Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NE NEPODOBNÉ VOLEBNÍMU VÍTĚZSTVÍ STRAN "NÁRODNÍ FRONTY" v Česoslovensku, což byl pouhý politický (pseudo)instrument absolutní moci KSČ. 

    - Národní fronta byla tzv. "obrozena od demokratických stran", působících v exilu. 

    - ČSSD byla sloučena s KSČ, 

    - ostatní strany (ČSS, ČSL) byly zbaveny své politické identity a svébytnosti – staly se pouhými přisluhovači KSČ. 

    - do Národní fronty byly začleněny všechny veřejně působící společenské organizace (třeba Svaz včelařů a pod.). 

    Takže do voleb tehdy vstupovala pouze tzv. "Jednotná kandidátka Národní fronty" bez možnosti objevení se jakékoli další oposice...

    ONEN MADURO SE NEPOCHYBNĚ Z "DĚJIN MEZINÁRODNÍHO DĚLNICKÉHO HNUTÍ" MNOHÉMU PŘIUČIL...

  • Právní posudek na odvolání komise ČT:

    Právo účasti na správě věcí veřejných trvá po celu dobu výkonu funkce. Osoba, která zastává veřejnou funkci, musí být ochráněna před libovůlí státu, která by ji této funkce zbavila. Z tohoto důvodu není možné připustit odvolatelnost z veřejné funkce bez udání důvodu.

    Problém však spočívá v tom, že dozorčí komise není orgánem veřejnosti, ale poradním orgánem Rady České televize ve věcech kontroly hospodaření České televize. Ani žádný z právních předpisů dozorčí komisi statut výkonu veřejné funkce nepřiznává.

    Na pověření výkonem funkce člena dozorčí komise a její výkon není subjektivní právo, a tedy ani právní nárok. Člen dozorčí komise může být své funkce zbaven z jakéhokoli důvodu, popřípadě i bezdůvodně, protože tím nedochází k upření práva odvolaného člena na přístup k veřejným funkcím.

    Dozorčí komise je odborným orgánem, který pouze poskytuje servis Radě České televize, jejíž členové však již samozřejmě veřejnou funkci vykonávají.

    • A s presidentem Maduro to má společného co?

      Nota bene s Venezuelou...

  • Podle Trumpa jde o podobný volební podvod jako ve volbách v USA.Proto doporučuje se

    obrátit na Ústávní soud,který by měl výsledky voleb anulovat.Dále nebyly k vobám přizváni pozorovací komise z USA,které by zajistily demokratičnost voleb.

  • A co v USA, to je přímo volební komedie! A kdyby u nás volil prezidenta parlament tak to bude to samý, ještě že je zvolený lidma. Hlavně co nám je do jižní ameriky, my tam máme co?

  • Nechápu proč by nějaká demmentní hovvada měla kecat do vnitřních záležitostí Venezuely. Nebo ono kecají do naších voleb? To že se to šmejdům nelíbí neznamená, že je tam něco špatně.

    • Tentokrát naprostý souhlas. Je to jejich volba a my se také neptáme Venezuely, co si myslí o našich představitelích.

  • ano, USA se svými podivnými volbami, nebo EU s tím, že v ní rozhodují nevolení úředníci mohou posuzovat... ale nakonec, bylo jasné, že  Venezuela Madura chce už tehdy, když i přes  nehoráznou podporu z USA a západu vůbec musel Guaidó táhnout.  a v Bolivii, kde se USA převrat povedl, nakonec lidi si vzít volby nenechali a ju😛nta taky musela zmizet...

    • Pevně věřím, že již byl zrádce Guaidó veřejně popraven pro výstrahu co se stane zrádcům.

  • Jestliže byla účast stejně nízká jako u našich voleb do senátu, prohlásíme také senát za frašku a budeme ho neuznávat?

  • Zajímavé, jak se ten Madura vzhledem podobá té psychopatické zrůdě Džugašvilli zvané Stálin (Ocelín).

    • A já ho tipoval na Simona Občanského.

  • Venezulská volební fraška byla vyhotovena na upravitelném softwaru dříve naprogramovaném pro Huga Cháveze, využívaném při současných amerických volbách firmami Dominion Voting Systems (Sequoia Voting Systems a Smartmatic Technology), která je navázána na Demokratickou stranu nebo přesněji, firma Smartmatic, která software zhotovila, byla odkoupena SCO Corp. Ltd., jejíž šéfem je lord Mark Malloch-Brown, který současně zastává post člena představentva Open Society Institute, o němž je obecně známo, že jehož prostřednictvím ovlivňuje aktivista George Soros politické prostředí řady států. 

  • Mně by zajímalo, jaký volební software se používá u nás. Jestli to náhodou není ten americký Dominion, který se postaral o volební frašku v prezidentských volbách USA.  No, když si vzpomenu na ten podivný výpadek volebního webu těsně před koncem minulých parlamentních voleb, kdy po jeho znovuobnovení až zázračně začaly naskakovat hlasy ve velkém pidistranám TOP09, KDUČSL, STAN a Pirátům a naopak ubývat hlasy SPD, tak je to docela možné, že to bude taky profláklý Dominion. Zajímavé je, jaký je vždycky v mainstreamu humbuk, když volby vyhraje Maduro ve Venezuele, Lukašenko v Bělorusku, Putin v Rusku nebo Asad v Sýrii a jaké ticho v mainstreamu panuje co se týče do očí bijících podvodů ve prospěch Bideta u prezidentských voleb USA.

    • Ušáci budou mít prezidenta Pepka Bidlo!

    • PSSSST....!!!!! O tom se nemluví........😯  když někde ve světě vyhraje někdo, kdo není po chuti  BidenovoSorosovoGatesově klice, je nutno okamžitě tamní režim označit za diktaturu. Ale když jinde (a to třeba i manipulacemi a podvodem) vyhraje "kůň" nacistického Deep State, musí všichni, včetně zdejšího protektorátu českoňsko povinně hýkat nadšením nad údajnou demogratyčností režimu. 

    • Myslí si  pisatel, že v USA je stejné stádo ovcí jako v České Reservaci a kdyby byl Trump rozdával koblihy a rádoby "bonmoty", že by zvítězil? 😀

      • KIMCID

        Co museli rozdávat 25 let před ANO, ovcím  voličům ODS to nevím, ale žrali jim to pěkně 

      • josef.chmela

        To si rozhodně nemyslí, voliči v USA  jsou na tom daleko hůř.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit