Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevěřím na demokracii ta neexistuje!Vím,že redaktoři to nemají lehké,že u nich hlavně platí "Koho chleba jíš,toho píseň zpívej!"Dovolil jsem si zopakovat příspěvek,který jsem dával asi před čtrnácti dny a myslím,že je platný neustále! Aby každý z nás měl na očích
    ty své "LÝKOVÉ STŘEVÍCE" a nezapomýnal z čeho vzešel!
    Hej, pane králi, nebuď líný, vem hadry a di mezi lid, poznáš, co je živořit z dřiny, uvidíš za den tolik špíny, do smrti nebudeš mít klid. …

    Tato slova písně Ježka, Voskovce, Wericha platí pro soudce,presidenta a všechny v parlamentu a i pro novou vrchnost!Už Přemysl oráč si vzal sebou na Hrad lýkové střevíce aby i jeho potomci věděli z čeho vzešli!
    Přidám ještě sloku z básně Petra Bezruče:Z dolů jde plamen a dým,příjde čas zůčtujem spolu!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1GrjXWu_UXE
    A nejnovější provedení.
    www.youtube.com/watch?v=LPqyiu ...
  • přeji veselé vánoce tiscalli a hodně opimistických článků v novém roce a zárověn i vše nejlepší všem diskutérům. *3* *3* *3*
  • neverim na jeziska, ale slavime to, nebot je to rozumnejsi nez poslouchat priblble kecy mistnich pravicaku, kteri jen tyji z prosteho lidu.
    • Kdyz na to neveris jako ''kovanej bolsevik',tak se muzes modlit u pouzity prcgumy s.Gottwalda.Dobry napad-co?PEKELNIKU!
      • Hele vy dva, dejte pokoj alespoň dneska *3*
        • OK,preji Ti krasne svatky! *3*
  • V tyto vánoční chvíle se mi vybavují vzpomínky na šťastný život v dobách, kdy lidem nehrozil hlad, bezdomovectví, nezaměstnanost, justiční a exekutorská mafie. Lidé se nemuseli obávat, že jim stát nedá skoro žádný důchod, že banka si řekne o poplatek za vložení jejich vlastních peněz, že stát několikrát za rok zvedne ceny prostřednictvím daní všeho druhu, že je někdo vyhodí z práce jen proto, že vlastník si chce pořídit jachtu na dovolenou, že když zemřou, tak pozůstalým stát místo pohřebného vystrčí holý zadek a ještě je sedře na poplatcích u notáře, že v nemocnicích ošetří každého – ovšem za peníze. Že když někdo poctivě pracuje, tak mu na konci měsíce podnikavec řekne, že výplatu nedostane a když se mu to nelíbí, tak může na hodinu odejít – na jeho místo čekají tisíce zoufalých a zbídačených nezaměstnaných. Mnozí z důvěřivých Čechů, kteří cinkali klíčema v 1989 roce, se dnes za tuto dětinskou naivitu ve skrytu duše stydí. Jenže ještě mnozí z nich nedospěli k dějinnému rozhodnutí, že právě KSČM je síla, která ve stranickém volebním marasmu, je jako jediná schopná vyvést tuto zadluženou a vysátou zemi z ekonomických sraček. Jako perličku přidám jednu vzpomínku: v šedesátých letech byla moje máti v lázních – světe div se ale úplně zadarmo. No a když se vrátila – uzdravená a nadšená, tak ji úsekový důvěrník ROH požádal o vlakové jízdenky a ty ji odbory proplatily. Zkuste to provést dnes – narazíte hned u obvodního lékaře, který než se na vás podívá, tak si řekne o 30,- Kč. Takovou demokracii si mohou kalouskoidní pravicoví ministři strčit do ř..i.
    • Svatá pravda.
    • Přestaň alespoň o Vánocích velebit ten zločinný fašistický režim, zavlečený sem z východní despocie a udržovaný zrůdnou KSČ. Kdo to zažil a není dementní, tak si pamatuje jaká zvěrstva komunisti páchali. To co tady píšeš jsou sprosté lži určené k oblbování mladých, kteří to nezažili. Pokud se Ti po tom stýská, tak se odstěhuj do severní Koree, tam to ještě mají.
      • když jde o konkrétní věci, tak ti nějak došly argumenty....
      • V mém příspěvku není ani jedna lež, ale klidně můžeš být konkrétni a napiš v čem jsem lhal. Já v této zemi žiju dlouho a vím co jsem zažil. Nikdy jsem nebyl v žádné straně a taky nikdy nebudu. Velebím jen takovou politickou stranu, která tuto zemi odevzdala pravičáckým odkláněčům bez jediné koruny státního dluhu. Nic víc, nic míň. Držím se faktů.
  • Také se připojuje glosátor,který je Váš dlouholetý uživatel a člověk,který zkusil politiku a službu zadarmo na střední úrovni,proto může glosovat zoufalé dění v tomto státě a to i z důvodů,že má příbuzné v Evropě i v zámoří a nerad bych připravoval svá vnoučata na odchod z této krásné země,kterou nám dost závidí a i já bych se nerad stal minoritní snad dosud vlasti i když zdevastované.Redaktorům a cenzorovi přeji nebýt vlezořiť a být objektivní.Ne všichni jsou na tiscali ovčani.
  • Všichni víme, že příští rok bude stát za ho-no, ale přesto si přejeme, aby byl příští rok radostnější a úspěšnější než dosud místo toho, aby jsme se konečně dali všichni dohromady a tu zlodějskou a nenažranou buržoazii vyhnali ne "Mars" a tuto despotickou současnou vládu zadupali do země.
    Ale i já Vám přeji také vše nejlepší.
    • Ke všem příjde Ježíšek, jenom ke mně příjde " Sakra" Klaus.
  • Taky přeji vše nejlepší jak redakci, tak i ostatním.. s přáním ještě větší odvahy se nebát psát tak, jak se věci skutečně mají a i mezi sebou mluvit o tom co se děje okolo nás s tím, že čtenáři i diskutéři co skutečně chtějí diskutovat a přinášet tak nové podněty a své názory, kdy se mezi sebou můžeme ještě i další věci dozvědět a z něčeho se i poučit to ocení.
  • Hlavně se páni redaktoři nebojte a od nového roku sem dávejte i třaskavější témata od nás i ze světa. Například o radních který přihrávaj zakázky kamarádům podnikatelům a rodinkám. UFO mrzačení koz a telat a podobná témata která se dějou kolem nás každej den a jenž jsou stále neprávem stranou zájmu lidí.
    Pokud máte prostor pro královskou rodinku a mlhu na cestách jistě se najde prostor i pro vejš uvedená témata. *1* *1* *1* *1*
  • Také tak a také se kloním k názoru o větší objektivnosti. Často se setkávám s "opisem" témat ze seznamu. Happy New Year 2013 *14*
  • Přeji redaktorům a všem spolupracovníkům Tiscali a všem diskutujícím, i těm kdož mají jiné názory, hezké Vánoce a do nového roku 2013 hodně zdraví, úspěchů a spokojenosti. Nezapomínejme, že svět bude takový, jaký si ho uděláme a že každý musí začít sám u sebe. Hodnoty se vytvářejí prací a je třeba respektovat práva jiných, mají-li oni respektovat práva má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit