Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zas přidala banda ve Strakovce porci unikátní blbosti. To je hospodaření jak za Franty Koňa. 54 miliard UKáčkám veřejně přiznaných. Aby se jim tady líbilo. Drobné miliardy na "vojenskou pomoc". 200 miliard na zastropování energií. Kvalitní loupežnický trik. Trvalé vnucování pitomin vydávaných za ekonomickou rozvahu. A kde jsou hoši ty další miliardy za dovoz, skladování a manipulaci s tím extra předraženým plynem z USA? Kolik stojí   s k u t e č n ě   tato taškařice? Jejíž konečnou cenu odmítáte trvale zveřejnit? To je zas trenažér kapitalismu. Jak dlouho ještě potrvá plazení a poklonkování do Bruselu a Kyjeva? To zas aktuálně zazněla pořádná dávka ekonomického křupanství ze Strakovky.

  • Ten tajtrdlík se tomu ještě směje . Zítra se sejdeme ať ho ten smích přejde.

  • A to vemeno chce euro 🤣🤣

    • cocot

  • No tak když ten rozpočet vytvořili takoví odborníci z mnoha oborů, tak to snad bude v pořádku. Politolog s elektrikářem a ten mezi nimi to je prosím co za člena vlády?  Fialův podržtaška?

    Tak to nemám obavy jsme ve skvělých rukou. 

  • Nevylepšila to

  • https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kalousek-se-navezl-do-vlady-takove-rozpoctove-schodky-si-netroufli-ani-komunisti-40409928

  • "Ekonomický propad je dílem předchozí vlády"...a tohle už nesplatí naši pra-pra-pravnuci.Co kdyby aspoň premiér zloděj přestal krást na nějaké nesmyslné neziskovky o "Smíření v Barmě",výzkumu demokracie v Barmě" atd,krade na to cca 50 mega ročně.Má mít snad 80 smluv se státem. Co nějaká trestně právní odpovědnost?

  • Hit roku 2022 Putin a Babiš. Tahle dvě rozpočtová pravidla přivedla fialový spolek až k tomuto řešení. Ještě, že tato dvě jména existují.

    Sousedům brzy opadal angrešt - zatracený Putin! Až se Ukrajinská vláda vrátí domů a začne se, alespoň z dálky zajímat o Česko, tak bude zase dobře. Asi nemusí být hned líp, ale dobře by mohlo.

    Vývojová trajektorie je u nás od roku 1989 přímo úžasná.

    Topit budeme PETkami s pilinami, v práci a doma se klepat zimou, nemůžeme si dovolit koupit, to, na co bychom měli chuť, máslo je přepych pro 70% domácností, svítit budeme nudlí. Kdepak, pokrok nezastavíš. A politologové budou zkoumat, proč je vláda nedostatečně populární. 

    Jistě je 20% osob, které jsou vysmáté a nevadí jim žádné zdražování. Nakradli si za těch 30 let tolik, že jsou mimo realitu. Nakonec taky úspěch. Za komunistů jsme byli chudí všichni. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit