Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Na každém hraničním přechodu by měl být chlívek a v něm několik čuníků !!! Každý policajt by měl mět na vodítku alespoň ratlíka a stát by měl podpořit ty občany co mají nebo si chtějí pořídit pejska !!! Ostatně kam mizí miliony vybrané na daních ze psů,kde jsou ty slibované zony pro psy,kde se můžou volně proběhnout.....je to stejné jako s parkováním ve městech !!! Kam mizí ty miliny -základ.sazba za 1h parkování je 20,-Kč a každá další minuta nad uvedený časový limit je 2,-Kč za minutu !!!! to zn.60 minut x 2,-Kč = 120,-Kč !!!! Za dvě hodiny u nemocnice tak zaplatí pacient 140,-Kč !!! O dál.známkách nemluvě !!! Počínaje obecními voli až po ty ve sněmovně jen kradou a kradou !!! Takže pes do každé rodiny,prase na každý přechod a ovar na každý jídelníček a na dveřích pro žádosti nálepku *12* . Vždyť vepřové sádlo je zdravější než všechny ty Kuneroly a jak se ty chem.kejdy jmenují !!!
  • Baba dělala psí kusy.... a psi dělají opičí kusy???


    PCHE !!!
  • A to je nějaký problém prodávat VEPŘOVÁ kuřata speciálně pro musulmany?
  • sedí to na Akademi věd v Praze. Má krásný plat ze státních peněz. A tento vykuk a mudrc přichází v Tyden.cz s novou nosnou myšlenkou. "Tato země není je pro nás!". Musíme se naučit vstřebat a akceptovat ty chudáky z arabského světa snažící dostat do EU. Odmítám uvěřit že na akedemii parazituje něco takového, co za našimi zády kuje pikle o začleňování vyžírek. Vyžírek které už od pohledu působí dojmem, že tady nikdy nebudou pracovat. Vyžírek které se tady přicházejí jen rozmnožovat a válet se v táborech.A ti největší darebáci nás evropany honí po vlastním teritoriu náklaďáky. Matěju Matěju . Ty máš štěstí že sedíš někde přivřený. Protože venku takové bláboly přednést - to by by smršť. Poctivých českých liskanců!
  • Se stejným požadavkem Schmidt přišel už v březnu a pozadu v jistém smyslu nezůstala ani Angela Merkelová. V červencovém videovzkazu vyzvala přicházející migranty k toleranci vůči německým stravovacím zvyklostem, jako je například pojídání vepřového.

    No tak to je fór... mamá Merkel žádá migranty, aby byly tolerantní k německým zvyklostem...
    • Sama makrela žere cosi jiného.
  • Trend islamizace německé společnosti je zřejmý, pod merkelovskou knutou se nakonec Němci utopí v migračně-musulmanské žumpě.
  • jenom by mě zajímalo, kde teď jsou ty miliony špinavých muslimů, venku v mraze? Nanový rok jsem jel přes brno a sledoval jsem jak sekuriťáci a městská policie vyhazují bezdomovce z nádražní haly na mráz
  • Hi, hi, takže Vobama taky nežere vepřový, jako správnej zarytej muslim nesmí!
  • Prasata přeci nemohou jíst prasata, to by byl kanibalismus. Tak jsem to pochopil já.
    • ne, nesouhlasím, prasata nikomu nic neudělala, jsou to krásní myslící tvorové, narozdíl od těch slimáckých zrůd, ano jsou to zrůdy
  • Nechce mu-slimák žrát co je normální, tak suší hubu, dobře mu tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit