Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tady by obhajoba mohla použít určitě to tuším Freudovo - potlačené a neuskutečněné sexuální představy se mohou z nevědomí promítat do vzniku neuroz u jedince..😀  proto Jaro Slávik taky říká - nezkusíš-nevíš.. A já zase, že dnes se najdeme už v Diagnostickém a statistickém manuálu nejen pro tohle všichni, pač málokomu partnerka-partner dovolí ve vztahu vše. :) navíc u některých opakovaně.. :)
    já si Freudem pomáhám, kudy chodím, ve vztazích úplně běžně.. Jednou jsem nechal chleba v lednici, bývalá partnerka ho tam našla až druhý den, mezitím já jedl rohlíky, ona nevím co, prostě jsme neřešili celý den, že jsme koupili chleba a kam zmizel.
    Pak chtěla vysvětlení, jestli už se mě chytá Alzheimer, že se postará, jenom to potřebuje vědět kvůli vyřízení soc. dávek o pečující osobu (drzá už ve 20ti 😂), že by ji to řešilo i peníze vedle studia, nemusela by chodit za tátou prý.
    No tak jsem ji řekl, že ten chleba dýl vydrží, když má optimální teplotu (to jsem si vymyslel, ale od té doby jsme chleba nechávali v sáčku ve špajzu na poličce - špajz byl nejchladnější místnost v baráku, měli jsme tam i zavařeniny, pač on fakt vydržel 3 dny a 2 byl jako čerstvý), že nic neví, pač je na světě teprve 20 let 😂 a Freud říkal, že na to mám právo dělat chybné úkony, když u věcí přemýšlím, nechat jednu věc jinde než je její obvyklé místo a druhou přemístit.. a že tohle ve vztahu dělá ale jen jeden, druhý ty věci pak hledá a pomáhá najít. Pač kdyby to dělali oba, tak už je z toho chaotická domácnost. Ale prošlo mi to. Pak se mě jednou v posteli zeptala, jestli jsem fakt kecal, že ten chleba z lednice je dýl fresh, pač ho máme ve špajzu a tam taková zima zase není..😂

  • Obvinění z ničeho 

  • Američani mistři fabulací.

  • Nastává soumrak podvodníků a lhářů v politice. Vládli nám už dost dlouho. Můžou si jít odpočinout. 😂


  • Babiš by mu mohl ledacos poradit. Je vidět, jak se Bidenovci a ta jejich pos.aná sionDemokratická strana Trumpa bojí. Ale do prezidentských voleb mohou jít i jiní, s velmi podobným smýšlením jako Trump. Například jeho syn.

  • KIMCID

    A má pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit