Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Perlička: Dnes je na Sorosových Novinkách uveden článek o tom, že: Ruská stíhačka MiG-31 nedovolila letounu P-8A amerického námořnictva narušit ruskou státní hranici nad Norským mořem, uvedla ruská státní agentura TASS. Podle ruského ministerstva obrany se „americké vojenské letadlo otočilo pryč, když se ruský MiG-21 přiblížil“.

    Přitom Vojenské vzdušné síly Ruské federace vyřadily své MiGy-21 v roce 1998. Velké množství z těchto letadel bylo přestavěno na cvičné terče.

  • "Dlouhá obranná válka" české profesionální armády bude trvat skoro šest hodin. Útěk z místa bojů mají v NATO nacvičen perfektně. 

    Než se Černochová, Pavel a všichni válečníci uklidí do exilu a tepla, aby mohli řídit jatka obyčejných lidí? Nebo už má ta psychopatická osoba vyfasované kanady a maskáče? 

  • " Agentura zároveň citovala tajemníka ukrajinské bezpečnostní rady Danilova, který se kritizoval, že Slovensko podléhá ruskému vlivu. „Je třeba si uvědomit, že vliv ruských agentů na Slovensku je naprosto šílený. Nejdřív byli v Praze, ale potom, vzhledem k tomu, že jim tam dali trochu zabrat, se přesunuli do Bratislavy,"

    Odmítá se uvěřit. Uvěřit takové dávce arogance a troufalosti. Jak si mohou tam daleko ve stepi dovolit kritizovat svobodné rozhodnutí svrchované  země? Tady v EU si každý stát krom ČR, sám zvažuje rozsah a formu pomoci. U nás se trvale  bezhlavě panáčkuje do Bruselu. Po světě se vyprávějí "naše" stanoviska se kterými drtivá většina našich obyvatel nesouhlasí. Hoši hoši toto špatně skončí.

  • gaheris

    Ta se bude bránit, a bránit, a bude bránit(svoje koryto)i kdyby měla použít i leoparda! Nejlépe by bránila ve spolupráci doktora Chocholouška! Ovšem v Bohnicích by jí to taky hezky šlo!

  • Nejhorší je ambiciozní ženská, která dostane určitě pravomoce a pak si myslí, že si můžete dovolit všechno co si usmyslí...


    • Máte pravdu. Tedy, abych byl objektivní - i muži mají své dny. Podívejte se na Lipavského. Ten by také válčil hned s celou půlkou světa. Ach jo. 

    • Diwa

      Problém je v tom, že ji to zatím vychází a celá vláda jí to schválila !  Takže je to úplně jedno, tahle banda si to stejně udělá po svém....

      • No, po svém. Spíš dle instrukcí od zaoceánského páníčka. Tahle banda si ani neuprdne bez schválení senilního zaoceánského protektora.

  • Po listopadovém podvodu se uvažovalo o vytvoření Systému kolektivní obrany. Později o budování naší armády jako teritoriální obranné. Z toho sešlo. Máme tu americkou ambasádu a agenty tajných amerických služeb, NWO se sionfašisty, loutkovou dočasnou vládu diletantů. Máme tu i nastupující dedolarizaci a ukrainizaci, přidělování imigrantů  - pod sankcemi za neuposlechnutí (Podle návrhu nařízení musí členové EU prijmout na začátek 30.000
    migrantů ze zemí, které jsou nejvíce zatížené migrací z Blízkého
    východu a Afriky, jako jsou Řecko a Itálie, nebo zaplatit přibližně
    22.000 eur za každého nepřijatého migranta.) a zase naši činovníci říkají, že budeme nosit roušky budeme vakcinováni (neodzkoušenými pokusnými biologickými zbraněmi ve skutečnosti). A na krku zdražování. Sociální tolerance lidí dostane zabrat. Dojde k radikalizaci mas. Co se týká stále více horoucí bolístky/nutnosti = výměny politické reprezentace - nejlepší se mi jeví předsedkyně Aliance národních sil Vladimíra Vítová. Patří mezi
    tradiční řečníky nejen na protivládních akcích, včetně těch největších
    demonstrací, ale také na různých tematických konferencích. Narůstá jí autorita. Patří mezi ty
    vlastenecké politiky, kteří prosazují jednoznačná řešení. Také naznačila, že ANS půjde do příštích Evropských
    voleb v široké koalici politických uskupení. Jakých? Nepředbíhejme…»‘Boj
    proti terorizmu‘, covidová ‚pandemie‘ a ukrajinská tragédie fungují
    podle scénáře těch kruhů, které podlehly iluzi o své
    vlastní všemohoucnosti. Dnešní den ale dává naději, že se zmýlily.«

    S nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo u smysluplnější oslovovat pýchavku ‘choroši.

  • Nás ohrožuje pouze naše americkobruselskoukrajinská vláda.













  • Čtvrtek 5. října 2023, svátek má Eliška

    •  Více území letos dobylo Rusko, konflikt ale zamrzl. Západ a USA proto stále více váhají s pomocí Ukrajině

    Věci je třeba nazývat pravými jmény a reálně hodnotit situaci. Tady blběna z ministerstva nás pořád žene do války. Svět realisticky váhá, ale tady toto by pořád chtělo válčit.A jako bonus nakupovat americké F 35. Nehotové polotovary které mají být dodány až v r 2034. Copak my v naší pidizemi  jsme ve válce? My se potřebujeme postavit na něčí stranu konfliktu? Který je nám tady uplně fuk.Konfliktu který zajímá akorát Strakovku a maňáska z Hradu.


    • My jsme ve válce s našimi politiky.

  • Běda zemím, ve kterých tyto bezdětné koloběžky vládnou!

    • Pane Jirkomar, paní Koloběžka.1 (se kterou se tu občas přátelsky vadíme a nevím jestli je ten nick její) vyjádřila svůj postoj k této otázce naprosto přesně a srozumitelně.
      Nemyslím, že by Černochová patřila do okruhu osob, kterých by se chtěla zastávat. 

      • 👍🛴...

  • hu.hr

    nikdo Černochové ani nikomu z vlády nebrání aby nám ukazali jak správně chranit naše hodnoty, mohou nastoupit už dnes na ukrajinu , myslím, že by tím udělali radost celé republice.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit