Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naivko, přece platí, že vrána vráně oči nevyklove.
  • Ty "výbuchy nepořádku v tomto státě" dělají svobodně volení zástupci. Koho jste si, ovcané, zvolili, ten "spravuje" společné věci. A co dělá ta chudnoucí třetina proti tomu chudnutí? Učí se nové věci, pracuje, šetří a neutrácí za zbytečnosti, nebo lenoší a lemplovatí a čeká, že se o ni vláda postará?
  • Tam, když to bouchá, tak je to alespoň slyšet, tak se proti tomu dá bránit, ale ty výbuchy nepořádků v tomto státě slyšitelné nejsou a obyčejné lidi zasahují se spožděním, kdy už není proti nim kloudná ochrana.A tak nám třetina populace chudne a vláda proti tomu v podstatě nic nedělá.No tak ono je to pochopitelné, protože pánům ministrům a poslancům platy rostou a rostou.O sebe se totiž postarat umí!!!
  • Ve Vašem příspěvku se jaksi neorientuji. Ty "bedýnky", jak píšete, musely být poněkud větších rozměrů a přivezly je spíše vozy firmy (a odpaluje je šéf dálkovým ovládáním *3* ).
  • Okupanti dávali lidem benzin a naftu .Čeští okupanti jen machrují s vrtulníky a pandury a nikomu nic nedali ač to byla česká armáda co výbuch zavinila neb sami bedýnky s municí tam nepřijeli auty bez řidičů švédské konstrukce výzkumného ustavu .Nikom u z n ich s e nechce dělat a jen postávat ,v totalitě veleli vojákům nucené vojenské služby čern ým baronům a kdejaký blb je lampasákem s ING soukromé firmy .

    Antonín Brachtl
  • Jenom by mě zajímalo, zda obchodníci se smrtí, kteří mají v areálu uskladněno bůhvíco, dostali od státu již první fakturu za provedené pyrotechnické práce, za nasazení hasičů, policie a stovek vojáků, kteří oblast střeží. Za vzlet vrtulníku, za převoz občanů a jejich ubytování v době evakuace. Zda již kompenzují obyvatelům poškozených vesnic to, že je jejich život důkladně omezen a to na velmi dlouhou dobu. Zda se nejprve alespoň těmto obyvatelům omluvili. Zda vysvětlili, proč v krátké době vybuchly dva sklady. No nic, jsme v Čechistánu, stát to zatáhne a lidem zvednou daně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit