Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jinak. Ještě že nespoléháme na to, že nám stát nějak pomůže. Stavíme dům a horší dobu jsme si snad ani nemohli vybrat. Trochu jsme museli zvolnit, aby nám dali finance, ale už máme konečně nerezový komín , takže můžeme ve stavbě topit a manžel může dělat i teď v zimě.

  • Ale mohli bycho si dovolit.Ale to by se nesmělo dokola vyhryzovat na rusáka.To by se tady nesměly dělat koniny, ze kterých se okolní svět řeže smíchy. Trapácké přejmenování ulic na Ukrajinských hrdinů, přejmenování Ruské zmrzliny na ukrajinskou. Až jsme se dostali prokazatelně na první místo, mezi nepřáteli Ruska. Nyní se jen čeká, kdy v Praze prsknou nějakou ultrapitominu.A Moskva nám přistaví kohoutek, jako polákům. Není jak maďarským klukům.Pan Orbán neprudí a nevyhryzuje.Vše je tam v původních cenách. Ale zejména.Všechno nazývá pravým jménem.

  • Výzva Pospíšila (TOP 09) k rezignaci na všechny magistrátní funkce na pořadu dne.

    Ale hlavně by měli Piráti Pospíšila jako dalšího lháře ohledně známosti s hlavním mafiánem kauzy Dozimetr (organizovaný zločin) Michalem Redlem vyzvat k odstoupení z funkce europoslance..!

    Smutné na celé této Pospíšilově kauze v rámci známosti s mafiánem Michalem Redlem je to, že jeho přímá nadřízená, předsedkyně TOP 09 Pekarová mlčí jak zařezaná a dělá mrtvého brouka..!

  • Diwa

    A co třeba nekupovat tyhle šroty vůbec ?

  • goyim

    Tak tak. ČEZ má největší zisky z Temelína. A kdo zaplatil jeho výstavbu a zaručil se bankám? Stát. No a teď na spekulacích naší vlastní přebytkové energie, kterou nám prodávají zpátky, profitují akcionáři. To je ten tzv. západní "kapitalismus", ve skutečnosti socialismus pro bohaté. Lidi zaplatí výstavbu/výzkum/vývoj a privátní sektor na tom pak profituje a oškubává lidi jak může. Ale tak hlavně, že oni potřebují zisk, aby mohli zaměstnat další lidi, zaplatit údržbu a vývoj blabla - to jsou všechno klasické ohrané bláboly a tyjátr na lidi. Ty zisky jdou hlavně do daňových rájů, uplácení (ovlivňování institucí formou "darů") manažerům/CEO, do odkupů vlastních akcií k umělému navýšení hodnoty firmy atd. Celé je to scam. A kdo ten scam obhajuje? Samozřejmě zkorumpovaný politik a každý, kdo se na tom scamu veze - hlavně takoví ti vykukové, malé hyeny, co po nich sbírají drobečky a argumentují "tak to dělej taky".

  • oni jako nechápali, že se rozpočtuje kalendářní rok?? proto ta hysterie, že letos jen x miliard. to svět neviděl.. 😀  a to se ozývali i ekonomové..😬

  • Před měsícem vláda ze státního přiklepla ČEZu 74 miliard a ještě se chystá koupit nejdražší stíhačky na světě. Takže z těžce ziskového ČEZu profitují menšinoví američtí akcionáři z hedgeových fondů, jako je Vanguard, Black rock, State street. Nedivil bych se, kdyby si přilepšili i z té 74 miliardové půjčky pro ČEZ od českého státu. No a ještě se Američané napakují na náš účet z prodeje stíhaček F-35, které jsou pro nás na hov.... Lokajská Fialova vláda, která slouží Američanům se nezapře. Pro Američany udělá první poslední, pro své české voliče hov... Dobrým znamením je, že ti co volili pětikolku se už k tomu moc nehlásí, ani ti idioti na diskusi na Seznamu a Novinkách. I ti už jsou na Fialův kartel pořádně nasraní.  

  • Na něco Staňůra má a na něco nemá. Černochová bude nakupovat a my utírat ústa. Děkujeme 

  • Další "andílek" se zvonečkem . . . 

  • A co třeba koupit o jednu F-35 méně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit