Přejít na výpis diskuzí
Velká postava kauzy Rath: Exposlanec, za kterým měl jet hejtman s krabicí
2.6.2012 | Danica Klein
56 příspěvků
-
wow :))) žes poznal hned také, že to je primitiv primitivů :))))))))))))))
-
Tebe zjevně nepustí ani do nádražní putyky na vaší návsi a venku lemtáš z krabice, tupane.
-
... už se opakuješ, že by fakt absence mozku?
-
Přidej, zatím píšeš, IQ6, co zde dokáže každý, kdo nevychodí ani základku :)))))
-
Děkuji za další potvrzení mé velké popularity. Jsem unešen, kolik primitivů zde zaměstnávám
-
Not CSSD -mě ne,ale tebe určitě a ted chodíš za kozou ,že ?? *1*
-
... za čárkou a tečkou se v textu vtomto století nechává mezera, primitive :))))
Neraď, když sám děláš PRAVOPISNÉ chyby ... v tomto *1* -
nepopírám, dokonce máš pravdu, rovněž mám pocit o tvé neškodnosti, akorát nechápu jak může psát makovice když v ní chrastí mák :))))
-
antiparoubku,to mluvíš o sobě fotromrde,že?
-
A tebe znasilnoval kdo?Ze by matka blbe? *12*
-
antiparoubku,ty fotromrde,není ti ze sebe sama na zblití?co ty zblitku ?
-
to víme,že nemáš čas,musíš obcovat s otcem,že ty dobytku ? *12*
-
sám jsi všech primitivů bratrance,tupější kreatůra tady asi není,už jsem ti to psal,my víme,že tě otec znásilnoval,ale to tě neomlouvá
-
... piš za sebe, nikomu nic nedoporučuj, duševní chátro, na tebe fakt nikdo nemá :))))
-
A na to si přišel, debílku, jak, že si bere hypotéku? Nemáš na žádnou úvahu jiných :))))
-
... za čárkou a tečkou se v textu vtomto století nechává mezera, primitive :))))
-
... umožnili špíně jako ty psát cokoli, třeba o ho*ně
-
... a tebe atrakce měli dávno vystavit u vás na návsi v kleci :)))))))))))))))))))))))))
-
Jsi naprosto neškodná nudle :)))) o čem si chce nudle povídat, mi makovice nebere :))))
-
To mě mrzí, opět si nemám s kým povykládat. No nic, počkám. Kdo si počká, ten se dočká, ty můj pitomečku pitomej :))))