Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši chudí hospodští. Dávky zásadně dle odvedených daní - ne nějaký paušál.

  • Já Vám docela rozumím pane doktore.

    Uvidíte to sociální cítění hospodských a hoteliérů, až se situace uklidní. To bude pane něco. Budou všechno vracet v cenách, aby ukázali, že jsou součástí euroamerické kultury. Už se těším. 

  • A navíc - statistika počtu nemocných a zesnulých v souvislosti s diskutovaným Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD je vypovídající: 

    Ke dni ..................... 13.11.2020 /18:00 ............  15.12.2020 - 8:00

    Provedené testy ..................2 728 817 ........................ 3 374 045

    Potvrzené případy ................. 450 392 .......................... 586 261

    Vyléčení ................................ 301 385 .......,................... 511 788

    Úmrtí ........................................ 5 878 .....,,......................... 9 743

    % úmrtí (z potvrzených) ..............1,31 .....,.......................... 1,66

    Tak co vlastně naše vláda řeší?

  • Sociální cítění společnosti je základem současné euroamerické kultury.

    Podobné názory, jako v komentáři výše, vedly k onomu proklatému "únoru 1948" u nás a obdobným sociálnním excessům v zemích východního bloku!

  • Pan profesor Erik De Clercq  rovněž deklaroval, že co se očkování týče, tak je z historie známo, že po uvedení vakcíny proti zarděnkám (rubeola) už o této nemoci nikdy není prakticky nic slyšet - tato nemoc prakticky vymizela. Je tedy evidentní, že existují virusy, co se v populaci objeví - aby poté zmizely právě díky vakcinaci.

    Ale - na druhou stranu - přes intensivní výzkum například není nic známo o žádné vakcíně proti HIV a zdá se být velmi pravděpodobné, že ji ani nikdy mít nebudeme. To znamená, že žádná vakcína vyvinutá proti jakémukoli virusu nemusí být bezpodmínečně úspěšná.

    Takže jsou i pochybnosti o tom, že vakcíny proti 2019-CoViD, vyvíjené desítkami firem, budou úspěšné - pravděpodobně budou, protože zatím nebyla objevena vakcína proti tento typu viru, co by byla stoprocentně  účinná.

  • Belgický virolog, zabývající se dlouhodobě studiem antivirových komponent, pan profesor Erik De Clercq se vyjádřil k účinnosti nové vakcíny proti koronavirusu, ale i k léku remdesivir. Nezastírá, že byl a stále je současnou epidemií velmi překvapen. Podle (nejen) něho se prvé tento typ coronavirusu objevil už v roce 2003, kdy způsoboval SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome). O něco později se vrátil podobný virus, způsoboval MERS (Middle East Respiratory Syndrome  ).

    Oba virusy i nemoci, jimi způsobené - na čas zmizely. Za nějaký čas o nich nikdo neví. Teď přišel virus 2019-CoViD a to se zdá být něco jiného, než ony dvě předchozí koronavirové infekce.

    V současné době se zdá být možnost účinnosti remdesiviru proti virusu 2019-CoViD velmi důvěryhodná. Pan profesor de Clercq se vyjádřil, že neví, jak v jednom období WHO (Světová zdravotnická organizace) mohla vydat prohlášení, že léku nevěří.


  • A tak nám nově stojí s nataženou dlaní i vlekaři? A to vám všem jako hrabe? V kapitalismu si budeme hrát na sociální cítění? Neukázněná banda rajtuje v hejnech po sjezdovkách. Desítky, stovky dalších demonstrují za "svobodu". Fajn. Snad už se na ministerstvu rozsvítí. Nejvyšší čas rozdělit společnost na ukázněné a ty druhé. Ti druzí mohou v klidu klidně a hrdinsky zatřepat bačkorama. Houfně. Komu není rady, tomu není pomoci. Hlavně ať se necpou. Na nemocniční lůžka. Pravý hrdina umírá doma! V samotě a zapomenutí. Na acylpyrinu. Hlavně hoši, nebát se toho!

  • Už to nehul mladej.

  • vanhorne

    Konecne nejake nove tvare k clanku, ktere dovedou oznamit co vlada pripravila a co se chysta. Uz se zdalo, ze chudak Bures musi ridit a delat vsechno sam, kdyz nam tady kazdou chvili vyskocil s hlasenim, co kde zaridil, obstaral, vyjednal a kde se co sustlo.🙂

  • Takže my všichni se budeme skládat hospodským šizuňkům? Desítky hospodských to vyřešilo náhradním zaměstnáním. Dočasně. A my se jako máme poskládat vyhlášeným hulákačům, kteří rožíhají půllitry po Praze? Neumí to nikdy dotočit pívko po rysku, ale penízky by to chtělo?A v době kdy se denně nakazí tisíce lidí, mají šizuňci jediný cíl. Otevírat, otevíat, otevírat. Ovšem pěkně se  za ně, též postavil známý vymaštěnec a povaleč  Landa. A to kdysi býval takový normální chlap.

  • josef.chmela

    Multimilionáři dostanou finanční příspěvky které jim zaplatí dělníci z daní s podprůměrným platem. Ale když to lidi chtějí, tak proč ne. Ať se jdou pást třeba na louku, bydlí pod mostem a sní o tom, že každodenní poctivou prací zbohatnou. Cha, chááááááá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit