Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrušil bych ČT a když ne, tak alespoň koncesionářský poplatek z televiza a rádia !!!
  • Vypadá to, že si pan generální ředitel uvědomil, že se politické kormidlo otočilo na druhou stranu a on by mohl být klidně vyměněn. To jej donutilo řešit politickou "nestrannost" některých reportérů, která byla v mnoha případech do nebe volající, proto ty čistky reportérů co tahali své politické přesvědčení do práce. Teď záleží, jestli se "nestrannost" reportérů přesune na druhou stranu politického spektra anebo konečně bude ČT objektivní televizí. Ideální by bylo, kdyby konečně ČT se chovala nepoliticky a přinášela objektivní a nestranné informace, když už jsou placeni z našich peněz.
  • Ano,ČT byla vždy "nestranná".Přesně podle hesla,koho chleba jíš,toho píseň zpívej..... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* Podobně na tom jsou pro-náckovsky zprofanované plátky. *16*
  • ČT si děla co se ji zamane,opět reklamy,které byly zakázány jsou ne denním pořádku a navíc produkty nabízené ke koupí u dobrých prodejců,ale kdo jsou ti dobří prodejcí ví snad jen ČT,TELEVIZNÍ PROGRAMY POSUNYTY AŽ O 10 MINUT POZDĚJI A OPĚT KVŮLI ZAKÁZANÝCH REKLAM,opakovány stále stejné pořady a za to bere jako jediná koncesionářské příplatky.Otázky Václava Moravce je neustále skakáni do řeči,takže divák ani neví o čem je řeč a když tam pozvou toho Rakušána co byl ministr zahraničí,tak není rozumnět ničemu.ČT je nejhorší kanal v naší síti a navíc jej platíme každý měsíc v poplatcích.Nechť se vyhaží všichni a bude klid,najdete je pak u dobrých prodejců.
  • Ředitelskému začíná svítat že ČT se "odklonila" od veřejnoprávnosti že se z ní stala Lumpenvize tak provařené reportérské existence uklidí aby byli míň na očích.
  • Na Kavčích horách si každý dělá co chce.Je na čase je vyzvat aby otevřeně přiznali barvu.Druhá varianta je že budou mlžit a chovat se jako by jim to patřilo všechno.A poté bude načase si odhlásit TV.Prostě je vyhladovět.Hladový manager jinak zpívá než arogant s plným bachorem.Takže managerské lopaty naposled.Státní TV není vaše. O co?
  • Paní,Kvapilová,
    si plete spolu s Drtinovou žurnalistiku s pavláčovou drbárnou,to co předvádí Drtinová,to není žurnalistika,ale jak kdekomu skákat do řeči,hlavně levicovým hostů.To je ta správná žuralistika?Tak to se mají za co stydět ,vlasně ony ani nevědí co to je,stydět se,za druhé je toto heslo navíc i uráží,ony údajné reportérky o pravdě neví vůbec nic.
    • a je to tady. Nedovolí levicovým hostům vést dlouhé demagogické tirády a škodit demokracii.
      • Jaký demokracii?
  • To bude taky pěkná koza, vyhodit hned!!
  • modré divadélko, trapnost nad trapnost, z bolševičky ODS Drtinové potřebují udělat mučedníka
  • Na Kavčích horách si právě nemůže dělat každý, co chce. Někdo to řídí, ne? Akorát si nejsem jist, zda ředitel. Dokonce se zdá, že i vlastní názor je tam zakázaný, tedy, pokud se s ním svěříte.
    To je přesně jako za totáče, mohl jsem mít svůj vlastní názor a také jsem ho měl, ale nesměl jsem ho na některých místech říkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit