Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě, kolik bych musel dát Janku Kroupovi, aby začal říkat pravdu o kalouskovi, když dokáže takhle lhát o Bártovi.
  • KMOTRŮM SE Z AKTIVIT VĚCÍ VEŘEJNÝCH JEŽÍ CHLUPY!!! (R.John)

    VV si vysloužilý útok KMOTRŮ za své aktivity proti následujícímu:
    - ZRUŠENÍ ANONYMNÍCH AKCIÍ u firem ucházejících se o VEŘEJNÉ A STÁTNÍ ZAKÁZKY
    - BOJ PROTI HAZARDU
    - BOJ PROTI PŘEDRAŽENÝM DÁLNICÍM
    - BOJ PROTI CÍRKEVNÍM RESTITUCÍM - jejich současné schválené podobě
    - BOJ ZA KVALITU A PROTI PŘEDRAŽENÝM POTRAVINÁM V ŘETĚZCÍCH
    • To jsem zvědavá, co se bude dít po dnešním volebním sjezdu VV. Už 14 dní před sjezdem zahájil mediální útok Janek Kroupa pořadem Na Vlastní oči. Čekala jsem, co zas VV provedly...a ve zrecyklované reportáži nezaznělo vůbec nic nového..Tak si říkám co bylo skutečným cílem...? Proč byla reportáž odvysílána zrovna v této době, kdy má ODS jeden PROBLÉM za druhým a kdy Kalouskovi se chtějí trhnout STAROSTOVÉ z TOP 09...
      ŽE by šlo o jejich (VV) sobotní VOLEBNÍ SJEZD? A pokud se mediálně tohle děje před sjezdem, co budetedy potom následovat PO SJEZDU, kde si zvolí nového předsedu???
    • Cože???
  • Je úplně fuck, kdo bude napsaný v papírech. Je to firma na korupci pod vedením Napoleona.
  • jEDINÁ ŠANCE JE VOLBA KLASNOVÉ. Byla proti koalici s darebákama, neposlechli. Pak se drželi ve vládě jak lejno košile. Hovňousek si s nimi pohrál, dal befel měkotovi Nečasovi, vznikla LIDEM a je vymalováno. A VV marně lapají druhý dech. Akorát ta blbka Katolína nemá ještě ponětí jak s ní zametou až jí nebude zapotřebí k těm lumpárnám proti většině občanů a na jejich úkor. Kdo ví co všechno jí naslibovali. Ta bude zírat až z těch slibů nezbude ani prd.
  • a není to vlastně dneska už jedno,kdo bude či nebude předsedou de-facto mrtvé strany?Myslím,že voliči na podraz VV hned po volbách a na jejich šťastné obličeje po boku dinosaurů nikdy nezapomenou.Takže 11% naivních lidí už nebude konat.To samé platí i LIDEM jejichž členové se vejdou do většího osobního auta,ale už nikdy do PS..i když tam si myslím,že se budou vetřít k TOPce,které posbírá veškerý odpad jako posledně.
  • VV - firma bez budoucnosti! Stejně jako ksčM.
    • mamtorada78
      No, nevím jestli VV vydrží, to se teprve ukáže. Křest ohněm přežili a mají šanci ukázat co zvládnou. *14*
      Ale pohřbívat KSČM ? Nic proti Vám ale tohle může tvrdit jen mluvka, blázen nebo snílek. Nedala jsem a nikdy jim sůj hlas ani nedám, ale je pravdou že KSČM tu byla, je a vždy bude. Mimochodem ve spoustě otázek jsou zdravější než Dluhoslavova ČSSD
  • mamtorada78
    Jsem docela zvědavá, co nám VV do voleb předvedou. Dluhoslav Sobotka se svými kámoši J. Diensbierem mladším, Zaorálkem a jejich zavřeným sponzorem chudáčkem Davidem jsou u mě už definitivně odepsaní, jejich politická potence mne nezajímá od doby jasného příklonu k zavedení Eura a papouškování náckům a frantíkům.
    Likvidační útok ze strany ODS a TOP 09 se jim podařilo také přežít, možná budou můj favorit *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit