Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může být porušování legislativy EU škodlivé, jelimani z redakce, poplatní korporátní politice ? Vždyť EHS a EU založili Hitlerovi sionfašisté generálové...dutohlavý jelimane z redakce
    Známý fakt z historie. Scholz je vnukem generála SS a nyní se mu
    například přihodilo, že se osopil na shromáždění občanů, nesouhlasících s
    jeho agresivní militarypolitikou. Hovořil úsečně, okřikoval lidi,
    neovládal se. Prý byl stejný jako když mluvil k lidem Hitler ... Taková
    Leynová, Černochová nebo Borell porušuje denně to, co si EU dávala do
    vínku. Je 21:55 hodin. Máte  5 minut na smazání tohoto příspěvku a na mé
    bloknutí, držtičko. A nevysazuj léky .. .

    S nositeli názorů jedinců z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo smysluplnější spárovat dlaždičky spermatem.
  • "Poláky zaskočil Babišův výrok v nedělní debatě s jeho protikandidátem Petrem Pavlem, ve které řekl, že by v případě útoku na Polsko nebo pobaltské země české vojáky na pomoc určitě neposlal. Později svá slova korigoval."

    Ani nemusel Pan Babiš korigovat. Běžnému zdejšímu občanovi je jasné, že logicky by tady asi nikdo nešel za celoevropské prudiče bojovat. Vymýšlejí koniny, pochtívají dávno promlčené reparace.A nám sviní svým dolem na hranicích obvzduší. A kdyby něco, schovají se za EU.Dlouhodobě předvádějí gejzíry blbosti. A ostatně nebýt našich hlupáků v Praze, nikoho by ani nenapadlo útočit na naši pidizemi v centru EU.

  • "Soudci v Lucemburku také potvrdili názor komise, že novela porušuje právo soudců na soukromí a ochranu osobních údajů, když je nutí předkládat informace o členství v politických stranách, neziskových nadacích či jiných sdruženích, které jsou následně zveřejňovány na internetu."

    Co je komu do toho, jestli je členem nějaké politické strany a je tudíž na ní závislý, že? Nebo jestli dělá šéfa nějaké neziskovky? Občané ať platí daně, jsou uhlíkově neutrální a drží ústa. V tottalitních režimoch bych to chápal, ale kde je demokratická "transparentnost"?

  • Polsko je svrchovaný stát a  justice je jejich vnitřní záležitost. Jak si dovoluje uředník v Bruselu diktovat podmínky svrchovanému státu a státotvorným orgánům vzešlých z voleb???   Něco jiného je harmonizace základních věcí ale sjednání pořádku v justici má být  výhradní právo daného státu. Volný pohyb osob , zboží a peněz toť maximum co prosazovat. Ostatní je hrubé vměšování do vnitřních věcí  dané země. Nevím o tom , že by v ústavě bylo stanoveno , že justice je podřízená Bruselkým soudcům. Soud v Bruselu si  uzurpuje nadřazenost. S jídlem roste chuť. Je nutné se tomu bránit.

  • Poláci jsou sice vejlupci mazaní všemi mastmi, ale EU se přeci prezentuje jako celek, kde se odlišnost předpokládá a ne trestá.

    Asi odlišnosti smějí mít jen Němci, Francouzi nebo Italové a Španělé. Co je východně od Německa nemá nárok. Übermensch. 

  • Nezávislost soudů je jen chiméra. To Brusel by rád politicky ovlivňoval polské soudy aby mohl do Polska tlačit své zájmy a hlavně úchylné agendy. Bruselu se bude jednat hlavně o ústavní soud, který kdyby měl pod kontrolou, tak by měl možnost polské vládě do všeho házet vidle. Polská konzervativní vláda nechce připustit aby ji Brusel do všeho kecal a v tom je jádro pudla. 

  • Diktátor EU zase vydírá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit