Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý kdo volil tohohle slovenskýho kolaboranta, bolševika, udavače a zloděje, by měl být pověšen na hák, za žebro, vedle něj, dokud nechcípne. Podle horno-uherského obyčeje.
  • Babiš by nejraději všechny kontroloval, ale měl by začít sám u sebe. Já bych na Babiše poslal Evropskou dotační kontrolu financování jeho firem.
    Teď chce opět navyšovat tisíce státních zaměstnanců a další miliardy, Babiš tuto zemi vede ne na dno, ale dno se nachází v Portorickém příkopu.
    • A našlo se tolik tupců co ho volili. No jo, však dostali koblihu a slib bude líp.
  • Přání je otcem myšlenky, tedy u našich senzacechtivých pisálků, jejichž heslem je Kalouskovo - neříkej lidem pravdu ,ale jen to,co chtějí slyšet.
    Už dlouho si toho prolhaného Kalouska ve Sněmovně neužijeme,poněvadž po předčasných volbách nás,společně s TOPkou,STAN a Lidovci opustí,odeberou se na hnojiště,ne smetiště dějin.
  • Naprostý souhlas Andreji.Již je na čase udělat kontrolu na AV ČR za panování Dluhoše.To by nebylo,aby jsi opět nevyhrál volby.
  • džalala,džabalala,džala.....nerozumíme mu,ale vyrábí zlato........a jak jsi Skoto daleko s elixírem mládí ??? Jestli nebude do večera,necháme tě hodit katovi.....a pan mgr Kelly nám stvoří homonidu ....to se to bádá za státní *1* *1*
    Vlastně dnes to již nejsou alchymisti,ale akademici.....takový dobře placený dluhoš..... *2* *2*
    • Vyhrožování a šmelina s dotacemi to by mu šlo, ale jinak za vládnutí hnutí ANUS, šlo všechno do kytek. Stavba dálnic se propadla o 50%, čerpání dotací z EU, snad kromě Čapifertu se zastavilo. Školství, zdravotnictví je na huntě....prostě hnus velebnosti Bureši...
  • Vše pod drobnohledem, jen ne babiš. *14*
  • A rozhodovat to bude tohle bolševický a udavačský prase ?
  • Hlupáci levičáci... kdo vážně chce jít s dobou, měl by s pokorou poprosit Rakouské, Švýcarské a Německé odborníky skoro ve všech odvětvích vědy a techniky. Z východu nic dobrého nikdy nepřišlo a pokud ano, tak si lžete do očí jen ve vlastní prospěch. Nikoliv pro společnost, že soudruhu Babiši !
    • Hlupáku pravičáku dříve předsedo KSČ.Díky tomu co tady zasel Havel dramatik s chátrou a komunisti z prognostické ulejvárny musím konstatovat,že je mi jedno zda tady je pravice nebo levice,protože to tady bylo do roku 1948 možná.Dnes jsou to převlečení komunisté za tzv.demokretény.Ano, nikoho bychom nemusely prosit ,kdyby byl vyhnán Masařík,Beneš tam odkud přišli.Uvědomte si,že nikdo nebude slavit 100 let Absurdistánu nebo si myslíte,že tady budou tajtrlikovat tisíce nezaměstnaných,žebrajících a zkrátka všichni,kterým zničil život kulisák dementokrat?Nepíše se rok 1989,kdy dramatik oblbl národ ,ale 2018.Rozvrácený život mnohých manželů,každé= druhé rozvedené.Opravdu úspěch za 30 let.Volba presidenta ukázala tu bídu,kterou do společnosti uvedli sluníčkáři,komedianti a další nepotřebné živli.
      • No jo, je to to "nejsme jako oni", místo toho aby se po právu hlásalo "komunisti na kandelábry". Jenomže on o tom V. Havel nerozhodoval, on se netajil tím, že president je pouhý kladeč věnců. Naproti tomu ten co se teď kláátí, hulí a sprostě žvaní na hradě si o sobě myslí, že je ten druhý nejvyšší po Putlerovi. Opravdu jsem netušil, že V. Havel mohl za to, že se lidi rozvádějí. *6*
        Vypadá to, že kritik má kritické dny. *1* *1* *1*
      • Hlavně to dej přečíst bábě, ať vidí jakého má doma vizionáře a bojovníka, ty kritiku. A pak to vytiskni a vezmi to ukázat panu doktorovi. Myslím, že cvokárnu máš jistou. *1*
      • Měl by jsi napsat ještě něco o Peroutkovi a Hitlerovi aby všem bylo jasno, že jsi utekl z blázince. Prosím, ani v jedné tvoji větě není nic, co by se zakládalo na pravdě. Ty jsi takový malý pomatený Zeman. Takže tvé urážky na moji osobu jsou jen mlácení prázdné slámy. Je těžké urazit slušného člověka, který je nad věcí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit