Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všimněte si manipulace, zemřelo s covid. nikdy se nepíše na covid, protože na to až na ojedinělé výjimky nikdo neumírá. Bych se vsadil, že každé úmrtí je šoupnuto do kolonky zemřel s covid. Zabil jste se na motorce, umřel na rakovinu, infarkt, mrtvici a test (mimochodem velmi neprůkazný) u vás našel covid, šup s vámi do kolonky úmrtí s covid  Jiné nemoci, zabíjející lidi v minulých letech najednou přestaly existovat. A nikoliv pandemie covid (ta vůbec neexistuje), ale mediální pandemie, systematicky  jedoucí dál svou strašící propagandu a režimní mašinérie dál omezuje lidem svobody, ničí živnostníky, malé a střední podnikatelé aby tu nakonec zůstaly jen monopoly nadnárodních korporací a zotročení lidé bez práv. Všechno jedna agenda velkého restartu, o kterém už dlouho mluví i takový britský princ Charles, skrytá pod pláštíkem covidu.  

    • a klidně připočti ty co se na ně nedostane péče a zemřeli i bez kovida , jo holt to kobercové bombardování blbounama nebylo od panboha prozíravé 😎

    • Je to úplně jednoduché  byl nemocen , ale žil!!! Dostal kovid a už tu není. Co je na  tom nepochopitelného. Kovid byl ten jazýček který to zvrátil.  Pořád  se znašíte to zlehčovat, vyčuraně po česku to obejít . Prostě nás to bude omezovat do doby než nákaza zmizí. Řešení  , kdyby bylo tak jednoduché tak už to dávno někdo udělal. Známé řešení: omezit kontakt=šíření, očkovanost=imunita a poslední varianta slabí jedinci , to nepřežijí ,to už se v dějinách taky stalo. Decimace měst až na 1/3 TOUŽÍTE  PO TOM???!!! 

      • nazdárek, jen tě informuji chytrolínku: slovo "snažíte" se píše na začátku se S a ne se Z a uprostřed slova má být doopravdy Ž :)

        • Když už jsi hraješ na uliční výbor, tak  větu začínej velkým písmenem, k obsahu asi nemáš sílu a rozum . Kvůli tobě si nebudu brát brýle,  když něco píši.  To  že četina není můj mateřský jazyk, vadí jen omezencům.

    • Ministerstvo zdravotnictví samo přiznalo, že od Března píšou všechny mrtvé do statistiky zemřel na covid. Za takto falšovanou statistiku doufám, že vládní politiky zavřou do vězení. Vláda se snaží lidi co nejvíce vyšokovat, aby se lidé poslušně stavěli do front na očkování. Doufám, že pak bude celá vláda odsouzena do vězení za vyvolávání poplašné zprávy a k úhradě poškození zdraví obyvatel z tohoto stresování.

      • Ty nedokážeš napsat nový názor???   ctr+ c+ v  ty budeš asi placený štváč a už tě to asi nebaví, co ???

        • A ty v duté hlavě nemáš žádný názor a jen moralizuješ?

          • Možná jsi si vzal málo bobulí , ty nabouchanče. Kolik jsi dnes toho železa nazvedal???  Dost na to aby ses ukázal před zrcadle a ukájel se pohledem na starce.

        • si tipnu že je zalezlej doma a i poštáka vítá v pláštěnce

  • Je logické, že počet nakažených přibývá - dokonce geometrickou řadou...

    Myslet si, že bude přibývat řadou aritmetickou, svědčí o nedostatku vzdělání!

    Je to PRŮVODNÍ JEV každé epidemie. Různá "OPATŘENÍ" epidemii maximálně

    ZPOM ALÍ - ale NEZASTAVÍ!

    Vím že opakuji názor pana profesora MUDr Pirka, jednoho z mála rozumných

    v resortu zdravotnictví - ti ostatní prokazují, že studiu matematiky se nejen

    na medicině, ale ani na střední škole moc nevěnovali.  A statistika je pro ně

    už jen ona příslovečná "španělská vesnice" 

  • Slušná slátanina. Počet nakažených za víkend v CZ , zavírají obchody v Německu , co do toho ještě zamíchat útoky kobylek v Africe a pštrosí nemoci v Austrálii. Prostě tady ten kovid je , žádné vlny se nekonají , je pořád jen ta první. Jak se k sobě lidé víc přitulí , hned se to přenese a akceleruje. Kdekoliv , hospody jsou jen zástupný problém. 

  • zrovna jsem se skoro poblil jak jsem se nachlastal a potom přežral PES haf baf

    • Tvé myšlenkové pochody jsou opravdu následování hodné.

  • Karel

    Vzpomínám si na článek kdy Japonská babička se nakazila u pobřeží v domku 800m od místa kde kotvili nakažení Američtí námořníci nejspíš byla společně s námořníky v nevhodnou dobu nevhodném místě(po větru od moře a lodi). Když se podíváte na mapu šíření probíhá toto šířeni, nejvíce v určitých výškách kde fouká vítr a je dostatečně nízká teplota,  většinou ze západu na východ(převažující proudění vzduchu). Proto si myslím že je dobré u oslabených či rizikových lidí, nosit roušku i venku aby se omezila případná nálož(v jedné kapénce aerosolu unášené větrem nebo prachové částici může být milióny virů).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit