Vláda schválila vývoj české vakcíny. Opozice kritizuje nesrovnalosti v rozpočtu projektu
-
Důležitá zpráva :
https://www.pokec24.cz/nezarazene/the-wall-street-journal-putin-vyhral-svetovy-zavod-s-vakcinami/
-
Každý ministr chce svůj tumýlek. Honem, dokud to jde..😂
-
Andrej v tom jede s nimi, vždyť to řídí jeho poslankyně. Zapoj trošku analytické myšlení.. A náklady 80 mil. jen na přestavbu?? Nepřestávám zírat..
-
ten tunel ještě pokračuje?? Kdyby byly náklady na vývoj vakcíny i proti mutacím jen nějakých 255mil. navíc KORUN, pak si je vyrobí, věřím, každá země sama a Pfizer a spol se do toho vůbec nepouštějí jako komerční subjekty...To jsou lidé opravdu tak hloupí už dnes, že tohle nevidí, co za tím je?? :-o
-
Já jen tvrdím, že než se taková vakcína vyvine, otestuje, dojde ke schválení a použití, to je hodně dlouhá cesta. Navíc to samozřejmě nikdy není jisté, že se to vůbec povede. Již existujíci vakcíny se dají na nové kmeny viru upravit celkem snadno a rychle. Přijde mi to prostě trochu zbytečný.
-
Ono je jedno jestli vyvíjejí vakcínu pro jednoho člověka, 10 miliónů lidí, nebo 10 miliard. Ten vývoj stojí pořád stejný peníze. To si pletete slova vývoj a výroba. A znovu opakuji. Farmaceutické firmy, které se tím zabývají, mají na to laboratoře a nejlepši vědce, to vyvíjeli rok, spusta jich to nemají doteď otestované. To není jak si to představujete asi vy, že to spíchnou někde v bývalém JZD a hned to píchnou lidem do žil a bude hotovo do dubna.
-
Darvine, je ten článek k pláči. Ty víš co měli a mají vědci rozpracováno? Nemohou to možná zveřejnit, protože ten čobol velmi rád krade nápady. Nejraději by vstupoval - já som zariadil, já som urobil. Na takové pitomce skuteční odborníci nejsou zvědaví.
-
O vývoji a aplikaci vakcín víte asi něco kulového. Nepodceňujte naše lidi.
A pokuď budou vyvíjet vakciny jen pro Česko - tak náklady budou prakticky jen jejich platy...
-
Oni opoziční politici jsou asi abstinenti a hojně požívali nealkoholické pivo z pivovaru v Mostu s názvem PITO - MOST
-
Já teda nechci naše vědce podceňovat, ale když to největším světovým výrobcům, podporovaných velmocemi, jako USA, Čína, Rusko, trvalo rok, než něco vyvinuli. Rozpočty měli miliardový, tak jestli to my vyvineme za 300 mega našich korun.... to mi zní spíš jako dalši pěkná malá domů.
-
Produkce vakcin proti infekčním nemocem v Česku byla významná už před bolševikem.
Na Česko stačí docela malý poloprovoz typu manufaktury - a kvalitní lidé. Ti jsou, absolventi farmaceutických a lékařských fakult, zdravotnických škol všech oborů...
-
No ano. Naše statečná a vševědoucí opozice.
Nedej Bůh, aby se něco podařili ještě do doby, než pan Babiš se svými věrnými odejde.
Vážení opozičníci, nám, normálním lidem je jedno, kdo bude u koryt, když nám to má pomoct.
Tady je to podle pořekadla, že jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Nepleťte se do odborných věcí a míchejte si tu svou špínu v polických hrncích. Děkuji
-
Dnes mi trvalo 3/4 hodiny než mi přišel SMS o mém léku která mi předepsala Paní doktorka.Až bude kovid kosit i lidi v IT službách a v energetice na celém světě bude pozdě se ptát které vakcíny dorazí ze vzdálených destinací a budeme rádi za svoje brambory v řádku tedy i domácí vakcíny které fyzicky nebo jen s papírem přenesem do ordinací praktických lékařů nebo lékáren u nás doma.Opozice si nevidí na špičku nosu když chce další podrobnosti kterým prd rozumí ale čechrají si svoje peří před volbami aby "lepe" vypadaly.Přitom stačí tak málo aby to co se týká smrti nebo zdraví občanů podporovali stejně jak tomu bylo v době kdy vyhrála Henlainova strana.Neboť neboť hlavní viník dnešního marasmu není vláda nebo opozice ale smrtelná nemoc.
-
Aha - takže ono to stou dostupností zahraničních vakcín není takové, jak se nám hlavní koordinátor očkování = soudruh Bureš snaží nakukat...
Pozdě a málo vakcíny tento " odborník" na vše objednal a svádí vše na EU...
Ta česká vakcína už mohla být dávno vyvinuta a otestována...
Už se mohlo očkovat...