Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Páni" a je už jedno kde..nemají rádi a ani nechtějí mít občany svéprávné, přemýšlivé, aktivní, soběstačné, snaživé, mít to co si vydělali, bez toho, že jim pak "někdo" většinu z toho drze ukradne atd.."Páni" mají rádi vazaly, které mohou rozeštvávat, vše jim přerozdělovat, srážet je na kolena..., aby oni z toho mohli profitovat a mít se dobře na úkor i peníze jiných.Tento stát bere macešsky, bez respektu a s plnou drzostí, sprostotou i arogancí, vlastní občany, spíše, jako své nepřátele, špinavý šunt na práci, držení huby i placení všeho i za všechny..a rukojmí s cílem z nich, co nejvíce vysát hlavně pro sebe a pro ty co tzv. milují, protože těch se naopak bojí..a to jsou různí parazité, netáhla, gauneři, tuneláři, cikáni, neziskovky, nyní i "běženci" a mnoho jiných "důležitých institucí", než ve starosti o své, vlastní občany, co dodržují všechny možné i nemožné pravidla..a pro které má akorát za "odměnu a motivaci"..klacky pod nohy, vyhrožování, kde čím a kde kým, či dokonce je nechává mlátit i vlastní policií, šikanovat "úřady" a terorizovat je tzv. "menšinami"..Má cenu žít a pracovat pro tento "stát"-s.r.o, za takové jednání a chování ?! Není už tedy lépe to dělat stejně, jako ty "menšiny", parazité, vychcánci, neziskovky atd..v tom, že se vyplatí se na vše vykašlat, dělat tzv. v šedé ekonomice i s vědomím, že to jednou klekne, tak či tak ?!..Právě díky stejnému jednání a vychcanosti se měli po 89 roce brzy lépe, ne normální občané, ale naopak komanči, chytráci, tuneláři a drzouni..atd, což už to věděli či aspoň tušili, nebyli naivní, zařídili se podle toho, dnes jsou stále u koryt a smějí se většině občanům, jak s nimi zase vyjebali, jak se stádem oholených ovcí ..
  • Stat opravdu dela vse proto aby lidi meli deti:-(
    • Já bych to trochu poupravila -
      - stát dělá vše proto, aby pracující občané neměli děti a ti nepracující, na různých podporách, (z našich daní) se mohli nekontrolovaně množit...
  • V tomto rádoby státu je to normální zvyk. Z lidí sedřít kůži různými příkazy, zákazy, vyhláškami, pokutami. A aby jim nic nezbylo, tak jim ještě ztížit podnikání, a nejen OSVČ, ale i ostatním státním i nestátním podnikům. Naposledy, viz. zákaz vjezdu všem nákladním vozidlům. Kdyby se zvedli z teplých židlí a vyšli do ulic. Tak by zjistili, že se veškeré služby, dovozy zboží, lékařská pomoc, dodávání balíků, pošty, běžní obyvatelé, ti všichni tzv. nákladní vozy, to jest i užitkové se šesti sedačkami používají ke svým každodenním cestám. Některá tyto nákladní vozidla jsou dokonce lehčí než osobní vozidla. Je to zase zákon vyrobený idiotem, nebo je to účelové k další likvidaci podniků a firem, ve kterých nejsou známí a neplatí tučné výpalné státním úředníkům! Ne každý si může dovolit pořídit vyjímky, jako mají jejich známí. A dodatkové tabule na mnoha místech chybí. Některé obce či obchody jsou bez možnosti vjezdu, či průjezdu. Jsou vlastně odříznuti od světa a není možno jak do těchto míst cokoliv dopravit. Ba se vůbec dopravit do vzdálených míst. Prostě zase jeden totalitní zákaz. Ať žije PRAVÁ svoboda a demokracie. NE tento teror!!!!
  • No jo, když chtějí řídit stát jako podnik, tak si musí všichni v šest nula nula odpíchnout v podniku a odejít teprve až "padne". Jsou samozřejmě různé profese, někdo musí být stále u stroje, někdo zase musí mít k určitém termínu hotovou práci a je jedno kdy a kde ji udělá. Některá práce se dělá líp, když se člověk po večeři osprchuje, uvaří si kafe a v klidu a bez vyrušování pracuje dokud mu to "pálí". Zvláště pokud je dotyčný typ "sovy".
    • Zabal to
  • hm, já si občas přivydělávám překládáním, takže děkuji komunistům *13*
  • Další ukázka toho, čím naše strana a vláda myslí - mozek to ale není...
  • Čím to, že když na něco sáhnou úředníci, tak to vždy poserou? Aha. Bude to tím že ti úředníci jsou většinou nevzdělaní kriminálníci.
    • :-)
  • "Sobec ne-dělka", mluví ústy 10 milionů, když bere nelegály, a ten co řídí firmu jako stát, tak ve firmě neživí důchodce, postižené, nemocné a děti, nebo je jen nenechá zdechnout.
    40 let DNEŠNÍ důchodci pracovali (budovali socialismus - ať chtěli nebo nechtěli, třeba se jim to nelíbilo - ale chtěli přežít!)
    ČNB zdražila o 5%, z průměrného platu každý platí 1.250Kč bance a vláda důchodcům přidá 140Kč. TO SE TO FIRMĚ PODNIKÁ!
    A 26 let = s čeho krást, tak byl ten socialismus špatný. 99,9% lidí volilo KSČ, a dnes vlastně sami na sebe a své rodiče plivou! Byl jsem jeden z mála co NIKDY KSČ nevolili, ale toto co se děje = příliš.
  • zrušit všechny dotace (i ty evropský, co jsou přes naši platbu do EU), zavést cla na dovážené dotované zboží a dát volební právo jen těm, co do státu aktivně přispívají. Nevolili by důchodci, studenti, nezaměstnaní, armáda, státní úředníci a zaměstnanci včetně poslanců a prezidenta. V parlamentu by byli úplně jiní lidé - volili by totiž jen ti, kteří státní peníze nepotřebují, a státní správa by neskutečně zeštíhlela a nevymýšlela by nesmysly.
  • Celá firma jsem na homeoffice, takže není co komu dávat jiného, co by měl v naší kanceláři.
    Přispívat na elektřinu, vytápění, vodu, úklid v době, kdy obyčejný podnikatel má problém si dát část nákladů za dům do podnikání, je výsměch.
    Pracovní vztah je na oboustranné dohodě a všem to vyhovuje.
    Kontrolovat homeoffice? Obydlí je nedotknutelné. Lze pouze se soudní příkazem. Prolomit to mohou nyní kontroly komínů, kdy budou závistivé úřednice čumět nejen do díry, ale i všude kolem, a budou práskat dál a dál.
    Znám jednoho soudruha podnikatele, který rozesíla bytovým družstvům oznámení o své konkurenci, že konkurence sídlí na virtuální adrese. Sám chodí do kanceláře každý den, přečte si tam nějaký vybranný deník, vypije kávu, nechá si udělat od sekretářky hygienu a jde domů. Mezi tím všechny zjebe, jak nic nedělají, jsou drazí a neshánějí zakázky. Firma má již třetím rokem několika milionovou ztrátu. To je f pořádku, to státu nevadí, že si svoje auto, auto své babky, cesty na dovolenou a vše další dává do nákladů. A ještě pomlouvá konkurenci, to živnostenský zákon přímo zakazuje.
    Potřebujeme se znovu stát sedláky, abychom měli doma vidle a biče. Traktorů se ta naše honorace nebojí, ale výprask, výprask by jim všem slušel a jistě je poučil.
    Snaha vlád je zlikvidovat jedince, zadlužit jej, sebrat mu veškerý majetek pomocí exekutorů, daní, penále, pokut a dalšího svinstva, co kolem sebe kydají.
    Doufám, že někomu rupnou nervy dříve než mě a někoho řádně ztrestá, abych v tom nebyl sám. Soudy? Ty jsou jejich, to není o soudu, ale o zlovůli. Zákon musí mít logiku a soudy vycházet z logiky. To dnes není možné a je třeba vše vymést.
    Klidně kvůli tomu budu žít v izolované zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit