Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Přeci nikoho neokrádají! Jenom odklánějí a protože český národ žije nezdravě tak mu ordinují půst! Obzvláště tuční důchodci a protože je pro ně obezita nebezpečná tak si nesmí tolik debužírovat! Na koho bude platit nebo už platí? Ze všeho co urvali nám od úst a hrdel narůstá pětidemolici břich a velká (_!_) !!!

  • Já bych státní správu a samosprávu neomezil jen na výdělky ale i na provozních výdajích protože podnikatelé přisátí na státní cecík budou z této situace ještě více těžit takže nebudou dělat jen zalévání květin, uklízet či "radit" ale i možná běžnou agendu  řekněme jako u důchodců o pět procent z toho na co měli zákonný nárok.

    A korporacím také zvýšit o 5% daně tedy nikoliv 21 ale 24% tedy stejně co sebrali důchodcům.

     a zvýšení živnostníkům, Já když jsem platil zdravotní a důchodové pojištění jako OSVČ ačkoliv jsem mnohdy neměl takový příjem musel jsem platit jako bych vydělával 12 tisíc(díky čemuž mám lepší důchod), přitom minimální mzda byla okolo 7000kč proč se nepostupuje podle stejného klíče(kopíroval jsem klíče) a to jsem si musel najmout i daňového poradce neboť povinné hlášení všech položek bylo noční můrou mého podnikání(stovky položek, tisíce potvrzení mých výdajů).

    Daně z příjmů jsou šité na poslance kdy průměrný plat okolo 50 tisíc ve státním sektoru je 150 tisíc proč 3 násobek proč ne 2 násobek průměrného příjmu ve státním sektoru a také bych to zvýšil o pět procent podobně jako sebrali zákonný nárok lidem kteří se nemohou bránit.

    Takže jen těmito opatřeními by se snížil v příštím roce schodek nejméně o 200miliard

  • Pro soudruh "rejdim"

    Tři důvody dnešního stavu ČR

    1. Jsme bohužel součástí svazku, který se rozhodl prostřednictvím UA porazit a zprivatizovat Rusko

    2. Tím pádem jsme se zbavili levných komodit potřebných pro rozvoj a blahobyt. (Plyn, ropa atd)

    3. Opět a bohužel nám vládnou Lemplové a zloději.

    Pán evidentně nechápe podstatu věci. Vláda může navrhovat a schvalovat balíčků kolik chce, výsledek je zřejmý - bude dále jen zbídačovat většinu českého národaUniká vám nejspíš, že tuto situací, ve které se momentálně nacházíme, způsobila tato vláda a teď se tváří jako zachránci?. Je to podobné jako když někdo znásilnil dívku a druhý den zaklepal u jejího domu s tím, že je psycholog a pomůže jí s traumatem.

    Kdykoliv jsou ptáci u moci, máme utahovat opasky ? Proč, protože jsou Lemplové a zloději., Vládnou způsobem, po nás potopa.  Pro doživotní výhody udělají cokoliv.Zadlužení ČR roste  a poroste, o to taky jde, zadlužený=zotročený.  Rozpočet skončí schodkem minus půl bilionů 

    Ta vaše propaganda možná funguje tak maximálně ve vaší buňce StB (dnes má jen jiný název)

    • celou energetickou krizi rozpoutal milý soudruhu právě Putin tím, že odřízl zásobníky plynu Gazpromu v Německu, kde Gazprom přestal dodávat. Připravoval se na ten vpád na Ukrajinu a doufal, že se tady pak všichni rozhádáme díky vzniklé ekonomické krizi (zdražování vstupů).  Jenže se stal opak. Všechny to ztmelilo a Sověti dnes musí prodávat plyn i ropu pod cenou třeba takové čajně nebo Indii, Gazprom se pak stal pro většinu světa neseriozním hráčem na trhu a pověst se vrací v obchodě těžko..
      Píši to, protože od plynu se odvíjí i cena elektřiny na trhu. Nyní jsem poslouchal ekonomického ředitele ČEZu a ten tvrdí, že je predikce, kdy Němci budou neustále držet 100% naplněnost zásobníků plynu, vznikají nové vrty po světě, čímž se má ta cena plynu dlouhodobě držet dole, protože ho bude na trhu logicky hodně. My jsme závislí na Německu cenově stran energií, to už jsem Vám psal. To tak bylo, je a bude a Německo (Angela) čile dealovala právě se soudruhem Putinem, který se jal vydírat Západ, aby mu neodporoval v jeho imperialistických choutkách, což je ta současná Ukrajina.
      Než abyste tady ze sebe dělal hlupáka, zajděte si do ČEZu, E.onu, PRE nechat si celou záležitost vysvětlit, popř. si na youtube vyhledejte videa o celé této problematice energií,kde přednáší právě představitelé ČEZu.
      Ta predikce vývoje elektřiny (plyn doma nemám, čiže mě zajímá toto), v tomu duchu, co výše píši, bude tedy příznivá. Plyn se má držet někde na úrovni 30-40 eur za MWh (vysvětlení proč výše), což není těch původních 20 eur před tou prasárnou Putina na zásobníky v Německu (už byly vyvlastněny, Gazprom už tam nechce nikdo ani vidět, to je právě ta odpověď na to, jaké bylo prima dealovat s Kremlem..a zjistěte si to a nepište tady jako rusofil nesmysly lidem). Soudruh Putin už nám nemá jak do toho zasáhnout, protože Gazprom, popř. Rosněft (na sovětskou ropu po moři je navíc celosvětově embargo, což je zase přitlačí ke dnu, protože zase budou muset, aby vůbec prodali někde v Asii čajně, Indii prodávat pod cenou, což už se děje, jsou na nějakých 60 dolarech za barel) už si na Západě neškrtnou, tzn. je tady ten opak toho, co píšete vy, ta SOBĚSTAČNOST Evropu zachrání, protože si bude moci korigovat ceny navíc společnými nákupy za EU sama.

      Koukněte se navíc na Maďarsko. Dealovali přímo s Kremlem stran energií, mají od EU vyjednánu výjimku, přesto to tam soudruh Orbán dovedl k současné 25% inflaci, dvojnásobná, kterou máme nyní tady. Tak opravdu nepište nesmysly. Energie přitom inflaci ovlivňují nejvíce, protože jsou započteny prakticky do všech vstupů podnikatelů..
      Zbytek vašich komentářů jsou urážky, nesmysly, na tohle neumím reagovat, napsal jsem Vám fakta. Tedy i nesmyslný odklon Němců (na tamní tlak Zelených - nedává smysl, jaderná energetika je to nejbezpečnější - efektivitou i obecně, co tady máme, navíc jsme před rozlousknutím jaderné fúze, navíc malé reaktory jsou budoucností, vedle komunitní energie z obnovitelných zdrojů..) od jaderné energetiky a tím větší závislost na přeci jen nevyzpytatelných obnovitelných zdrojích, díky do budoucna padající ceně zemního plynu coby jejich jediné pojistce (jadernou energetiku zavrhli, my třeba ne, máme tím bohatší mix, ale s námi třeba i severské státy, kde se dbá na životní prostředí ještě daleko více než v Německu, proto píšu, že se tamní Zelení patrně zbláznili z pohledu čísel - ekonomiky + faktů do budoucna - jaderná fúze), NEMÁ MÍT VLIV na pád cen energií i pro příští roky. Budou držet zásobníky na 100% neustále..
      PROTO.. Na konci roku si zafixujte cenu plynu i elektřiny u svých dodavatelů a uvidíte, že vám pro příští léta soudruh Putin, ani další soudruzi z Kremlu nebudou chybět. Budete vysmátý, i kdyby se na trhu něco událo, protože o moc níže už to jít nemá (elektřina se kupuje snad na rok dopředu, proto na konci roku) a vy budete mít stále příznivou cenu i v roce 2026 díky 3leté fixaci, kterou společnosti nabízejí..
      Více vám poradit a napsat k tomu neumím. Snad jsem to podal i dostatečně srozumitelně. Ať se Vám daří lépe..


      mimochodem to znásilnění je dobrým příkladem. Ta Buč byla od soudruhů ze Sovětského pěkná síla, kolik žen tam takhle poznamenali sovětští vojíni...
      A do konce roku Vám tu cenu energií nyní platí ta vláda zlodějů, jak píšete. V podstatě platíte pořád stejně, co jste platil i za soudruha Putina s jeho dodávkami. Tato SOCIÁLNÍ VLÁDA vám k tomu totiž přibalila i těch 16tis, které za vás doplatí, při té ceně 6Kč za MWh, na které je nás většina a není moc důvodů z ní odcházet dříve než na konci roku, z těch nejnovějších zpráv z trhu o vývoji cen (převisu plynu na trhu do budoucna - nových vrtech po světě s distribucí nezávisle na Sovětech, popř. i Blízkém východě) - viz výše.
      Pokud máte v něčem nejasnosti, běžte se ptát, i ohledně státní soc. podpory na úřad práce, tahle vláda udělala maximum za daných možností, kdy je svázána bohužel obřím schodkem, který PŘEVZALA po vládě minulé Andreje. Tak to prostě je. A nyní spíše platíme ty úroky, než že bychom umořovali ty půjčky-jistiny samotné, za 2 roky už bychom už neměli možná ani na ty úroky s tímhle tempem a 100 mld úroky z půjček od mezinárodních institucí a směřovali někde tam, kde byla ještě nedávno Itálie nebo Španělsko, popř. úplná katastrofa - Řecko před pár lety, to by nám ještě chvíli trvalo..

      • Je to marný, je to marný, je to marný, fašistická propaganda, placená troubou fialou nikam nevede. Postačí se podívat na "0" u vašich blábolů, zkuste to na seznamu, tam pár podobných psychopatů jako vy najdete. A jinak váš odhad mé osobnosti = samá zima. Jako děti jsme hráli hru na samá zima, přihořívá, hoří. Takže vaše mokré sny o mé chudobě jsou vážně jen sny, ale pokud vás to udrží při životě tak proč ne.

    • já jsem soudruh a vy jste evidentní levičák (modří ptáci). Zřejmě se vám daří zle (to mě mrzí), popř. jste měl vysokou funkci jako soudruh (to mě nemrzí), ale nemáte pravdu a vaše argumenty, na ty je fakt zbytečné reagovat, protože bohužel nerozumíte problému, který se tady řeší - fiskálním rozpočtům, kdo převzal sekeru za minulou vládu, systému mezinárodních půjček, jejich úroků, práci ratingových agentur, protože tohle vše se podepisuje na stavu zadlužení této země. TEnto rok platíme, ano, díky minulé Andrejově vládě, jen 50 mld na úrocích, za dva roky by to ale bylo už 100 mld, pokud by s tím tahle vláda něco nedělala, ten rating země se nesnažila zlepšit, což ale znamená, že to, co Andrej utratil v rámci covidu (byly tam i neprůhledné covidové nákupy bývalého min. zdravotnictví, ze kterého udělali kdo ví proč velvyslance ve Finsku), to bude muset nyní vybrat napříč soc. spektrem. Nedotkne se to jen vás, ale i živnostníků (zvyšují se jim odvody téměř o 100%), firem (těm zdanění o 2%), nebo majetných - o 100% roste daň z nemovitosti, což je vyloženě socanská daň.. to by u vás jako levičáka a možná spíše soudruha než jsem určitě já, mělo dostát pochopení.. a tohle prosím dělá pravicová vláda.. :) a proč k tomu byla donucena? protože jsme na tom bohužel zle v rámci fiskální politiky, na které se navíc vůbec nepodílela, zdědila to po předchozích vládách, i po Kalouskovi, který mohl hospodařit taky určitě lépe. Nyní chce šetřit na výdajové straně a za něj daňové výjimky a lobby tlaky jen kvetly.. hazardnímu byznysu mohl udělit progresivní daně už on.. čiže jsem spravedlivý, vy bohužel ne..

      • S blbem se nemá dizkutovat,poněvadž dizkutovat s ním znamená,že se stáváte po chvíli také blbem.

      • Bla, bla, bla

        A co mimo jiné tak cca 400mld/ ročně ven. 

        Pokud zločinci neumí vybrat daně tak, aby měli na obsluhu státu a lidé žili důstojný život, neměli rozdat majetky, které tady budovali  možná i vaši předci. A navíc ty předky ještě okrádají na valorizaci penzí. Ti se samozřejmě nebrání, protože jsou pokorní, skromní a slušní, vlastnosti o kterých víte prd.

        Jediné štěstí pro obyvatele ČR je to, že neleží zeměpisně na území SAE, to by tam žilo 10 mil. žebráků a pár desítek multi bilioářů, kteří by "zprivatizovali" ropu, no a pak už je tam jen písek 

  • Diwa

    Oni budou kolem toho paskvilu pořád skákat a pak po volbách přijde nová vláda a ta to všechno zruší !!

    • no snad nyní ne, procentuálně to zatím vypadá na pat, pětikoalice nijak neztrácí. Proč by taky měla - řeší za minulých x vlád  a ministrů financí  jako Alena, Andrej, Kalousek, všichni socani to, co oni nebyli schopni vyřešit - tzn. zpřehlednění daňové správy (proto jde vše do dvou sazeb + se ruší výjimky, což jsem si nikdy nemyslel, že se tohoto dožiju, pač daňové výjimky a jejich počet - za Kalouska to např. kvetlo, znamená počtu podlehnutí min. financí lobbistickým tlakům nejrůznějších zájmových skupin, tomuhle taky tahle vláda udělala přítrž a vyslala veřejnosti jasný signál, že koná v zájmu občanů), řešení penzijní reformy, do toho zvládla předsednictví EU, Putinovy senilní psychické ataky spojené s uprchlickou krizí. Tohle je děcka nejlepší vláda (v principu té smlouvy s občany) s tou Klausovou porevoluční, která nás nasměrovala směrem na Západ a zavedla tržní principy, navíc v rekordně krátkém čase. Václav za to taky posbíral doktoráty na univerzitách v Británii, USA, tuším i Německu. :)
      ale tvá poznámka je na místě, pač jsme v alarmující situaci a je nezodpovědné něco rušit, a zároveň nepřijít s ničím novým, což se pravidelně minulým vládám stávalo. Tady řešení je na stole a pár let to takhle musí vydržet, než se dostaneme z těch červených čísel a tempa zadlužování vůči HDP, protože nám rostou procentuálně úroky z půjček realizovaných zase už vládámi předchozími, s tím tahle vláda nemá nic společného, ta to po nich už musí jen splácet (ale dnes už za nápadně nevýhodných podmínek, díky stavu zadlužení země). Navíc si nově nemůže půjčovat u mezinárodních institucí, protože by to bylo nezodpovědné za podmínek nastavených v současnosti ratingovými agenturami, které se řídí tempem zadlužování země samo. čiže Zbyňovi Stanjurovi nezbylo nic jiného než se úvěrovat u občanů, kde si může nastavit přijatelné podmínky pro státní kasu - to je to vydání emise dluhopisů touto vládou..

      • No ručení úvěru Ukrajině 50miliard a dalších 50miliard vyplacených na sociální pomoci jen tyto 2 "zanedbatelné" položky  této vlády dělají to co chtějí naši vládní činitelé ušetřit, neříkám že to bylo špatně ale ať už se konečně přestanou ohánět Babišem který údajně za všechno může.

        Navíc ohromná zbrojní pomoc bez adekvátní náhrady tedy bez úplatně cca 800 miliard korun byť starších ale funkčních zbraní za náhradu, budeme muset zaplatit plnou čásku a brzy pokud budeme chtít zůstat schopni boje(nikdo neví jestli se politika Ukrajiny neotočí jako v Čečensku a Ukrajinci nás budou chtít osvobodit) to je podle mě špatné.


        Zelenský: okolo jeho osoby se něco děje a to není dobré znamení pro západní demokracie tedy i pro nás.

        • Pardon s tou Ukrajinou jsem se sekl podle uveřejněných dat na Seznamu byla v lednu oficiálně přiznaná pomoc Ukrajině 54 miliard korun, takže dnes to nebude 50 ale něco k 80 miliard korun. Dnes se oficiálně uznává podle tiscali 36 miliard asi proto je zakázána diskuze a pak se nedivme radikalizace společnosti když už i seriózní instituce jako jsou ministerstva zamlčují skutečná dokonce " oficiální" data.

      • https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/inflace-dane-vlada-cr-fiala-lukas-kovanda-opatreni.A230511_185527_domaci_dyn?zdroj=vybava_recombee

        kolega Kovanda mi jen potvrzuje mou tezi, že je koněm korporací, jak už jsem psal několikrát. čtu to mezi řádky každého jeho vyjádření, naposledy v rámci energetické krize.. Byť tady se zdá, pro ty, kteří nedisponují kritickým myšlením, že se má chuť zastávat občanů... má chuť se zbavit téhle vlády a občané volí.
        Drtivá většina jeho kolegů-ekonomů tenhle krok vlády přitom vítá, četl jsem si několik komentářů v rámci srovnání se svým názorem. naštěstí máme soc. zdatnou a spravedlivou vládu.. :) jak tady výše pro soudruha Radka, tak na opačném spektru pro takové dravce jako kolega Kovanda..

  • a jenom doufám, že to náš současný prezident mlčky podepíše, protože nic moc lepšího, sociálně zdatnějšího (spravedlivého), fiskálně zodpovědnějšího se vymyslet v naší situaci salda veřejných financí, do které nás bohužel dostala minulá Andrejova vláda (a ta soudruzi tady reagovala na odvěké problémy s hygienou u našich družebních přátel z Čínské lidově demokratické republiky, protože za většinu těch seker v rozpočtu mohl covid), nedá.
    Zatím prezident působí kapku dezorientovaně, jsme si teď s kolegy ekonomy v práci říkali. Pač jsme měli zato, že má sám zdatného ekonomického poradce v osobě Davida Marka, který vypadá, že je dál, minimálně ve znalosti Zákona o čnb a toho, co by mělo být úkolem České národní banky. Prezident  se chce ale radit s kolegou Michlem, což je ekonomický poradce pro změnu Andreje a nepokrytě dlouhodobě fanda korporací, nikoliv národa jako takového, jak by tomu mělo minimálně v případě inflačních tlaků zvláště u guvernéra být, pač ty dopadají především na nízkopříjmové vždy. Firmy, jak jsem již psal, si s úvěrováním vědí rady (data tuzemských bank) a nedělá jim problémy úvěry splácet i za výrazně horších inflačních podmínek.. což byl vzkaz Michlovi, že se nemusí bát zvedat úrokové sazby.. :)
    pro příští rok tady máme další vizionářský pád inflace na 2,7%, tak uvidíme. Ono se může začít totiž propisovat růst energií v Německu v důsledku ukončení jaderné energetiky už příští rok. Navíc s inflací už chtěla čnb skoncovat s pádem k inflačnímu cíli, pokud vím, na konci tohoto roku, tzn. to máme zase posun o ten rok, jak jsem avizoval, že se kolega Michl někde sekl v té své predikci z minulého roku, kterou obhajoval své nekonání v duchu ekonomických teorií (o čem se s ním chce náš prezident jako s prognostikem za těchto okolností radit, to netuším).. Nyní máme uzavírat rok už ne navíc na 9%, ale na 11, na 9 jsme dle jeho predikce měli být někdy nyní, jsme na 13,5%. To ještě někteří obchodníci do kamery suverénně sdělují, že zlevňovat nebudou (proč by to dělali, když platy rostou, nezaměstnanost ne, ono to vypadá, že poslední sedlák z Horní Dolní má více ekonomického rozumu než je schopen zapojit guvernér čnb), že jim rostly vstupy... Ale budou... :) Naštěstí pro Michla a národ totiž funguje fenomén konkurence v rámci tržní ekonomiky..

    • začne jeden (a už někteří slušnější s tím pádem cen začali), donutí to dříve nebo později druhého, nechce-li zkrachovat.. :)

  • a kolega Středula, váš odborář,  nyní na tiskovce zkritizoval zrušení superhrubé mzdy.. 😂  Tak já být touhle vládou, tak tu dnešní tiskovku passnu, řeknu, že to neplatí a zavádíme zpět superhrubou, což je marginálních 120mld a pak už jen ti solární baroni, hazard, zrušení daňových výjimek, ponechání dvou sazeb DPH zůstává a můžeme nechat maminkám i to školkovné a pivo může v pohodě do 12% sazby a vláda si nemusí vůbec rozhádat své voliče - živnostníky, právnické subjekty a nesahat na korporátní daně.. to svět neviděl... k tomu se tady vyjadřujte, pač jste předpokládám tady všichni kritizující v závislém poměru.. a ta superhrubá se ještě objeví dříve v rozpočtu jako přímá daň.. :) čiže být vládou, řídím se fakt nyní přáním odborů.. :)
    Já jsem pro a v souladu s vašim kolegou STředulou.. :)

  • tohle je nejspravedlivější vláda v historii naší země. šla i proti svým pravicovým voličům - živnostníkům (na to by se měl kouknout odborový svaz, ty odvody šly nahoru skoro o 100%), firmám, majetným (zvednutí korporátních daní), ve snaze rozdělit tu zátěž úspor na všechny. Nebojí se korporací (škrtnutí dotací), hledí i na konkurenci menších podnikatelských skupin - nezvedli daň na nešumivá vína, byť to není marginální oblast příjmů (nechápu tady řeči o lobbingu vinařů z vícera důvodů) a oceňuji i nulovou daň na knihy, protože tohle odvětví si prožilo svoje v rámci covidu a výpadku dodavatelských řetězců - tohle, když se zamyslí i někteří ekonomové, musí ocenit i oni, pokud nejsou bezdětní teda..
    Poškrtaly se výjimky, o čemž už jsem psal před volbami, že tímhle by měla tahle vláda začít. Nedivím se, že to drtivá většina ekonomů chválí. Bouřit se budou odbory, živnostníci, ale bouřit se budou vždy ti, kterým se sahá na výdobytky, odněkud se to ale musí vzít, nejsme v jednoduché situaci stran fiskálních financí, psal jsem o tom už dávno před volbami, že jsme na 5% zadlužení vůči HDP, to je pár let nazpět, nyní se budeme bližit těm 3% a v příštích letech spadneme pod 2% zadlužení. Musíte si to všichni uvědomit, že se uskromnit musí za této situace všichni..Proto jsem vám to takhle rozepsal napříč soc. stratifikací ve společnosti. Ubráno bylo všem. Možná mohlo zůstat školkovné v rámci daňových výjimek, protože to souvisí s postavením žen ve společnosti jako rodiček, maminek - ta starost o dítě je v prvních letech hlavně na maminkách, to by měla společnost reflektovat. Stejně jako jejich neoddiskutovatelné právo na kariéru, jakou mají muži i po té mateřské..
    Všimněte si i té nižší 12% sazby DPH, co tam je. To je ten sociální program i téhle pravicové vlády, což pravičáci obvykle nereflektují, pro ně je zásadní podpora podnikání. Otázkou je, jestli se ta 3% současného rozdílu (nyní jsou potraviny v té střední 15%) zobrazí v konečné ceně potravin. To bude o tom samém, jako je to nyní v rámci inflace, tzn. dozoru státu nad retailovými řetězci, jestli to tam promítají, nefungují kartely a tlaku na ně, což není úplně doménou současného ministra zemědělství Nekuly..
    Přesto si neodpustím, že nejsnadnějším řešením bylo sáhnout po tom návratu superhrubé mzdy. Zase jsem nyní slyšel, že inflace spadne příští rok na 2,7%. A v roce 2025 poroste zase někam podle mě nad 5%, protože se začne projevovat ten útlum jaderné energetiky v Německu. Na DPH se vám totiž ty příjmy projeví až po delším čase, klidně po roce.. my potřebujeme ten fiskál narovnat co nejdříve kvůli lepšímu ratingu stran úvěrování státu, momentálně nás stojí úroky desítky milionů a za rok už by mohly stovky..

    • "nezvedli daň na nešumivá vína, byť to není marginální oblast příjmů (nechápu tady řeči o lobbingu vinařů z vícera důvodů)"

      Milý pane, tady nejde o "zvednutí", ale zavedení spotřební daně, která u nešumivých vín není. A pokud se zastáváte toho, aby nějaký alkohol nebyl zatížen touto daní, tak to o vás něco vypovídá. Stát se všemi prostředky snaží snížit spotřebu tabákových výrobků jako že je to závislost a zdraví škodlivé (zákaz reklam, osvěta, neustálé zvedání spotřební daně) a o vína postupuje naprosto obráceně, přestože právě alkohol a ne cigarety stojí za různými přestupky a trstnými činy (domácí násilí a násilí na veřejnosti, vandalismus, rušení nočního klidu, znásilnění a sexuální obtěžování, ohrožování jiných účastníků silničního provozu jízdou pod vlivem alkoholu, atd.

    • Ten hodnej pán v tom bílým plášti co ti půjčil mobil, není tvůj strejda, ale psychiatr. Tak ten mobil rychle vrať, jinak nebudou vycházky 

      • Andrej to s vámi pěkně umí, stejně jako náš pan guvernér čnb či někteří další ČELNÍ představitelé nedávno zvolení,ti kopou za korporace (bohaté), ale jednou, až dojdete rozumu, tak pochopíte, že tohle byl nejrozumnější konsolidační balíček + soc. nejspravedlivější v historii této země. :) což značí, že s vámi tahle vláda jedná upřímně.. to je u politiků problematickou vlastností za normálních okolností.. jinak znovu povzdech, že kritické myšlení nelze nikde nakupovat.. :) teď byste někteří měli za co, když zůstala superhrubá a platy letí stále nahoru díky inflaci.. 😂

        • Jediné co je zajímavé v té vaší propagandě je slovo "rozum". To je totiž to, co evidentně nemáte a na lepší časy se v tomto směru, bohužel pro vás, neblíská 

          • blýskavice, vyjmenovaná slova po b... to je o tom rozumu právě.. Ještě bych chtěl pochválit za škrt solárních baronů, taky jsem psal už před volbami, jen tohle je škrt přes 10 miliard, pač už jsem jim něco škrtalo při nástupu této vlády. A to jsou právě voliči pravice, což by měl tady ten češtinář nade mnou ocenit, stejně jako vy, kteří bezhlavě kritizujete.
            Už jen to, že se bouří v podstatě všechny svazy, ekonomové chválí, by vás bezduché mělo vézt k tomu, že je to rozprostřeno rovnoměrně, tzn. sociálně spravedlivě. :)

        • a ještě teda, narozdíl od Mirdy Kalouska, oceňuji vyšší zdanění hazardu.. 😉 ta opatření jsou zkrátka rozumná, soc. spravedlivá a tahle vláda je nejzodpovědnější vládou s tou Klausovou, protože zároveň zjednodušila systém výběru daní a rozpracovala penzijní reformu, což tady nebyli schopni ani začít ministři financí od Kalouska po Andreje..

          • Lidé, kteří si postavili dům, si často celý život museli odříkat různé požitky, protože mnohdy až do důchodu spláceli hypotéku. A teď, když by si ve svém domku měli konečně užít spojené stáří, jim zločinná fialová vláda nejen zdraží všechno (elektřinu, plyn, vodu, potraviny...), ale ještě je bude postupně rok co rok okrádat o daň z jejich nemovitého majetku.

  • Tak jsem si ty návrhy v klidu přečetl. 
    Marketing jako hrom, za pět minut dvanáct, dvě hodiny keců a - nic moc.
    Čekal jsem, že vláda bude v obou dokumentech smělejší a razantnější. Nakonec tak nějak ani mastné, ani slané. Čekal jsem to horší.
    Češi si pobrblají a budou držet klapačku. Kdepak nějaké stávky. 

    Co jsme si zvolili, to prostě máme. 

  • KIMCID

    Zhulenec opravdu jen páté kolo u vozu. Přišel jen podpořit ty kecy!

    • Ústavní stížnosti nic nestojí, ale nic se jimi nedosáhne. Pod vedením Rychetského se ústavní soud urval z řetězu a osobuje si práva jak výkonné moci, tak třetí zákonodárné komory. Jeho zásah do volebního zákona, kterým přivolal na stát trest v podobě fialové vlády, je toho důkazem.

  • josef.chmela

    Když se dívám na tu fotku, tak mě napadá nadpis: "Otravný balíček" místo ozdravného, protože tato vláda dělný lid pouze otravuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit