Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přes deset let o tom ví, mají zanalyzováno ... a teď dělají, že neví *7* *1*
  • Tak ono se to stalo před dvanácti lety a soudruh Bublan si najednou vzpomněl teprve teď. Proč se za svého vniterného ministrování za vlády ČSSD nepostaral, aby celá záležitost byla přešetřena a viníci potrestáni? Jestlipak ví, že neoznámení trestného činu je také trestné? Aby ho nakonec nezadrátovali, když o tom věděl a mlčel.
  • Tebe si Pišto docela rád vychutnám, ty cikorko !!! Až budete zpátky ve své vlasti - v Indii. tak potom tu teprve bude klid !!!
  • "kdo si myslí, že komunisté byli zločinci kvůli nějakým justičním vraždám, tak ať se dá prohlédnout psychiatrem"
    Napsat něco takového může jenom lidská zrůda,bývalý StBák, který pohrdá lidskými životy. Nejspíš by sám měl být izolován od lidské společnosti v psychiatrickém ústavu.
  • Takže soudruh Kočárník, soudruh Klak, to byla přece ta neviditelná ruku trhu, pardon, viditelná ruka soudruha Klause, která umožnila "bývalým" komunistům pod modrým baldachýnem budovat "šťastné kapitalistické zítřky" na věčné časy a nikdy jinak a pořádně napakovat sebe, své rodiny a kamarádíčky. Co takhle tu zločineckou klaku postavit před soud? Ti lumpové mají vlastně na svědomí těch 24 mrtvých a další s poškozeným zdravím.
  • Patrně dostali příslušní decízní zaměstananci úplatky v potřebné výši. Mafie potřebovala volnou ruku trhu....Tak byl ten kontrolní orgán rozpuštěn. Důvod je snadný, kdo chce psa bít, o hůl nemá nouzi...No, za komunistů to nešlo, to byl kriminál na dosah. Ostatně, kdo si myslí, že komunisté byli zločinci kvůli nějakým justičním vraždám, tak ať se dá prohlédnout psychiatrem. Sami vidíte, že dnešní mafii na životech nezáleží.. Komunisté byli zločinci hlavně proto, že netrpěli krádeže a korupci - to byl jejich hlavní zločin !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit