Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Procesy jsou nastartované přesně podle vize Sokrata. Tak ještě jednou:

    „Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou k pozicím moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.“

    • Skvěle popsané!!! Bohužel k tomu svět spěje.

  • Jistěže je tento průzkum absolutně objektivní a totálně pravdivý.

    PS:Už se těším na pěstní souboje o koryta!

  • Když to čtu,chce se mi zvracet.

  • mun.go

    "Pro téměř polovinu občanů by bylo ideální, aby vládu složily strany koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) s Piráty a Starosty (STAN) opírající se o většinu 108 poslanců. Ukázal to průzkum společnosti Kantar."

    Jinak řečeno: pro více než polovinu občanů je to vláda šílenců, která stahuje do propasti celou republiku.

    • Přesně to jsem chtěl říct.....😀

  • Dejme jim šanci a uvidíme. Třeba najdou 30 000 zbytečných úředníků, tomu bych i věřil. Když začnou v Praze na ministerstvech, pak krajských úřadech, zruší některé zbytečné funkce, tak možná že ano.Horší to bude s vládnutím. Jak je známo, tato koalice je jasně probruselská a bude chtít podporovat skoro vše z dílny lemplů v Bruselu. To se spoustě lidem líbit nebude. I debaty u Moravce budou skvělé, jako např. dnes - pouze Fiala sám, aby mu nikdo nemohl oponovat. Od teďka se politici vůbec nebudou hádat, jen usmívat a správně (bezchybně) rozhodovat. Všichni víme, co vše na Babiše vytáhli a že se nezastavili před ničím. Babiš má hroší kůži a ze slepence by to špinění nikdo psychicky nevydržel. Babiš je teď bude kritizovat kde to půjde. Slepce čeká peklo!!!!!!!!! Každý den někde číst, co pořád dělají špatně, umoří skoro každého, kromě Babiše. Politika nebude nudná, naopak nás čeká pěkná komedie!!!!!!! A možná, že se dočkáme vytahování špíny i na členy slepenců.

  • tobro

    Citace z 3 roky starého článku: "Sudetendeutscher Interessen und die ODS: Petr Fiala a jeho napojení na landsmančaft a Panevropské sdružení nasazuje korunu výsledku voleb do komunálu a senátu! Jeho náměstek na MŠMT udělil státní patronizaci promigrační a multikulturní neziskovce AIESEC! " - více zde https://tinyurl.com/ys6tnmrj

    Fotky uvnitř článku jistě bystrému čtenáři mnohé napoví...

    Co je fialový.fiala (barva je důležitá!) zač, se ví už dávno, jsem docela zvědavej, co všechno pětihlavá dvoukoalice vygeneruje. Doufám, že toho moc nebude.. ;-)

  • sow.da

    Průzkum prováděl Kantar? Tomu ale nevěřím ani pozdravení.

  • josef.chmela

    Fiala, to bude premier, který neustále lže o tom, že má ve státě většinovou podporu voličů a tím pádem má i silný mandát. Učitel a neumí počítat anebo si už teď účelově něco sobě a svému okolí nalhává.  Koalice dostaly celkem okolo 2,3 mil. hlasů. Proti nim však volilo 2, 9 mil. lidí. Je velká pravděpodobnost, že tyto účelové koalice se v dohledné době rohádají a bude se hledat nová vláda. Už aby to bylo a nestihly tady napáchat ještě větší zlo než slibovaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit