Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn.hysterik byl vyhozen a teď kydá špínu všude kolem sebe. Jak příííznačné. Jooo, přišel o koryto a dští oheň a síru. A dobře mu tak. *1*
    • brilantní jako vždy,souhlas *3*
  • A nejen jim, je známou skutečností, že ročně riskují mnozí Kubánci, tzv. balseros neboli „voraři, plavbu na chatrných plavidlech přes Mexický záliv na Floridu, aby unikli z Castrova „ráje“. To je zkrátka nezpochybnitelný fakt. A jestliže stovky tisíc lidí takto utíkají, tak Kuba není tím ideálním místem pro život. Sám současný kubánský vůdce Raul Castro připustil, že z oficiálního kubánského průměrného měsíčního platu se přežít nedá. Moje kamarádka, která Kubu navštívila s přítelem jenom tak beze cestovky, potvrdila, že zboží včetně základních potravin je v obchodech pro normální Kubánce na příděl, v prodejnách jsou k dostání akorát tak rýže a fazole a jednou tři dny nemohli koupit ani chleba! V takové zemi bych nechtěl fakt žít.
  • vsadím se však, že o něm ví násobně více obyvatel Ruska než o panu Zubovi... *2* *2* *2* *2*

    a pro nám tohle pan Zubov sděluje? už jej jeho přátelé nechtějí jen tak zbůhdarma platit? potřebuje nějaký výkon hlásit? *3* *3* *3* *3* *3*
  • A kdo zná Zubova? Zase jeden ukřivděný šášula
  • Většina Rusů o M. Zemanovi neví? To vůbec nevadí, důležité je, že o něm ví ti Rusové, kteří o něčem rozhodují. Jinak tenhleten historik Zubov asi nemá moc rád svoji zem a pokud je placen těmi samými, jako naši disidenti, není divu, že tak zcela nesmyslně srovnává současné dění na Ukrajině s expanzí nacistického Německa. To celkem ujel pan historik.
  • Za prvé Rusové v roce 1968 ztratili kredit, který nezpochybnitelně měli po osvobození v roce 1945. Český národ je ve své velké většině nenáviděl jako okupanty a dával jim to najevo, jak, kdy a kde jen mohl. Markantní to bývalo na mistrovstvích světa v hokejích, kdy sovětská sborná bývala masově vypískávána, jako například při předávání cen v roce 1985. Sám si pamatuji, jak čeští diváci neznajíce anglického jazyka povzbuzovali v tom samém roce hokejové mužstvo Spojených států Amerických v zápase se Sovětským svazem mohutným úsměvným skandováním USA a nikoliv správným jú es ej.
    • zase pohádka, Rusko bylo a zůstane naším osvoboditelem... kromě toho ak blbé akce na sportovištích ukazují cosi o nás, ne o Sovětech....Němcům jsme vraždy odpustili? a to, že někdo mohl skadovat USA svědčí jen o jeho hlouposti, je to nejnásilněší agresor světa a má na svědomí miliony mrtvých...
  • Pan Zubov, kterého v Česku téměř nikdo nezná a podobně to odhaduji na Rusko, je studovaný politolog a jako takový musí vědět, že lže. Při anšlusu Rakouska sice také mnoho obyvatel vítalo Němce, ale nikdo z nich neměl možnost v referendu vyslovit svoje přání a žádný představitel Rakouska nežádal Německo o připojení. Německo také nemělo ve své ústavě žádná omezení týkající se připojovaní cizích území. Lživá sdělení pana Zubova jsou zde citována jen pro ty přesvědčené, kteří pak mohou použít kouzelné zaklínadlo "i ruští politologové to říkají".
    Ostatní čitatelé, kteří zastávají heslo "o všem je třeba pochybovat" a mají na to čas, hledají informace ze všech stran a utvářejí si vlastní názor. Mnohdy může být mylný, ale vždy méně, než názor obětí buď našich masmédií (propaganda USA) nebo oficiálního tisku Ruska (propaganda Moskvy).
    • I kdyby Zubova nikdo neznal, tak mluví pravdu, která kremloty dost bolí. Rusko po studené válce prohraje i tuhle válku a bude ho to ještě více bolet. Už takhle jde to hospodářsky,politicky i sociálně zaostalou zemi, která byla právem vyloučena z G8 . Bohužel to odskáčou prostí občané, neboť ve vedení RF jsou agenti KGB, kterým nezáleží na na ničem, kromě moci.

      Připojení Krymu bylo porušením mezinárodních smluv, stejně jako připojení Rakouska Hitlerem. Referendum s kalašnikem v ruce je typické pro Rusko, které se snaží legimitovat okupaci. Ostatně to udělalo i v Mukačevu 1944, když ukradli Podkarpatsou Rus Československu a referendum ve vojenském, kterému nerozuměli ani kumunisté z Československa.. Kurily ukradli a tam se ani s referendem nepárali
      • Peťulko nedříve si zaměť před svým státně teroristickým USA prahem. Tvé výplody svědčí o tom, že nemáš ponětí o histori a jen překrucuješ. Jsem mladý, ale narodil jsem se již dříve. Pokud je známo tak Ukrajina ještě nemá schválené hranice orgány OSN. Ale CIA asi velmi rychle zfalšuje příslušné dokumenty. A mimochodem k Podkarpatské RUSI se ČSR dostala až po likvidaci Rak-Uherska. Kurily byly historicky Ruské tak jak Aljaška. Nejsem rusofil, ale štve mě když kdejaký trouba papouškuje Šapiráka. Jste historicky nepoučitelní, tak si připomeňte dobu od Vogastiburgu po Mnichov. Co s našimi národy dělali křesťansko-demokratické vyspělé a humánní zapadní státy. A bude hůř.
        • Rusko podepsalo v 90 letech s Ukrajinou dohodu ve které se zavázalo
          respektovat územní celistvost Ukrajiny i s Krymem.

          Ukrajina se na oplátku vzdala jaderných zbraní.

          Tak tu nelži.
          • nad všemi státními dohodali je vůle lidí žijících na určitém území a ta byla jasná, obyvatelé krymu chtěli od ukrajiny od počátku devadesátých let pryč a proč? protože jim Kyjev lhal, protože sliboval větší autonomii ale namísto toho ji odstraňoval.
      • Rusko studenou válku neprohlrálo a neprohraje ani žádnou jinou...vsaď se *3* *3* *3* *3*
        • Prohrálo protože SSSR - říše Zla se finančně složila.

          Mrkni někdy ty lháři na prázdné obchody a nekonečné fronty na platy
          na konci éry SSSR:
          • kdyby se byla složila, z čeho by dnes chodorkovskij a spol byli živi? ne, měla neschopné vedení a konečnou ránu jí zasadil M.S. Gorbačov svými praštěnými ekonomickými reformami, jako třeba absolutním zákazem produkce alkoholu a podobnými pitomostmi namísto co by dbal na rozvoj zemědělství i průmyslu.
      • Máte pravdu ve sdělení, že to bohužel odskáčou prostí občané. Ti to totiž odskáčou vždycky. Nyní například můžeme vidět obyvatele arabských zemí, kteří odskákávají válečnickou politiku státu hájícího zájmy úzkého okruhu ekonomicky nejmocnějších jedinců.
        Zbytek nemá cenu komentovat. Třeba že Rusko ukradlo Podkarpatskou Rus, je zajímavá myšlenka.
        • Rusko nic neukradlo pouze si ponechalo území které jí podle Rusko - Německé smlouvy ( paktu Molotov Ribentropf ) právem náleželo - Tedy území Litvy, Estonska, Lotyšska, části Finska, poloviny Polska, Moldavska, Zakarpatské Ukrajiny a dalších zemí.

          Snad by jste nechtěli spochybňovat platnost Sovětských smluv ....
          • ráda bych ti připokmněla, chytrolíne, že tato území do uzavření míru bez anexí a kontribucí dle dekretu o míru, který jako první dekret vydal skvělý Lenin, patřila již léta a léta casrskému Rusku, byly to územní ztráty z první světové....
            • jo? v první světové bojovali i Mongolové? i Římané? a za kterou stranu? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • Rád bych ti připoměl že dle stejného vzoru si celé Ruské území mohou nárokovat Mongolové. Krym Turci a německo Římani
          • Přez Vaše nesouhlasné názory musím trvat na tom že šlo o řádnou smlouvu mezi Stalinovým CCCP a Hitlerovým Německem.
            Chápu že se vám společná Německo Sovětská vojenská přehlídka v prvním roce války konaná v Brestu Litevském po obsazení Polska udatnou rudou armádou a wermachtem nelíbila ale to nic nemění na tom že lůbačka byla a vodka tekla proudem. *1* *1* *1*
      • No Spojené státy zase před pár lety vedl bývalý ředitel CIA (Bush jr.). Tak v čem je rozdíl od Ruska? Možná v tom, že USA vede agresivní války po celém světě, kdežto Rusko jen ve svém bezprostředním okolí. Co vy na to kremlofoby?
        • přééésně

          co vy na to kremlofoby ha ????
  • Kde jste ho vyšťourali Zuba, to nemáte o čem psát?
  • Rudý guru Marx byl lempl, vykořisťovatel, alkoholik a povaleč

    Na zakladateli tzv. vědeckého socialismu nebylo nic vědeckého a dělníky ve skutečnosti nenáviděl. Viděl v nich pouze nástroje, které mu pomohou svrhnout kapitalismus. Jim založený Komunistický svaz byl přehlídkou hospodských žvanilů a nikoliv ctihodných zástupců pracujících. To všechno hodně napovídá o skutečném a nikoliv vylhaném Karlu Marxovi, který neuměl hospodařit s penězi, málokdy se myl, a jeho londýnský byt byl přehlídkou hnusu a špíny.
    • Marx se nikdy nenaučil hospodařit s penězi, když je měl, tak nesmyslně utrácel, když ne, tak jeho rodina třela bídu s nouzí. Nikdy v životě nepracoval, neměl žádné trvalé zaměstnání, žil z dědictví po otci, půjčoval si peníze od přátel, a nakonec se nechal vydržovat svým kumpánem Bedřichem Engelsem. Neustále také žebral o peníze u své matky, která se však projevila jako správný rodič a jeho prosby vytrvale odmítala. Proslulá je její věta: „Náš Karel by se místo psaní Kapitálu měl snažit nějaký vytvořit.“ A tak v Anglii rodina třela bídu s nouzí. „Proletářský vůdce“ musel prodat všechny manželčiny šperky, a po pěti měsících byli kvůli neplacení nájemného vystěhováni na ulici. Postele prodali, aby zaplatili, řezníkovi, pekařovi a mlékaři. Byly také doby, kdy měl Marx jen jedny kalhoty. Vydělat peníze prostě neuměl, a jelikož si zvykl žít jako parazit na úkor druhých, tak si jich nevážil. Přitom v bídě žít nemusel, stačilo jenom málo, rozumně hospodařit s penězi.
      • o se tedy moc a moc divím, že jej Evropani zvolili za nejvýznamnějšího vědce století a si nemají ty informace *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Rusko je žebrák, má být snad vzorem jeho zdravotnictví?

    Upřímně řečeno, nekritické rusofilství je zločinné, protože ve skutečnosti obyčejným Rusům, kteří jsou obětí Putinovy neschopnosti, škodí víc, než si myslíte. Nechce totiž vidět hrůzu, jež ve skutečnosti v Rusku panuje. Otřesným důkazem je stav zdravotnictví, kde ve zchátralých nemocnicích umírají lidé, chybí základní léky a novorozenecká úmrtnost ve výši téměř 11 promile je větší než například v Kostarice. Miliardy rublů na výboje Kreml má, ale pro své pacienty nikoliv.
    • Putin převzal rozkradenou zemi, která byla hříčkou v rukách oligarchů a jejich zahraničních přátel, dokázal, že je zde opět bohaté, schopné a rozvíjející se rusko, kéž i u nás by někto toto dokázal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit