Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chodím taky už nějakou dobu na rehabilitace a dlouho trvalo, než seto začalo zlepšovat, tak jsem začínala propadat panice, že už nikdy nebudu chodit jako dřív, ale chtělo to čas. Vydržela jsem a už chodím skoro bez omezení, tak věřím tomu, že když vydržím ještě chvíli, tak budu mít nohy zase jako mladice :-D .

  • Zcela určitě by se pan profesor MUDr Rudolf Jedlička ostře ohradil proti tiskové zprávě z jednání vlády ČR:

    "Vláda projednávala návrh, který by nově dával finanční příspěvek rodinám s postiženými dětmi od jejich narození. Ministerstvo práce a sociálních věcí vládě navrhlo, aby opatření zamítlo, protože zdravotní stav dítěte po narození nelze objektivně zhodnotit.

    Kabinet v pondělí projednával změny v příspěvcích pro rodiny postižených dětí. V současné době nemají děti do jednoho roku nárok na příspěvky od státu. Vláda k návrhu nakonec vyjádřila neutrální stanovisko a opatření bude dále projednávat Poslanecká sněmovna.".

    CO JE TOTO ZA HULVÁTSTVÍ - JE JEN TĚŽKO UVĚŘITELNÉ!

    • Nietzsche řekl: "Slabí a nezdařilí mají zahynout,to je první věta mojí lásky k člověku,a má se jim v tom ještě pomáhat.Ostatně já nechci ctnost,ale zdatnost,schopnost bez morálky!"

      Je jistě pozoruhodné,že si Nietzscheho filosofie našla cestu do politiky ANO.To se ještě podivíme,jaké se budou dít věci!

      "Weil das Leben ist nur Scherz,List und Rache!"


  • sebeobětování a zázraky jsou samozřejmou povinností lékaře,proto zdravý lékař je lékař,který neplní své poslání.To je stejné jako s armádou-skuteční hrdinové jsou mrtví!

    • Vaše nenávist a zloba musí mít nějaký podklad...

  • Velký syn českého národa...

    • A neméně kvalitní článek paní/slečny H. Kalendové

      Už se těším, až podobné články (a že jich nenapsala hodně) 

      vydá v knize/umístí na zvláštní stránku internetu... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit