Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vězeň má více práv než jeho oběť,ta už své děti v některých případech neuvidí nikdy.Dejte jim ještě další a další práva a udělejte z kriminálu jedinou instituci,kde se opravdu člověk svých práv dovolá,v běžném životě je to nemožné.Ůstavní soudci jsou nadlidé nebo snad ti nejmoudřejší?Příjde čas a i naši přemoudřelí soudci se budou zodpovídat.Vis major která neodpouští.12 Měsíčků se snaží uplatnit něco co je naprosto v rozporu se zdravým rozumem.Dej bože lehko i jim,oni nevědí co činí jen se snaží vypadat ve své samolibosti moudře.
  • Každý se může mýlit, a tentokrát to byl ÚS. Nevím, které děti by chtěly za otcem do vězení, pokud by neměly k němu mimořádný vztah. A děti se nikdo neptal, protože jsou ještě máloleté. Mají však výlučně zákonného zástupce, kterého jim určil soud tím, že děti svěřil do jeho výhradní péče. A za ně rozhoduje ve všech otázkách do doby, kdy jsou děti samy schopny přijímat rozhodnutí. Takže ÚS takovým rodičům ubral z jejich zákonných práv. Navíc být dítětem, které má otce v base, a navíc jej navštěvovat, teda to by bylo terno pro nepřející spolužáky a kamarády. Ne, rodič se svým skutkem, neslučitelným s morálkou, etikou a zákonnými normami země, sám dobrovolně vyloučil z využívání spousty svých práv, proto bych vše udělal proto, aby děti ve věku, jak uvádí článek / začínající základní škola /, se nemohly s otcem stýkat. Leda by to bylo jejich výslovné přání, prožívaly velký stesk po něm a setkávání se s otcem bylo ve prospěch duševní rovnováhy malých dětí.
  • A nemá mít vězeň právo na to, aby byl propuštěn, když se mu zamane? Třeba ani nenastoupit trest? Když bude mít malé děti, samozřejmě. Ty děti přeci za jeho trestnou činnost nemohou.
    Levicoví aktivisté přidejte se ke mně. Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ne? *1*
  • A co aby měli trestanci právo 3x týdně prostitutku z daní poškozených,2x ročně na měsíc na Malorku k moři,2x ročně lyžovat na Alpský ledovec na útraty poškozených. 2x týdně do baru ....přeci jsou z těch posiloven unavení.....H, vno-právo,jediný právo makat 16 hodin denně za minimální mzdu a platit škody co způsobili,platit si stravu,ubytování,ošetření ,stráže a další !!!!! Dájtě dafky mají právo,musulmani mají právo,krimoši mají právo....hold již to nejde utáhnout !!!!
  • Tak by mě tedy zajímalo, v čem vlastně spočívá ten TREST?
  • a komu asi bude uložena povinnost tam ty děti vodit ?
    Vězeň může mít právo řídit motorové vozidlo ,pilotovat letadlo , chtít k obědu svíčkovou ...
    • Manželka bude mít povinnost navštěvovat manžela s obnaženou čačinou. *1*
  • Trestanec má právo nepracovat a mít se dobře. Kájínek na hrad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit