Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby Bosohlav radeji schvalil, ze se prevazna cast prispevku na dite bude vyplacet formou odpoctu z dani jak navrhuje Okamura, tak by v rodinach kde oba trvale nezamestnani rodice parazituji formou vyrabeni deti vypukla panika. Nasledne mracno, ktere by se zvedlo a presunulo parazitovat za davkami do jineho hloupeho statu by zpusobilo obrovske uspory ve statnim rozpoctu. Neechte se obelhat bezpaternim bosohlavem-jemu muze podekovat zdravotni sestra za znasilneni, ktereho se dopustil migrant, ktery v CR jiz rok legane za nase penize pobyva ikdyz zbabelec, lhar a ritolez Sobotka tvrdi, ze zde zadni migranti nejsou!!!
  • Chlap který jde na otcovskou dovolenou není chlap, ale zženštělý hermafroid. Pořádný muž je vymírající druh. Dneska nejsou pořádní muži, ale baletky v sukních, když nějakého mužského kousne komár, tak již umírá a brečí. Chlap se má pořádně postarat a svou rodinu. Pořádný chlap se má každému hovádku božímu postavit a vyříkat si problém ručně a stručně, ne hned běžet si stěžovat na policii. Jenže v dnešní době i pořádní policajti vymřeli, policajt když dostane pár facek, tak hned běží brečet k soudu.
    Ženská, která se není schopna postarat o své dítě, jenom pro to aby ten její si vzal nějaké volno aby ji pomohl, tak jako žena nestojí za nic, to bude rozmazlený spratek s nějaké nafoukané rodiny.
    Co by měl říkat Karel IV, ale dneska již nejsou tvrdí chlapy ani ženy.
  • Kdypak si feministky prosadí, aby rodili muži?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit