Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalimst
    Havlovo dítě se nás snaží vystrašit:):) Na to nemáš piškote - na stáří jsem si pořídil barák se zahradou a mám i byty v Praze pro obě děti a už teď dost slušnou sumu na důchodovém připojištění - pokud se důchodu dožiji, tak budu vysmátej popíjet Plzeň v altánu a kochat se, jak mi rostou rajčata a možná si udělám rybářský lístek - ať budou důchody jakékoli, já a drtivá většina mých vrstevníků strádat nebudeme - to ty máš problém - hlavně v hlavě:):)
  • Nejen na ne...

  • Ti politici, kteří jako obehraná gramofonová deska do zblbnutí opakují, že prožíráme svoji budoucnost, by si měli vzít příklad ze sira W.S.Churchilla a měli by tedy své funkce poslance či senátora vykonávat za jednu korunu ročně. Tito politici by tak šli příkladem a nepochybně by ke zdravé spořivosti inspirovali mnohé občany. Zatím kritizují důchodový systém jen největší vyžírky. Důchodový systém je udržitelný, pokud se lidé budou chovat rozumně a nebudou si brát k srdci falešná varování politiků typu Kalouska.
  • Kdyby se VŠECHNO nerozkradlo a neprodalo "západním investorům" bylo by i na důchody!!!

    • A kdo to rozkradl a zašantročil? To byli ti, co "byli u toho" a věděli co, jak a komu výhodně přenechat. A to byli ti majitelé rudé pracovní knížky. Takoví soudruzi včas věděli, že komunismus jde do kytek, vždyť to v Prognostickém ústavu prognózovali. Například jistý zeMAN a Kikina-KLUK. Toho druhého ovšem soudruzi do partaje nevzali, i když se tam třikrát cpal.

      • KIMCID

        https://www.ahaonline.cz/galerie/zhave-drby/83695/byvala-prvni-dama-dagmar-havlova-59-vite-komu-patri-tajemna-vila-nedaleko-jeji-stresovicke-haciendy?foto=3

        https://ekonomika.idnes.cz/foto.aspx?r=ekonomika&c=A100110_180150_ekonomika_vel&foto=VENe2fb0_35A6C406_0.jpg

        https://zpravy.idnes.cz/financovani-kampane-karla-schwarzenberga-f1b-/domaci.aspx?c=A130301_152106_domaci_brm

  • Jégla zavřete do Bohunic, je jeden z těch co pomáhají Burešovi k výborným volebním výsledkům, protože ho pořád kritizuje a ostatní se pak naštvou a hodí mu to...

  • "Husákovy děti" děti je označení pro statisticky významnou skupinu obyvatel ČR.

    To znamená, že v demokratickém systému budou mít svou váhu mezi voliči i volenými, mezi spotřebiteli i producenty.

     

  • Před takovými 25 lety bych podobným bu...bu..bu..taky věřil. Ale po tom co už o tom vím dnes a po čtvrtstoletí zkušeností a informací to beru s hodně velkou rezervou. Stačí vypráskat stranické trafikanty s imunitou (jejichž "kvalifikace" je taková že bych jim osobně nesvěřil ani provoz veřejných záchodků) a nahradit je nestranickými odborníky bez imunity. Systém stran nikdy nefungoval a nikdy fungovat nebude. Je to jen mlžící trik na oblbování lidí. V tomhle režimu by nám nepomohlo ani kdybychom měli diamantové doly a největší ropný vrt na světě. Zas by to straníci rozkradli a pak žvanili "o nutnosti úspor u plebsu"

  • ttt
  • Generace Havlových dětí by měla pozorně naslouchat sýčkovi, který je upozorňuje, že budou muset na stará kolena umět vařit perník. Nic jiného jim nezbude, pokud se spolehnou na stát. Buďto se uživí, nebo se postará kriminál. Na migranty, tunely, platy politiků budeme mít vždy - S pozdravem Váš stát.
    • Pro Husákovo děti jeden vzkaz, udělejme z kriminálů domovy důchodců, stačí spáchat závažný trestný čin na některém z debilních politiků, u soudu žádat co nejvyšší trest, nejlépe doživotí a máte vystaráno, než živořit s penzí od státu a být třeba na ulici. Tam vás bude stát dotovat 35 000,- CZK/osoba/měsíc, a to se vyplatí. PS: zde je nejlépe vidět jak si stát váží slušného pracovitého občana 12 000,- -15 000,- CZK penze. Kriminálník, migrant a podobná havěť cca 35 000,- CZK s bonusem.

       


      • KIMCID

        Stačí vědět že stát zvedne částku která bude braná za trestný čin. Z 5000kč na 10000kč.

        To budou tabulky o kriminalitě nádherný.

  • Dokud bude vláda vybrané peníze z platů jako sociální daň rozhazovat hlavně na sociální dávky, tak je jedno o kolik se zvýší placení sociální daně z platů. Nesmysly, že nebude na důchody přastanou platit v okamžitku, kdy se přestanou vyplácet všechny sociální dávky lidem, kteří nepracují déle než 6 měsíců. Nyní ne velmi nízká nezaměstnanost a nabídky k práci jen prší, ale přesto nepracující paraziti nepracují a pořád dostávají sociální dávky za to že existují. Toto musí skončit a pak bude pro důchodce tolik penět, že bude zvyšovat důchod o dvakrát ročně 1000 Kč.

    • Na důchodce nebude nikdy, to oni politici raději pošlou stamiliony na pomoc uprchlíkům do Turecka, nakoupí zbraně z JůůEsEj, aby tamní ekonomika vzkvétala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit