Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se domnívám, že VV si kálí na svou hlavu sami postupně jeden za druhým. Zřejmě voliči neměli moc šťastnou ruku, když do vedení zvolili lidi, kteří teď ve strane "vládnou". Nepochybuji, že mezi jejich členy a příznivci by se našlo dost schopnějších, slušnějších a méně "cirkusáckých" lidi, kteří by zodpovědněji nakládali s mandáty svých voličů. Holt do nového se vždy nahrnou liidi ambiciozní nezávisle na jejích schopnostech. A potom to tak vypadá, že každý tahá na "všechny" strany.
  • VV pro své židle zabijou i matku. Takové chamtivé kreatůry se musí hledat. Hlavně když Peak vysvětluje jak se jim daří plnit jejich program, místo aby řekla, že má řidli přirostlou k řiti. To je opravdu hnus.
  • Proč nejde odvolat vládu , parlament a udělat okamžitě nové volby.Já tomu nerozumím, to máme v tom marasmu žít ještě 2 roky, nebo kolik?jTo jsme blbější než Slováci? Já vím, že tam také mají problémy, ale řekla bych, že jsou na tom lépe jak u nás? Také musí šetřit a škrtat, ale co se děje u nás to už je genocida národa, hlavně morální.
  • to "kálení" není tak zlý. stále ještě vv nepotřebují při zasedání zakrytí hlavy alespoň turbanem nebo motocyklovou helmou.
  • Článek zní špatně. Mělo to býti : " Občané si nechají kálet pravičáky na hlavu, ale nikdo neví proč si nechávají libit" Od roku 1989 se dostala k mocu ta největší pakáž, která byla poschovávána někde v kanálu nebo byla importována do ČR imperailisty ze zahraničí. Dnes už každý ví, proč byli nutné s tohouto svoločí zatočit jako to bylo v 50 letch. Škoda, že byli komunisté tak sociální ke všem stejně. Komunistům bylo nejdůležitější rozvoj země a péče o člověka.
  • Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít mnohem tvrdší ruku mladé generace.Za ty nasekané dluhy,které má budoucí generace splácet,se budou muset mladí,těm lumpům ,co je nadělali,nějak revanžovat.
  • Všechno je to stejný politický dobytek zralý na co nejkrutější odporažení,na katovské mučírně,.za podíl na zbídačení a dalším zadlužení této země.
  • Ono je totiž úplně jedno, jaké loutky na tom pimprdlovém jevišťátku poskakují. Za provázky vždy budou popotahovat rukou společnou a nerozdílnou. A bohužel "na věčné časy".
    • Jsou to opravdu jen pimprdlata. Ty kdo tahaj za provázky máme dost blízko kolem sebe. Stačí se jen dobře dívat, kdo a s kým se schází a kamarádí. Je to pořád stejné. I Hitler měl kolem sebe sestavu průmyslníků a novodobé šlechty a židé mezi nimi mu jaksi nevadili tak jako ti obyčejní, co nikomu neškodili. *3* *3* *3*
  • Koryto je bližší než čest *16*
  • MNE NAPADÁ NĚCO JINÉHO.... JESTLI TOTIŽ TY VEVERKY nevznikly právě proto, aby se celá situace neproprala na veřejnosti aby bylo lidu dáno NA VĚDOMÍ - ŽE ZÁKONY NEPORUŠILI , že všechno je de facto legální a protože se zjistí že se nic nelegálního nedělo - všichni budou ZÁŘIVĚ ČISTÍ. Vždyť si vzpomeňte na Johnovy kauzy.. taky rambajs NÁPRAVA ŽÁDNÁ..... PŘIPADÁ MI TO CELÝ TEN HUMBUK .. NA PARODIII A a oznamÍ LIDU NA VĚDOMÍ A K SOUHLASU, že to proatě tak v partajích chodí a šmytec a aby lidi drželi hubu a krok........sorry . *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit