Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je potřeba aby socani,kteří si kupůjí nepřizpůsobivé různými dávkami a okrádají původní obyvatele o finance,čas i budoucí svobodu šli konečně pryč. Co se nepřizpůsobivým nepodařilo se zbraní ruce se jim daří díky impotentním pseudosociologům,kteří vnucují svým občanům pomocí tisíců zbytečných studentů svůj pokřivený názor,který někde přečetli od stejných akademických pomatenců vzdálených realitě života. U nás funguje pozitivní diskriminace ,která šikanuje většinu obyvatel, páni sociologové uvědomte si že agresivní geny nezměníte.
    • Hehe, hlavně, že za těch socanů ekonomika 8 let rostla, větší krize a propouštění tu byly dvě - 1997 a teď, vždy za pravice :)
  • přece jako populisté jsou u nás osvědčení sociální demokrati, ti toho naslibují!!!! Že by tomu v bývalé monarchii bylo jinak? S rétorikou proti muslimům se brzo prosadí daleko více stran a zdaleka ne populistických. Třeba německá CSU. Rakousko ten problém s integrací má stejně, jako Bavorsko a Berlín. Milióny Turků, neochotných naučit se řeč země, kde chtějí žít. Už pořadují turecké vysoké školy a muslimské mešity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit