Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já tedy nevím, zda ten pan Blatný byl nějakým způsobem kompetentní, ale asi moc nebyl, když už není v úřadě:D Jinak, já jsem si nedávno tedy ale bral práci domu a je to opravdová paráda :) Děláme v práci SEO a takové ty další vymoženinky, takže se pracovat  z domu dá :)

  • To se to panu Blatnému říká. Ale ti, kteří třeba zrovna práci nemají a musí si ji hledat přes různé pracovní nabídky, bůh ví kde, jsou rádi, že vůbec nějakou práci mají a ještě si dopřávat takový luxus, jako je homeoffice? Nebuďte směšný :)

  • dík  za recenzi ty můj věrný čtenáři , přidal ti ten slovenský nenažranec aspon kopějku na bráně v Agrovyžerto ?zasloužíš si to když tak všechno poctivě čteš  , tak zase někdy okoune tupoune rodrigo .

  • Nevezmeme!!!!! Hovnooooo!!!!

  • Už  toho  "nejvyššího palestinského terroristu" Saíba  Irikátů ten 2019 CoViD trefil! ! !

    Chvála na výsostech Bohu...

    V pekle Lucifer osobně roztápí pod největším kotlem , co tam mají...

    Přece jen je nějaká spravedlivost na Zemi...

  • No martiňáku to zas z tebe vypadlo moudro. Zas klasika.Soubor konin bez hlavy hlavy a paty.Nevyžádané zpravodajství Franty Jetela v radiovce, gumákách a kárované košili.S vidlama přes levé rameno.A to vy tam v živočišné výrobě jste všichni takoví akademici?Vydej skripta! A piš tučně. To ti dodává opravdovou váhu.

  • Všeho přiměřeně. I volno, tedy nucený pobyt doma, má svá mnohá úskalí - domácí násilí, deprese, domácí alkoholismus atd. Je nutné vše pečlivě zvažovat, aby zamýšlené důsledky nepřekonaly i ta nejpesimističtější očekávání. Lidé zaslepení dogmatickými přikázáními z koronavirové věrouky mají velký potenciál k páchání škod. Zároveň jsou tito lidé intolerantní, sobečtí a zahledění do své pravdy, svatého grálu jejich fanatismu - hadrového náhubku. 

  • Julda Šuman říkal Andrejovi ne že jim dáš volno čím budeme krmit ten náš Hartenberg Capital , Prchal souhlasil že chce taky vejplatu a volby už byly . Blatný v roli prosebníčka obrátil se na zaměsnavatele a ty by tak chudli, tak až bude schvalovat to 3 měsíční volno neb sluníčko od toho😇 do dubna nepomůže tak aby bylo pro koho a aby si měl komu střílet ty roušky za 99 vyrobené v PRC za 0,1 CZK  jo jo Andreji i komunističtí oligarchové v Pekingu vědí že pokud chceš vykořistovat musíš mít koho .Prej řepka už tolik neletí a z dehtovýho závodu pitná voda neteče.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit