Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*

*1*
  • Hup!
  • ten Tečka, to je fakt zmetek, prý ho platí Zeman přes ruskou ambasádu přímo v rublech, hayzl jeden rudý
    • A neplatí ho náhodou ta hradní Ovce z Halo novin?
  • Kdo chce vítat Číňana tak ať jde, já ho vítat nebudu, nevím proč bych měl jezdit někam do Prahy když mi Babiš jako ministr financí neposlal na cestu ani korunu. Nevím proč Sobotka a Čínský prezident nepřijede k nám domů. Máme spousta Velikonočních vajíček a určitě bych mu nějaké dal. Pokud by mne k prezidentovi nepustili tak bych mu jich pár hodil, třeba bych se i trefil. Kolik asi ten cirkus kolem jednoho bolševika bude stát. Já jsem už zde kolikrát napsal, že tomuto státu již není pomoci, pokud to bude takto pokračovat. Potom si nestěžujte, že nejsou na nic peníze, bolševici to všechno rozkradly a rozkrádají ještě co se dá. Havel nebyl špatný člověk, ale měl hned po revoluci udělat konec s STB, komunistama, soudcema. Postavit před lidový soud, zavřít, zabavit majetky a poslat do Argentiny nic se s toho nestalo, proto byl u mne Havel srab a zbabělec, taky jsem mu to řekl.
  • Hup!!!!
    • To se v té rusácké peleši, kteří někteří zemano-filckový pomatenci označují ambasáda jakého si SSSR na víc nezmůžete???
      No což jiného také čekat od mozků vypitých stejně jak ten toho vlastizrádného rusofilního řiťolezce na hradě.

Pokud cítíte potřebu poučit že SSSR(CCCP) neexistuje, že je jakési rusko, je to stejné asi jako když budete tvrdit že neexistuje zločinecká partička KSČ a to tím, že si přimalovala za jméno směšné M. Jde jen o trapně mizerně přemalované "firmy" známých zločinců - nic víc, nic míň.
  • ten Tečka je prý přes Zemana napojený i na Lukoil, možná je financován přímo z Ruska?
  • Vážení,
    s těmi rudými trenýrkami to není vůbec špatný nápad.
    Nemá cenu je ale někde věšet, to by je zemanofilní lůza staqčila strhat. Sejdeme se zítra přímo na ........ . Každý pořádné rudé trencle sebou, ať ten čiňan vidí jak všichni zde "milují" to vlastizrádné rusofilní .... co je jeho hostitelem. No a při vítání šikmoočka na hradě to chce tibetské vlajky, pár houkaček také nebude na škodu.
    Už se těším na to, jak bude ministr vnitra s pol. prezidentem zdůvodňovat naše napadení.

M.j. - zemane už jsi se naučil pořádného "francouzáka". Když jsi takový ......, tak jistě víš jak se soudruzi vítají - viz husák/brežněv. Jen dej pozor aby při otevření tvé nikotinovo-alkoholické ..... ti ten číňan z toho smardu nezkolaboval. *12*
    • Z tvých výsledků v této diskusi je jasně vidět, že podstatná většína tě nebere. Tak si plkej dál pod své vousy se zbytky od vlastních a Bruselských výkalů.
  • Podvodník Tvrdík a ulhanec Zeman "zachraňují" český národ tím, že nás prodají ČÍňanům... Hurááá:(((
    • Je třeba tuto spolupráci urychlit, stejně tak to vnímá Francie a Velká Británie. Dohodě TTIP tak odzvonilo. Hurá :)))
      • Jenom aby, ta naše dnešní velící banda určitě něco chystá. Viz cesty černoprdelky a sralbotky do USA na kobereček. Namazali se vůbec lubrikačním krémem, aby se jim lépe lezlo do zádele? Lidi bděte a spočítejte jim to při volbách.
  • Soudruzi ovčáku, tvrdíku a spol. blahopřeji - činíté se s "řádnou" úpravou hlasování. Pravdu ale stejně neumlčíte.
    Dopadnete jednoho dne stejně jako před pár lety rusofilní komoušská banda.
    A váš čas i s tím vašim vlastizrádným furerem se blíží. Když jst tak "moudří" jistě znáte to straré české pořakadlo o horké vodě a s v i n i , že ano??
    • Již toho nech, dosud jsi se tady nablábolil dost.
  • Pražská kavárna prý pomočila čínské vlajky? Nevěřím, kdo tak vysoko vyčůrá. Kavárno, nestydíš se? Ovce z Hradu si to s vámi vyřídí, prý.
    • Máte na mysli toho pomýleného spratka Ovčáčka?
      • Ne, mají na mysli Evu a další ženské přezdívky v této diskusi.
    • Co čekat od havloidního dobytku. *12* *11*
    • to je omyl, ty čínské vlajky nejsou pomočené, ale pozvracené a neudělala pražská kavárna, ale IV.cenová z Vysočiny, t.č. Ovce na Hradě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit