Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V běžně fungujícím státě se vyberou peníze na odvodech a danich , DPH. A  z této hromady peněz se pak rozděluje do resortů. Tady u nás ti naši kyjevští patolízalové zavedli novinku.Z vybraných peněz se usype tam těm v Kyjevě.Protože oni "potřebují".Podržtašky se tak převelice blýsknou v Bruselu.No a ten zbyteček peněz pak zůstává tady.Na skromný provoz státu.Hoši hoši, jak dlouho ještě budete balamutit lidi?

  • goyim

    A EU si na tu půjčku taky půjčí - pravděpodobně od lichvářů z USA. Takhle se řídí kolonie. 😂

  • desítky miliard na ukrajinu, stovky miliard na hračky pro zelené mozky a pak se jdou zadlužovat do bruselu.... vláda lokajů....

  • Od 28. srpna platí v ČR nové, zpřísňující, nařízení ohledně potírání
    svobody projevu, provedené salámovou metodou. Servry budou přísněji postihováni, pokud zveřejní
    názory, které nejsou v souladu s oficiálním názorem loutkové dočasné
    vlády Zlatoústého, premiéra s nejnižší popularitou mezi premiéry EU.
    Nadávat Rusku, Putinovi, nebude postihováno, takže zdejší proameričtí
    bolševici budou bezuzdní. Nelze vynadat vládě, NWO, Green-Dealu,
    inklusi, imigrantům, vedení Ukrajiny. Takže cenzoři  s duševní
    vyspělostí bez rozměru, jako zdejší vyhublý psychojeliman Jégl, budou
    plošně řádit jako černá ruka. Dočasnost tohoto je dána výsledkem voleb:
    Tedy do nástupu civilizovanější vlády pana Babiše a Okamury. Pětikolka
    bude na věčné časy humanitárně vyměněna, nyní alespoň v dolní komoře
    sněmovny. Sama se mnohokrát znemožnila, je samá kauza svých
    představitelů a dá se hovořit o její vnitřní krizi. Diskuse bude až sterilní, proto doporučuji od 28, srpna se diskuse neúčasnit. Já se budu realizovat především na necenzurovaná pravda.cz.

  • Polní kurát Katz řekl: To se nám to žije, když nám půjčují. Ale místo téhle dočasné loutkovlády budou muset její půjčky a plýtvání platit následující vlády. Nastanou nutně synergence: mladší spoluobčané si budou více stěžovat, že pracují na důchodce. Obecně vzroste blbá nálada lide zvonkový, klesne důvěra ve vlády jako takové. Zdraží se obsluha státního dluhu. Zvednou se daně. Zvýší se chuť emigrovat. Od podzimu 2023 vzroste cena automobilů, protože europarlament schválil nový
    poplatek CBAM a hlavně náklady na administraci CBAM. Je to následek zdražení elektřiny nutné k výrobě oceli (na uhlí už se nejede). A také následek omezení dovozu levné oceli z Ruska. Indie i Čína dodává dráž. Cena oceli vzroste o 8 % a hliníku o 40 %.

  • ..teď byli ti tři asociální pítrýskové na ČT .. zase se museli sami pochválit .. když vidíte ty naduté ..zlodějské zrůdy ... chce se člověku zvracet ... je to opravdu fialový hnis ... opravdu né hnus ...ale hnis .. tlustý Síkela, okradač normálních lidí Stanjura a signalista Fiala .. opravdu  trojice k pohledání ... člověk je potkat venku .. tak musí každému vrazit dvě po tě těch jejich vyžraných držkách ... to che opravdu defenestraci ve strakovce!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit