Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běžte za Babišem, ten utratil vaše důchody za blbosti, kterým říkal covidová opatření a které neměly žádný výsledek, ten se vám teď řehtá. Zdražil potraviny na trojnásobek a vy z toho viníte Fialu. :-) :-) :-)

    Způsob, jak přesvědčit prázdné makovice, aby mu sloužily, to se naučil už v době, kdy práskal pro StB.


  • Vláda hodlá nerespektovat platný zákon?! Kdo už ho tedy respektovat má?

    Nebo si budou mafiáni zákony měnit podle svých pokleslých záměrů?
    Bůh buď milostiv zemi, kde slouží zákony jako prostitutka. 

  • gaheris

    Tak vláda už neví kde na tu podporu ukrajiny má brát, tak rozhodli, že musí přispět i důchodci, začíná ta ruská ofenzíva tak se musíme uskrovnit, přeci nenecháme takovej škandál jenom tak! Za čas se to odůvodní, že o tom rozhodli sami důchodci, sláva jim, sláva hrdinům!

  • Co tady senioři štkají? Podívejte se na pana Svobodu?
    Je mu skoro 80 a práce má hned čtyři a jak mu to jde! Je to habilitovaný člověk přeci. Topolánek, senior, který neví kterou ze tří funkcí dělat dřív a takových pilníčků je.

    Gazdík je zastupitelem v Suché Lozy, poslancem, ředitelem gymplu. To jsou pane Stachanovci!!

    A vy budete pořád řešit nějaký věk odchodu do penze. 

    • Ze zákona mají povinnost starat se o své staré rodiče jejich děti, ne stát !!!!

      Většina šmejdů, ovšem strčí své staré rodiče do domova důchodců, nastěhují se jim do zadarmo do baráku a ještě po nich loudí prachy z jejich důchodu,

      že pane Jindro?

  • Tato vláda kašle nejen na důchodce, jejich prioritou je jejich kapsa a podle rozkazu USA předevší Ukrajina.

    Kdo si myslí, že má velký důchod ať ho dobrovolně pošle tomu kdo ho potřebuje víc

  • Přestávám tomu již rozumět: pořád žebráme o vyšší důchody,- já sám jsem důchodce, a nejsem ministr ani nikdo podobný ale podáváme vyšší výkony? A v čem? To je na hranici nemravnosti. Přemýšlíme, odkud má vláda ty peníze brát? Na druhé straně máme plné popelnice a kontejnery potravin,- tomu říkáme bída?  Plná parkoviště aut a dvě tři auta v rodině už je skoro normální. Máme se opravdu zle, nebo jsme  přišli o zdravou soudnost. Aby na nás něco doopravdy nepřišlo, abychom poznali, co je to krize. Mám-li tři pejsky, které musím denně krmit šunkou, kupovat jim oblečky a sponzorovat dva, tři nepracující vnuky, pak mi jistě bude chybět. Těchto případů není málo. Co dokáže sebelepší vláda, když skupiny nemyslících jen křičí, nadávají a vyhrožují? Jaké divadlo hrajeme před Evropou a světem? Nikomu nezávidím, ale nekřičme, že se máme špatně, abychom se jednou doopravdy špatně neměli a nebude pomoci.

    • A je v Třinci víc takových dezolátů jako seš ty, dědku dementní? A za koho vlastně píšeš? Máme milion lidí v chudobě a podle tebe mají chodit po kontejnerech a vybírat tvrdej chleba? A zatím politici si přidávají na platech a mnozí kradou jak straky. Nedivím se, že mnoho lidi nadává na důchodce, když jsou mezi nimi tací jako ty.

    • Máte v tom Třinci ráj na zemi milý Faro.
      Fronty důchodců před popelnicemi, aby mohli vyhazovat tuny kaviáru a do kanálů lijí šampus ze včerejška. Jistě všechny vozy na parkovištích  a v rodinách patří také Vám seniorům. A ti šunkou přežraní pejsci, do kterých důchodci rvou kila šunky už mi taky lezou na nervy. 

      Co s tímhle má ta Vaše ubohá fialová, rozpočtově odpovědná vláda dělat? Měli by se tihle dědové a babiny zamyslet a polepšit se. Naprosto s Vámi souhlasím. 

      • Zamyslet by se měli jejich spratci, o které se celý život starali a kteří je teď hodili na krk státu. 

        Takové dětičky patří do kriminálu. Místo toho vřískají na sítích blbosti, které  neřeší ani sami důchodci.

    • Fara, občan musí dodržovat zákony, ale vláda ne?

  • Co takhle zastropovat důchody politikům,soudcům,na třeba na 30000 Kč.Zastropování vám sice moc nejde ale vy to zvládnete.

  • Když nedodržuje zákony vláda, potom je protizákonná a nesmí vládnout. Kdo jiný by měl zákony této země dodržovat? Za chvíli tu bude mafie jako na Ukrajině. Pan prezident slíbil řád, tak jsem zvědav, jak zasáhne proti té zdivočelé bandě. 

    • Budeme-li rozhádaní a rozdělení, pak kdyby byl prezidentem kdokoliv, nebude nám to nic platné. Proč stále hltáme dezinformace z Ruska a zuříme, nadáváme, aniž přemýšlíme? Prezident nic nezmůže, pokud se národ nesjednotí a nebude stát za ním.

      • Tedy pane Faro, já jsem myslím za poslední tři roky nečetl žádnou informaci z Ruska. mediálním světem hýbou zahraniční korporáty, redaktoři jim věrně posluhují. Takže hltáme info od jiných pantátů. Vy nemáte televizi a nečtete články na webových portálech? Cenzura je už tak daleko, že žádnou info z Ruska ani nepustí. Co kdyby nás to ohrozilo na mravnosti.

        Ale v jednom s Vámi souhlasím. Prezident nic nezmůže, nemá na to kompetence. Je to jen mediální a marketingový panáček. Ale tentokrát se vyvedl. Pěkný chlap, ostře řezané rysy, To bude panečku známka na dopis!! Válečník. 

      • goyim

        Ty hltáš dezinformace z Ruska? To máš blbý. Přitom žijeme (zatím) v relativně svobodné společnosti, kde si můžeš hltat dezinformace odkud chceš - třeba i ze západu, pak si je eventuelně přefiltrovat a udělat si vlastní názor (stačí použít kritické myšlení). Proč se omezovat? Nebo ty chceš, aby ti někdo předžvýkával pravdu? 😂

      • mun.go

        Národ za ním stát nebude, pokud bude trvale salutovat směrem k NATO.

        Naveďte mne - kde jsou  ty dezinformace z Ruska k sehnání?

        • Je jich plný mediální prostor, Parlamentní listy, Mladá fronta, Lidovky, Prima....

          Hltáš ruskou propagandu a ani nemáš možnost si to uvědomit, protože nemáš jiný zdroj informací.

          • mun.go

            A vy ty ruské dezinformace čtete? Co je to Mladá fronta?

            Na rozdíl od vás mám více zdrojů než si uvědomujete ...

            • Sputnik Vám asi moc nedal, když ani neznáte Mladou frontu :-) :-):-) co si říká DNES, ale aktivismus, svazácký způsob žurnalistiky  a zastydlá láska k Sovětskému svazu jim zůstala.


              • mun.go

                Reakce na příspěvek:

                Dobře Dejte sem nějakou ruskou dezinformaci.

                1) Prokažte, že prochází z oficiálních zdrojů Ruské federace nebo ze zdroje, který RF většinově vlastní.

                2) Prokažte, že je to dezinformace. To by bylo dost obtížné - omezte se třeba jen na to, že jde o vyloženou lež a doložte nejméně dva nezávislé zdroje, které tuto lež vyvrátí. 


    • josef.chmela

      Nijak nezasáhne, vždyť je jeden z nich. Křivěpřísežníka a komunistického rozvědčíka-příslušníka VKR- volili pouze momentálně opoždění voliči. (VKR = vojenská kontrarozvědka před rokem 1990)

      • Na rozdíl od práskačů a perverzních mlátiček pracujících pro StB, musela kontrarozvědka něco umět, její hlavní náplní činnosti bylo zjišťovat a pak  bohužel tutlat, co všechno mají prominenti podniků zahraničního obchodu a bolševičtí papaláši, ministři apod. ulito ve švýcarských bankách. Proto u řady rudých baronů a agrobaronů nejsou její bývalí příslušníci moc v oblibě. 

        Za tyhle ulité prachy se z nich totiž po roce 1989 "zázračně" stávali majitelé fabrik, holdingů a vlivní politici.

      • A jakou jsi měl hodnost u VKR? Toto  může vymyslet jedině bolševik!

  • goyim

    Tak to máme další hřebíček. Jen pokračujte... 😂

  • tak ted spočítejte kolik platí se uroků ze státního dluhu , k tomu připočtěte kolik peněz se vyveze do zahraničí za korporace , a zjistíte že tenhle stát je dojná pro všechny a nad tím ještě slzí ČNB co by zastánkyně sazby z devadesátých let kdy dolar stál 40 korunek . Nikde nevidím co se ztrácí přes pracovní agentury , díru po superhrubce a pod. a najednou zjistíte že jsme mohli v klidu chodit v 60 . Bohužel problém je že je málo dětí a ještě se navyšuje věk rodiček , ale o tom se mlčí , to je systémová chyba č. 1. No a nikdo nechce dělat rukama , což je chyba č. 2.Tak evidentně uprchlíci nás nespasí a nadnárodní fondy (zejména z USA )také ne , no a o Kremlu snad nemá cenu ani hovořit . Pak je třeba aby dělal člověk do umrtí a nečerpal ze systému a dejte nad vrata Work for freedom , či Prací ke svobodě popř. Arbeit mach frei a dál už to znáte , pouze kouř neb systém je systém . 

    Jo cenzore a klidně to dej zase zase 30 , přece dezinformace je to co určí Google i kdyby dezinformace šířil sám strejda Sam tak to prostě je pravda , no tak za těch komunistů se tomu říkalo rádio Jerevan a i kovaní bolševíci věděli co je nesmysl , dneska jsme dál.Rád bych se rozepsal jadrně ale nejde to . 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit