Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je stát,který musí zaniknout.Dnes vidím,že kádrováci měli smysl,protože se taková verbež nedostala k lizu.Jsem z této společnosti silně znechucen a lituji,že jsem nebyl proti,ale utěšuji se,že jsem nestál na Václaváku,alespoň si nepřipadám teď jako pitomec.
  • šmárjá, kde jste četl že on chce dělat pořádek, .. Vždyť Bakala, Dienstbier a Číro by mu to nedovolili
  • Zabavit nakradený majetek a zavřít.Jo a okamžitě odstoupit z funkce!
  • Ještě kdybys tak rozuměl satiře, tak bys byl docela dobrej diskutér...
  • Hi, hi, hi, podle práva a podle morálky. V českém Šaškystanu. *1* *1* *1*
    Právo a morálku komunisti už dávno zařadili mezi sprostá slova.
  • Kdyby už byly zprovozněny katovské mučírny a osazené co nejkrutějšími katy,tak už by měl Sobotka zpívat na mučírně o svém podílu na zbídačení této země.Je to kus politického lumpa.
  • Si se asi pomátl ne? Dnes je 24 a tak tahle ubohá figurka, co v životě netáhla a spojila se s nej zloději kdu není ještě premiérem. A třeba ani nebude. Pro mě je to jen další z plejády vlastirádců a parazitů *16*
  • Ještě větší grázlík než se čekalo.Když tuhle dostal na volebním mítinku po ušách a machroval s krunýřem okolo krku-no dojemné.Když jej nyní vláčeli po billbordech v havířské přilbě nemá to kluk jednoduché....Ovšem že je takový záškvara že si nechá vyčuraně vyplácet náhrady bez nároku-tak to přepísknul.Takže stát nám všem vezme peníze na daních aby je mohl vyplatit tady podvodníkovi s náhradami.Bohušu vsadím si že do jara si Vajíčkovým Králem.
  • Copak, potrefená husa?
  • Co si to lidičky dovolujete na premiéra ??? On sice bydlí ve Stodůlkách a dva roky na jižní Moravu ani nepáchl, ale on tam přece cestuje v myšlenkách, ne ??? A víte, kolik stojí taková myšlenka Sobotky, ??? Ta je přímo k nezaplacení...a ta cesta dlouhá, kdepak, to cestovné mu jasně patří po právu, Správně po právu by měl být ale zavřenej za podvody, Ale podvody poslanci přímo vyhledávají a na nic jiného nemyslí a imunita je holt imunita...to se pak smí krást ve dne v noci...
  • Je třeba především odvrátit pozornost od velkých zlodějen. My rádi přispějeme chudákům co odešli ze sněmovny. Jak ti trpěli nevině!!! A to vše jsou jen malé ryby a vhodné návnady. Přeci nechcete, aby se vyšetřovali ti velcí. Nejdřív je třeba, a to i za pomoci seriozních zdrojů časopisu Blesk, řešit dlouze zlodějíčky a pak dát amnestii těm velkým.
  • Další GAUNNER na obzoru ČSSD ala Standa Grossuuv (Zemanuv korunní princ). Neexistuje , aby ho jmenoval jinak zrovna to samé jako před nimi narcis,kalous, přesčas
    LOS GAUNEROS jsou jenom nenažraný *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Chovej se skurvyzjebe tečko slušně, sic ti takovou napálím že přistaneš na jižním pólu, tak bacha dobytu., *16*
  • Chudák Bohuš má málo, tak si trochu nakrad. *11*
  • Chovej se skurvyzjebe tečko slušně, sic ti takovou napálím že přistaneš na jižním pólu, tak bacha dobytu.
  • Křiváci nejhorší z nejhorších dělají placené provokatéry. Ubozí sluhové a řiťolezci mocipánů.
  • Vrátit,seřezat a když né tak těm co ho volili to strhávat z platu ,nebo z důchodu
  • Bohumile,Bohumile tohle se nedělá. Znáš přísloví "káže vodu,pije víno?
    Kdo chce dělat pořádek s jinými,napřed si musí udělat u sebe,Bohušu. *14*
  • No vida, babiš zapracoval. Dával jsem tomuhle gestapu 2 roky, omlouvám se asi jsem to přehnal.
  • Žádnej zastánce, ale hnůj jako všichni z gestapa napříč spektrem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit