Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím kterému článku mohu víc věřit.Například na Novinky.cz píšou pravý opak a je známo, že vše na Novinkách nahrává pravičákům.Proto děkuji tomuto serveru Tiscali.cz za neutrální články bez cenzury.
    Jen tak dál.
    Děkuji
  • Čeští blbečkové se budou opět motat v kruhu: ODS, ČSSD, KSČM (všechno nástupnické organizace KSČ) a doufat, že už jim konečně někdo nasype do koryta.
    Nic jiného, než úplná adresnost volebního systému, nepomůže:
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, zprostituované katolíky, (nikoli však na jim spřízněné voliče KSČ) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Proto návrh: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • To je dobře ať vyhraje levice, dost bylo rozkrádajících koalic. Budi volit pouze komunisty, a to jsem až do teď volil pravici!
  • co bych doporučil hlavně ČSSD... tak při dalších volbách si pozvat mezinárodní pozorovatelé,kontrolu.Jsem přesvědčen o tom,že pro vítězství pravice se bude dělat možné i nemožné!!!!
  • Hurá všechno bude zadarmo a Sobotka zaplatí co nakradl odpustil na daních snad ho taky zmákve policie
    • Jindro, v poledne sis měl vzít prášek, naprav to radši hned.
    • tak před pěti lety bych řek,že máš vymytej mozek,dneska to je už(aby mě to nesmazali)víc jak hloupost
    • nehrabe Ti??
  • Nač vláda politiků,politických starostů obcí a měst atd. , ale vždy jen odborníků zapálených pro věc.
    Ruku na srdce ODS je určitě to nejhorší co obyčejného občana může čekat představte si hasiče který bude u jakéhokoliv zásahu politizovat ,okecávat rovíjejíci se požár a koukat co by se hodilo
  • Tomuto národu hold není pomoci ,ti co se derou ke kormidlu pomocí voličů už u něho byli několikrát a co dokázali? Jedni jak druzí horečně a většinou korupčně privatizovali státní majetky do soukromých rukou, vše co se dalo a mělo nějakou hodnotu. A výsledek ? Neustále zdražování ,pokles životní úrovně většiny občanů a na druhé straně pár desítek miliardářů kteří mají pořád málo .I sosani se na tom výrazně podíleli a tak je načase si přečíst třeba pár článků Tomia Okamury a dostat už konečně rozum.Bohoušek Sobotka který například byl u velmi nevýhodného prodeje OKD by měl být hnán k zodpovědnosti jako Timošenková na Ukrajině.Tam se s politiky co poškodili stát potažmo občany nemazlí .
    • Souhlas, jen nechápu co s tím má timošenková a spravedlivá ukrajina? Tam jde spíše o tytyty a mlč o našich svi*árnách nebo máme moc tě sejmout.Tam o spravedlnost vůbec nejde. To je jen řekl bych veřejná forma nátlaku, takový model. Tak sakra nevymejšlejte, co je tady a co na ukrajině laskavě. *16*
      • Není vše pravda co se o Ukrajině píše.Mají tam například přímou volbu prezidenta .A jak probíhaly prezidentské voby kdy byl zvolen zloděj protokolárních pér a mezinárodní ostuda Česka Klaus ? Kupování hlasů poslanců,výhružky a zastrašování které dirigoval Langer a Topolánek.Jsme lepší než Ukrajina? Nikoliv jen větší pokrytci kteří si neumí vybojovat ani přímé volby u politiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit