Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Véčka nic nebráni, tak jako všechny ostatní pokitické strany, vesměs neseriozní neználci s hlavním cílem se finančně co nejlépe zabezpečit (česky= nahrabat si pro sebe, ať to stojí, co to stojí). Véčka nejsou vyjímkou se snahou dostat se k ,,lizu,, ale začaly pozdě. Odpísknout je a nekompromisně z kole ven. Cokoli Kalousek říkal, říká a říkati bude, vždy páchne svinstvem, nedobrotou a podraznictvím.
  • Njehorší na tom, že véčkaři nemají jinou šanci, pokud nechtějí zmizet v propadlišti dějin už teď, než že musí s Kalouskem souhlasit. A ten tak vyrostl, že ho nezvládá ani kníže pán, natož slušňák Nečas. Ve skutečnosti je pan Kalousek sebestředný narcis, schopný se po politickém pádu (exšéf ČSL) zase vynořit a odehrát další árii z opery. Nechci mu přát nic zlého, ale něco, aby vypadl z politiky a z našeho života, by ho potkat mohlo.
  • Kalousek není první politická modla,kterou národu novináři vystrčili do popředí.Vždy pak tyto politické modly padají,že po nich ani pes neštěkne.V horším případě jim pak většina národ nemůže přijít na jméno.Pokud je Kalousek takový finanční machr,za jakého se vydává,tak ať místo dalšího dlužení,začne astronomické dluhy splácet.Jinak ať raději tahne kopat uran pro Temelín.Takových hlupáků,kteří by dokázali zadlužovat,za jeho plat,tuto zemi,by se našli desetitisíce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit