Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se ví od začátku, že to letadlo sestřelili rusácí.
    • Ano v tvém dětském pokojíku ti to říkal medvídek.
  • Hitlerova propaganda založená na předpokladu, že 100 krát opakované lži lidé začnou věřit ???!!!???
    A teď trochu důkazů:1) "Kyjev pod velením USA" svolal v roce 2014 tisíc novinářů, aby jim oznámil, že povstalci mají Buk a mohou sestřelit dopravní letadlo - za asi 20 minut na to, ve stejném sále, stejným novinářům, stejní lidé oznámili, že povstalci sestřelili Malajsijské letadlo MH17...
    - to měli ale novináři i USA štěstí že!2) Hranice mezi Ukrajinou a Ruskem tehdy kontrolovala armáda "Kyjeva" a pozorovatelé z USA, EU a jejich družice...
    - asi mají Rusové neviditelné zbraně!3) Střepiny měli tvar, který používala už pouze Ukrajinská armáda (zbraně z dob SSSR) a směr výbuchu odpovídal směru rakety vypálené z "Kyjevské" strany...
    - ale možná Rusové umí čarovat!
    m4) MH17 letěl na trase, po které nikdy předtím nelétal, kam ho nasměrovali z "Kyjeva"...
    - asi nový dispečeři nebo co!5) Zatím do všech sestřelů dopravních letadel byli zapojeny USA, do všech...- pouhá náhoda, že!
    • *15* *15* *15*
      Tak tedy tyhle povídačky o konferenci jsem ještě neslyšel, nebo o tom, že hranice v té době kontrolovala UA (v té době se o to snažili, ale takových 100km rozhodně nekontrolovali), Střepiny přesně odpovídají i Ruskem používané starší variantě Buku (minimálně do r.2013 ve službě), MH17 letěl po běžné trase, s ním i další letadla v obou směrech, je to vidět i na záznamech ruského radaru - tedy žádné odklonění.

      Už těch lží nech. hra skončila, viník je prokázán.
      • Naším tiskem v aktuální době proběhlo, že šlo o jediný let civilního letadla nad oblastí a v některých článcích byl znát i jistý údiv.
        Viník, podle vyjádření holandských vyšetřovatelů, prokázán není.
        • Poslední oficiální tiskovka ministerstva obrany RF ke vzdušné situaci:
          https://rutube.ru/video/e284ea3ff78c49b66faed5774ca12e9e/?ref=search
          Stejnou trasou letěly dvě další linky, jedna kousek za a jedna proti MH17, další letěl jižněji. Žádný vojenský letoun, (to co za něj považovali v první tiskovce, byly už jen trosky MH17), jen jedno UAV 40km daleko, na ruské straně hranic. Údiv tedy patří tvé dezinformaci, nebo nevěříš zdrojům Ruské vlády?
          Viník, tedy konkrétní osoba/y znám není, ale Buk patřil armádě RF, to snad stačí, ne?
      • ano ukrajina
  • ti hajzlové z ANO podepsali v Marakéši příděl uprchlíků v počtu milionu kusů jen pro česko, gigantická vlna černochů nás zasáhne v srpnu a zotročí naše ženy
    • Je třeba vystoupit z NATO a EU a přidružit se k Rusku.
  • Ten pomatený Novičok z Hradu prý tvrdíl v RT, že letadlo sestřelili Britové. To už je opravdu na Bohnice, pokud rusáci z RT nelžou.
  • ObcanHavel
    Zatím bohužel v Rusku neexistuje síla, která by Vladimíra Vladimiroviče za tento zločin postavila před soud, dostat ho zvenčí by bylo velmi obtížné, ačkoliv bych mu doživotí v Malajsijském vězení ze srdce přál.
    Jeho moc ovšem pomalu slábne, jakmile jí nebude mít dost na to, aby dál držel lidi pod krkem násilím a strachem, přijde nějaký silnější nástupce, který Putinovy kauzy využije k vlastnímu posílení a zároveň k odstranění Putina ze scény. Tak to zkrátka v diktaturách chodí, všichni diktátoři nakonec sejdou stejným koncem.
    • On nějaký provedl?Toto zařízení Ukrajina měla a sice jako stát bývalé SSSR,než jí rozvrtal mocichtivý Západ v čele s USA při tzv.majdanu nebo mejdanu .Oboje je správné a teď nastalo vystřízlivění.
      • Nechtěl bych být v tvojí kůži, máš to těžké, obhajovat vraha, lháře a válečného zločince Putina proti doloženým faktům a oficiálním závěrům mezinárodních komisí.

        Ukrajina Buky ještě má, jenže se prostě prokázalo, že Malajce sundali Rusové ze separatistického území - co naděláš? Budeš, jako při nevěře, "zapírat, zapírat, zapírat" ?
  • Až se Zemančok probere z virózy, tak začne tvrdit, že i ČR má protiletecké kanóny a dokáže sestřelit letadlo.
  • A někdo o tom pochyboval? Celý ten případ smrdí azbukou i přes internet.
    • ano ukrajinskou
  • Ty Buky se skladovaly i u nás v čechách, takže bych vyšetřovatele nasměroval spíše k nám než obviňovat Ruskou Federaci, velká omluva Vladimíre Vladimíroviči
    • ano debilní nicku
  • Putin může být v klidu, kolaborant Zeman to zase svede na Českou Republiku.
    • A ty kolaboruješ s kým?
  • Každá zbraň se dá identifikovat,z které země pochází.Ať je to automat,puška,kulomet,tank,dělo,raketa,či letadlo.Ukrajinská armáda zdědila mnoho zbraní Sovětského Svazu,proč to divení?Jedna verze doposud nezmizela-Ukrajinci chtěli sestřelit vracející se letadlo s prez.Putinem-tehdy při návratu z jižní Ameriky.No a setřelili převážně Holanďany.Je to jako kauza "Skripal",Západ musí být jednotný a tak holandské,civilní letadlo s 298 lidmi ""sestřelilo Rusko"".Ale to letadlo někdo musel navést do oblasti bojů na Ukrajině,o tom se nesmí hovořit.Tehdejší ukrajinští dispečeři letů civilních letadel nejsou k mání-zmizeli neznámo kam.A tak je opět nelepší metodou Západu lhát a lhát.Média to náležitě opět rozeberou-ku prospěchu koho?Ani nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit