Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dobe, kdy se mimo jakekoli pocbybnosti ukazalo jako zrejme, ze EU je ve vleku zlocincu, jak jasne ukazalo iniciovani a provedeni puce na Ukrajine, je nutno dalsi integraci s touto de facto zlocineckou organizaci odmitnout.
    • Přesnš tak,jeto stejné jako letadlo,piramida atd.Vzdělaj jen zakladateelé!!!!
  • Ani náhodou,a doufám že bude referendum. *16*
  • Strčte si Euro do Zadele *16* *16* *16*
    • http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/6012-proc-cesi-nechteji-euro-.aspx
  • Přátelé, kamarádi, pozor, tady už končí veškerá legrace, tohle už není o plytkých, rádoby anonymních diskusích na netu, tohle je už příliš vážné! Důsledně trvejte na speciálním referendu k zavedení Eura do oběhu v ČR! Pokud nechcete dopadnout jako Slováci, ptejte se, za kolik budou vyměněna vaše aktiva a pasiva!

    Reálný kurz Koruny vůči Euru se aktuálně pohybuje v pásmu 12 - 13 Kč za Euro, tak přemýšlejte... Děkuji.

    *5*
  • a NWO je opet o neco blize...
  • To se máte čím chlubit ko ko ti,euro nechceme!
  • Ovšem pakt rozpočtové zodpovědnosti je v kontextu zadlužení všech států v EU, které je astronomické, protože Itálie je třetí nejzadluženější zemí EU , stejně jako Řecko, Španělsko, Portugalsko, o moc lépe na tom není ani Francie, Anglie a ani Německo se zadlužení nevyhnulo. A co se týče zámoří tak to je ještě lepší - USA jsou druhou nejzadluženější zemí světa se svým letitým kvantitativním uvolńováním , kdy jejich dolar už má hodnotu akorát toho papíru na kterém je natištěný a Japonsko je jedničkou. Je to nejzadluženější stát na světě. Naši učitelé, ovčánkové. Ó bože jak hluboko jsme po té sametovce klesli.
    • Zadluzeni statu neni dusledkem toho, ze by snad ministri financi a jejich makroekonomnicke tymy byli hlupaci, nybrz je to dusledek podstatnych povalecnych zmen v mnoha oblastech vyvoje lidske civilizace, ktere existujici ekonomicke systemy jiz nedokazi absorbovat. Reseni vsak jiz bylo nastesti objeveno a ceka jen na sve uplatneni.
  • Dost by mně, a nejen mně zajímalo, jak se vláda postaví k bezpredencentnímu vyjádření svojí členky a ministryně spravedlnosti, která veřejně prohlásila, že v době okupace se nám Čehům zase tolik nestalo.Pokud je pro paní ministryni 300 000 našich obětí nacismu, vyhlazení Lidic, Ležáků a Heidrichiáda důvodem k bagatelizaci, mohla by se za čas dostat k úvahám, že oni ti Frankové, Heidrychové a spol. byli vlastně lidé, kteří to s naším národem mysleli docela dobře, a jen náhody vedly k tomu, že se něco pokazilo.Nic na tom nemění úhybný manévr ministryně, která najednou své prohlášení směřuje k bojovým akcím.Je vidět, že má dobré poradce, a že jí v tom budou pomáhat naše servilní media!V každém případě by se měl předseda vlády zamyslet, zda takovýtočlověk má ve vládě co dělat!Ale ono to asi vyšumí, protože Sobotka má nyní vážné starosti se sankcemi proti Rusku a reprezentant Babiše holt má nějakou váhu.A sním svůj klobouk, ,jestli to tak nedopadne!
    • V kontextu valecnych tragedii jinych zemi sveta mela ministryne pravdu, bylo to ale nestastne ubreptnuti, jemuz venuji pozornost pouze zlovolni manipulatori, kteri maji zaminku k utokum proti rostouci popularite pana Babise.
  • Pozdě, když zločinec Klausů se zločincem Zemanem, když jaště byl v ČSSD podepisovali "dohodu" a rozkrádali a hlavně zadlužovali a zadlužili tuto zemi.

    Oba patří do kriminálu.


    S V I N Ě
    • Zadlužení vzniklo gigarozkrádáním a to se ještě za těch 25 let nezastavilo. A také totální likvidací našeho zemědělství a potravinářství, protože Klaus a spol. z ODS i ODA i lidovci tehdy razili , že my zemědělství nepotřebujeme, my si všechno dovezeme. Telička, nyní se opět cpe do EU parlamentu, jako eurokomisař nám nedokázal vyjednat stejné podmínky co se dotací týkalo, jako má Polsko a ostatní státy, takže nás zákonitě začaly sousedé drtit a ovčánkové kupují bez rozmyslu, na rozdíl od občánků bohatého Švýcarska, kteří moc dobře vědí, že musí přednostně kupovat svoje potraviny a svoje výrobky, jinak navyšují dluh. Pokud ovčánek český s IQ tykve kašle na to , zda kupuje vejce cz, a nebo z de,Lt, PL, ES tak není čemu se divit. Navyšuje státní dluh a umožňuje vytvářet pracovní příležetosti v jiných státech. To je totiž ta makro i mikro ekonomika, kterou se všichni učí, ale nikdo ji v praxi neuplatńuje a chová se hůře než stará Blažková bez vzdělání, zato se zdravým selským rozumem. Dovoz potravin, nás díky našim nákupním pitomostem zadlužuje ročně v řádech desítek miliard. Dokud toto nezměníme a nebudeme se chovat jako bohatí Švýcaři, tak se budeme dále zadlužovat. I prášek do pečiva se dováží díky nějakým pitomcům -obchodníkům z Číny a to je jen takový extra případ a je toho neuvěřitelné množství, protože další pitomci - kupující kašlou na to co kupují a hlavně odkud. Tak proč si na dluhy stěžujeme, když se na tom zbytečně sami docela slušnou částkou podílíme? Německo u nás nakoupí jablka za babku, tedy komoditu, doma z toho udělá juice a další potravinářské výrobky a draze s přidanou hodnotou to přivezou zpět k nám a my se tak zadlužujeme a ještě v Německu tímto způsobem vytváříme pracovní místa , zatímco u nás je díky tomu rušíme. Je třeba změnit naše chování a přemýšlet. Nikdo to za nás neudělá.
      • Popletl jste si pojmy. Ekonom rozhodne nejste.
        • Pan muze byt ekonom. Na ekonomicke VS vzdy chodil a chodi odpad, ktery se nikam jinam nedostal nebo hochstapleri, kteri jdou za mionovymi pasaliky "manageru". Zde sice vyplodil blabol, ktery s ekonomikou nema nic spolecneho, ale v otazce spolu-odpovednosti obcanu za vyvoj vlastni ekonomiky ma castecne pravdu
          • Oprava "milionovymi". Pardon !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit