Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V PS je víc lumpů než kdekoliv jinde.

  • Klíšťata nemá nikdo rád. Zejména ta světová.Tak snad už se i v Praze láme chleba.A společnost se zřetelně diferencuje.Na ty kteří se přiklánějí k Božímu stolci ve Vatikánu a nebo bezmozkům v Bruselu. Samozřejmě že slovo Papeže má ve světě váhu. Brusel je tradičně celosvětový - jen prd.

  • Kousnutí nakaženým klíštětem ještě nutně nemusí znamenat nakažení kousnutého, zejména je-li včas a správně vytaženo. Borelie se nacházejí v zažívacím traktu klíštěte. Ale jsou tam, pokud přesáhne průměrná roční teplota 6 celsiových stupňů, což nedosáhne v nadmořských výškách nad 1000 m n.m.

    • Ovšem my tady máme v ČR obrovské žlutomodré klíště.Neplatí na něj repelenty postřiky, prostě nic. Jsem od něj úplně vycucáni.A co nejhoší.Pořád pečlivě nasává a nasává.Kdy už tomu bude konec? Třeba V USA už se to zdárně podařilo.

      • Je to tak... Po válce na Ukrajině se dají do pohybu procesy s globálním významem. Bylo by to na delší čas a není to téma článku. Afrika, BRICS, ŠOS, deindustrializace EU a USA, potření 5. kolony v Rusku. Odtržení minimálně Maďarska od EU. A v těchto nových podmínkách bude mít zřejmě vláda ČR větší motivaci ke skutečným změnám, k multiazimutové politice, pane kolego.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit