené co se jim stane - vyhodí všechny?Asi těžko max jejich ředitele nebo ministra a ty ať vezme čert.Takže dokud ta policejní ch.t.a co umí jen mlátit,buzerovat atd. nás co jim nacpáváme peněženky atd. z daní, bude chránit neviditelné nebude pořádek nikdy.Jedině když vyjdeme všichni do ulic a ne jen ve zmíněných lokalitách - A nebo se vám zdá, že v jiných místech republiky se chovají neviditelní slušně? - LOL . Pokud se nahlásí pochod v mnoha zamořených lokalitách republiky ve stejnou dobu myslíte si,že všechna místa jsou schopni policejní teroristi chránící neviditelné pokrýt? Asi těžko.A policajti pamatujte si,že na každou swini se řezník najde!!!!!!A až vám neviditelní znásilní manželky,povraždí vaše příbuzné,rodiče či děti,tak zase vyjděte na jejich ochranu před námy rasisty a kdoví co ještě.ČR je jediná země kde funguje rasismus opačně a naši politici se jen smějí a lezou evropské unii do zadních partií.Média nás masírují jen případy,kdy je ubližováno neviditelným,ale opačně (bezvýznamný přehlédnutelný článeček a pravdu o tom jak případ skončil budete muset svěřit pátrací agentuře).Jen doufám,že EU tu nechce druhé KOSOVO,kde opálení albánci okradli za přispění (KFOR+států co podepsaly Mnichovskou dohodu) o majetky,zem a životy chudáky srby.A nebo jo?Takže kam až tohle protěžování skupiny neviditelných půjde a kde to skončí?
    Držím vám všem palce a udělejte tam už pořádek a ukažte neviditelným a jejich pohuňkům že se jich nebojíme!!!
    A snad se i my ostatní z jiných regionů podle vašeho vzoru také postavíme na odpor.
    A řekneme DOST JIŽ BYLO VYKRMOVÁNÍ PARAZITU A UŹ ANI KORUNU ZE STÁTNÍCH PENĚZ!!!!
    A protože jsme národ civilizovaný jsem pro zřízení konta na které jim ti co je mají rádi můžou přispívat *1* a z něho si pak můžou neviditelní čerpat.Ale pochybuji,že to půjde,protože kde nic není tam ani smrt nebere.
  • Dámy a pánové, ti co jsou dnes na tom líp než jiní,co proti nim se bouříme, zkusme se zamyslet nad tím proč??? P r o č jsou zde bezdomovci, zlodějíčci, chudína, romové a jiní jimž nic neříká dnes musím do práce. Sametová revoluce pro mnohé přinesla jen bídu a trápení. K d o za to může??? Vládní garnitury neschopné po revoluci rozumně řídit tento stát. Rozpad republiky, zavírání fabrik a podniků, rozbití struktury zemědělství a následného zpracovatelského průmyslu, kdy za hubičku rozprodali (to v lepším případě) a nechali rozkrást vše co bylo zbudováno za roky po válce. Vstup do EU to ještě víc pohnojil. Kecálkové, kteří o vývoji v našm sátě nemají ani šajn se nám snaží namluvit, jací jsme rasisti a budíž k ničemu. Ano - mají pravdu, když vidí jen vládní špičky a jejich šaškovská představení. Níže se už nikdo nedívá. My obyčejí lidé nikoho nezajímáme. A pokud ano, tak jen proto, jak vytáhout nějakou korunu z nás. Je to smutné, ale je potřeba se opět ptát " JAK DLOUHO JEŠTĚ?" nám budou ovlivňovat život nenasytní supové. Je divné, že lidé kteří stáli na staromáku, jsou v pohodě a nechají ze sebe dělat blbce, kteří jen tupě přikyvují na zákony, které z nás pomalu,ale jistě dělají otroky kapitalistického systemu.
  • Co si obyčejný český blb většinově volí,tak to mu už jednadvacet roků vládne.Pokud český blb nezmoudří,tak zbídačování slušných lidí bude pokračovat.
  • za 5 let od nastěhování cikánu do čunkobeněk se v těch 32 bytech narodilo 100 dětí. za 10 let nebude všude v okolívsetína ani jeden duchodce.. všechno ti malí fakani vymlátí. myslím že by tato rota spolu s potkany přežila i atomový výbuch.
  • Cigoše je třeba valit hlava nehlava. Zahnat je zpět do dír, když budou dělat bordel a krást. Přelamat ji hnáty a nastěhovat je politikům do domů. A´t si taková vládní ochrankyně vezme cigoše za sousedy, nána nebeská. To se ji to mele ale měli by ji vymlet cigoši, to by si užila.
  • Policie v rámci hesla Pomáhat a chrámit skutečně pracuje. Chrání zloděje, asociály, násilníky, nemakačenky, zneužívatele sociálních dávek a slouží tealitkám aby chránila jejich obchody a výnosné kšefty s byty a umisťováním asociálních skupin. Největší byznys je ubytovávat cikány a vyvařovat obrovské příjmy z dávek od státu. Takže policii nekřivděte, ona jen plní to co má na autech napsáno. Z Prahy a jejího okolí je vyvevezou ven na tzv. venkov, byty se zhodnotí a prodají. A pak pošlou do míst jejich vysídlení lidskou ochránkyni práv a na kriminalitou postihnuté lidy, slušné a pracující pošlou policii. Asi si příště vemte klíče a zvoňte. Třeba Vás policie neutluče po vzoru Husáka bilaka svými pražskými pohotovostními pluky VB, pardon těžkooděnci. k tomu pražští novináři budou po vzoru předlistopadového Rudého práva řvát, že republiku si rozvracet nedáme. Sem tam nasunout mezi občeny pleštatého VB provokátéra a mámam a otcům se okamžitě řekne dav. Zkuste dát policistům květinu, snad Vás jako za husáka nebudou mlátit v uličkách a průjezdech. Lid není jako oni, to jen těžkooděnci a pomahatelé a chránitelé se chovají jako Husákovi pohotovostní pluky a lidové milice.
  • Občané,dejme cikánům dávky,ale z kalašnikova a bude klid i bez těch policajtů!!!
  • Policajti jsou svi-ě my je platíme z daní a oni chrání cigoše to je hnus co se to tady děje je třeba je vyhnat ze všech měst nejlépe na Sibiř. Do nich a tvrdě ať táhnou do Indie.
    • Souhlas, ale řadoví cajti cigoše nesnáší, ale musí je chránit, poněvadž by jinak přišli o práci.
    • To mají taky společné, obě grupy platíme z daní, jednu aby nás okrádala a napadala a druhá aby je chránila proti nám těm zlým co na ně celej život děláme. Ne nebudu se rozčilovat *16* *16* *16*
  • http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park/211411058080902/video/

    Jak se vám krypl líbí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit