Přejít na výpis diskuzí
Veliká nepříjemnost Bohuslava Sobotky: Nejčtenější deník si posvítil na jeho bydlení
24.1.2014 | red
110 příspěvků
-
a opět zloděj a podvodník a opět předsedou vlády.Kde to v této republice spějeme když nám vládnou takoví lidé.
-
-
Nevím co si mám o tom myslet.Tak jak pìšeš nahře máme asi samé podvodníky'kteří myslí jen na sebe. Ne na drobný dělný lid jak deklarují při různých vystoupeních.Jen matou lidi.
-
-
Nebylo by nejlepší všechny předem zabásnout ať se z basy "vyviní", Ať předloží jak přišli k těm nehorázným majetkům, atd... a co čerpaly navíc neoprávněně ať z majetků, kont v zahraničí, či jinak zaplatí a dříve je nepustit? Několik věznic je zavřených a nevyužitých... *16*
-
Další GAUNNER na obzoru ČSSD ala Standa Grossuuv (Zemanuv korunní princ). Neexistuje , aby ho jmenoval jinak zrovna to samé jako před nimi narcis,kalous, přesčas
LOS GAUNEROS jsou jenom nenažraný *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* -
... jen do něj, trotlíka :)))
-
Tohle je stát,který musí zaniknout.Dnes vidím,že kádrováci měli smysl,protože se taková verbež nedostala k lizu.Jsem z této společnosti silně znechucen a lituji,že jsem nebyl proti,ale utěšuji se,že jsem nestál na Václaváku,alespoň si nepřipadám teď jako pitomec.
-
Tak po precteni teto diskuse at si kazdy udela svuj obrazek o nasi spolecnosti. S timto materialem ..........
-
-
anonym ? jsi pekna sr@cka ! *1* *16*
-
jsi delat revoluci ! *1* *2*
-
No hlavně že ty to zachráníš imbecile! *16*
-
-
jo von to zachrani imb#cil *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Sobotka je bakalův slouha a diensbír knížecí blbci co volí ČSSD si myslí,že volí levici *11* ANO je projekt Kalouska *16*
-
Praděd Žid SAMSTAGSTEIN by měl z pokračovatele rodu radost. Cit pro penízky má řádně rozvinutý. Proto tak lpí na Potátovi Dientsbierovi, občanu USA s právem na občanství Izraele. Svůj ke svému, jako už přes pět tisíc sedm set sedmdesát čtyři let....
-
Bohouš si problém uvědomuje. Ale do pastoušky se mu nechce.
-
Vrátit,seřezat a když né tak těm co ho volili to strhávat z platu ,nebo z důchodu