Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ritig dostane od statu pekne odstupne za poskozeni jmena,natiskne volebni listky pro nove volby 20haleru pujde na konto do Karibiku a na kandidatce mimo nej bude Janousek Mrazek Kocka a Krejcir ,abychom si z tech kandidatu mohli konecne vybrat
  • Bůh jak známo je vševědoucí. Pokud se jednou rozhodne svědčit u našich soudů o
    všech zlodějnách spáchaných Českým ovčanem tak skončí v base většina národa.
    Máme tu mnoho rodin co hrabalo v rudém a dnes v modernějším tržním obleku.
    Pak máme tzv. moderní mladou generaci která pro peníze udělá všechno - naláká lidi
    do fondů které pak nechá zkrachovat či ukope stařenku pro 500 kč na dávku drog.
    Právě Klaus prosadil nadřazenost trhu a peněz nad slušností zákonem a morálkou.
    Státní dluh roste a majetek smetánky také neustále roste. Ty peníze co nám
    ve státě scházejí jsou totiž na jejich kontech.
    • tečko, jak tem dáš inkognito?
  • Všem doporučuji navštívit vyhlášené filmové barandovské terasy z I. republiky , které Havel zrestituoval a dnes patří Dáše. Rittig je jen produkt doby, zničit a rozkrást, dělat a tvořit neumí stejně jako Havel.
    Jen očekávám až zase nějaké hov@do v této diskusi napíše , že je to stejně bývalý STBák nebo komunista !
    Pokud by skutečně existovala spravedlnost tak by musela zavřít i Klause a další privatizátory.
    • než něco napíšeš, tak by jsi si měl ověřit skutečnosti a i ostatní tvojí přikyvovači. Dagmar Havlová není majitelkou teras od roku 2003. Vlastníkem stavby je společnost Barrandovské terasy, a.s., ve které drží majoritní podíl podnikatel Michalis Dzikos.Devastace teras začala už za komančů. Po komunistickém převratu v únoru 1948 došlo ke znárodnění Barrandovských teras. V roce 1982 byl uzavřen proslulý Trilobit bar a pak tam hospodařili nepřízpusobiví.
      Rittig je samozřejmě typický produkt soc. výchovy. Určitě byl politicky nebo jinak angažovaný. Jinak by nemohl ve 24 letech dělat vedoucího prodejny potravin v Praze. „Říkalo se, že je nejmladším vedoucím pražských prodejen. Jeho kariérní postup byl neobvyklý. Rittig se tehdy choval jako "čistokrevný spekulant" a velmi dobře se znal s tehdejší komunitou veksláků a veksláci jsou také typický soc.produkt.Už za komančů udělal sekeru 750 000.
      • Hochu milý, za Dáši tam shořeli dřevěné ochozy tak to prodala. ( to jsou ty řeči o obnově historicky cenných objektů) ) Za komančů byly terasy v provozu tak nekecej i bez baru.
        Kolem teras jsem jezdil od roku 1976 až do roku 2009 do zaměstnání. Přesně jsem tebe a podobné odhad, co se nehodí do krámu celé posr@né politice po roce 1990 tak to hodí na minulý režim. Ale ono všeho do času brzy vás někdo nakopne definitivně do zadku.
        Jaksi jsi opoměl že ho komunisti zavřeli a Havel pustil předčasně z kriminálu.
  • Pro tento režim příznačné, ví Bůh co se všechno rozkradlo, velmi pěkné!!!
  • Už podle ksichtu je Rittig nevinnost sama...úplně bezostyšně si dělá při výslechu ze všech srandu...
  • Snadná pomoc, zeptejte se Duky, on má kontakt.
  • Pro ty co tady napadají pracovníky rozvědky .Všude jsou chytří a hloupější.Jednou jsem četl jak to bylo s policii při odluce od Rakouska.Celá prověrka byla zda chce do výslužby nebo spolupracovat s novým Československem,ale ne honba jako to bylo po r.1989 na voj .rozvědku a nebo zahraniční STB.Toto jsou kvalitní lidé a při kuponovém podvodu se mohlo využít jejich služeb např.při prodeji firem zahraničním zájemcům.Např.náš kaolin na výrobu porcelánu mají Španělé.Nevím zda to byl dobrý strategický partner.Nebo prodej PP v Plzni.Mám pocit,že kvalita tohoto piva není dobrá a na víc předražená,protože ho piju jako lék od 18 let,proto mohu porovnávat.Bohužel hujeři pod pochybnou svobodou a tzv.demokracii za 25 let/jak to byl silný stát/zničily vše ve jménu pochybné svobody a demokracie.Pravá svoboda a demokracie je,že všechny vrstvy obyvatel žijí plný a spokojený život,což již tady bylo díky naším otcům a dědům.
  • To je ale bouchoř, do něj by se dobře tlouklo. Není žádné neviňátko, když za komunistů co by vedoucí potravin udělal krácením tržeb škodu jeden miion a to už byly peníze.
  • Zavřít především Béma a pak postupně Dvořáka, Rittga a další.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit