Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bylo keců, že se bude šetřit...
  • ... to zas budou psát jakej je " P r ů m ě r " !!! *16* *12* *16* *12*
  • ilir
    DEMOKRATIDKÁ,CENZUROVANÁ DISKUZE-!!!!-NA CO TAM MAJÍ DE, BI..LOVÉ TO OKÝNKO A ZNAK,KDYŽ JSOU NA DVĚ VĚCI NAH...A NIC !!!!!
    Když všichni ti kancelářští příživníci dřou jako koně-zato ti,kteří je živí z daní ze své dřiny se asi válí jako čuňata a lejno dělají....
    Taloši se dokáží bránit-vyhlásí generální stávku,Irové se brání-stávkují a podělaní otroci v čekostáně-?-.ohnou hřbet,nechají si nadělat na hlavu,zaplatí rozeštvávače-poslance,soudce,policajty,600 let se přizpůsobující,vrahy a krimnálníky-pracující matky s dětmi nechají dřít na směnách,důchodce co dřeli a platili daně nechají pochcípat a invalidy zázračně uzdraví staré cmrndy na správě sociálního zabezpečení ....!!!!
    Tady ty vyžírky,vládou,poslanci počínaje ví VELKÝ PRD CO JE TO GENERÁLNÍ STÁVKA -!!!!!-Bylo by na čase ji vyhlásit za důstojné platy a podmínky pro dělníky,aby si ty kancelářský krisy uvědomil co to je 14 dnů nevyvézt popelnice,14 nepéct rohlíky,chleba,14 dnů nejezdit městská atd.....ať těm kmotrům neburešům,křivozubkům atd.aby se ty smradlavé salámy ze separátu krásně shnily,zmrzlý chleba splesnisnivěl,kuřata ,maso nach , caný vodou zkazilo......
    • Poslanci, soudci, policajti? S těmi policisty bych to tak neviděl. Na rozdíl od tebe mi nevibruje žilka na spánku a také "vím" - nemůžeš všechny házet do jednoho mzdového rance. Není každý plukovník, nebo ředitel. Platy policistů startují na cca 13 tisíc brutto! A zas tak rychle se nemění. Urážíš tím tisíce řadových policistů, kteří žijí z ruky do huby a to míním smrtelně vážně... *16*
  • Kdo nedře jako kůň tomu bych odměnu nedával, rozhodně ne větší než 300 000kč
  • Co jste si zvolili, to máte. Jsou to všichni hajzlové. Jedině radikální řez a vypořádání se zlodějema a likvidátorama státu to zachrání, možná. *2*
  • Nigdo na svjetě nedává věčí prémije neš náš milovaný Vůdce nadsoudruch Putin!
  • Co jste si zvolili, to máte; aneb, každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží!
  • Ženská ve věku 23 až 26 let, která je svobodná nebo rozvedená, případně má manžela v kriminále, má tři děti, je na mateřské dovolené nebo bez práce, dostává z našich kapes:
    - 7.400 Kč příspěvek na bydlení
    - 8.700 Kč sociální dávky
    - 1.700 Kč přídavky na děti - pokud má "pouze" 3 děti
    - 7.600 Kč rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte.
    Celkem tedy 25.400 Kč každý měsíc. K tomu ještě:
    - 13.000 Kč příspěvek při narození dítěte a cca 6.000 Kč jednorázové podpory na nákup "potravin" při každé návštěvě famílie s hordou uřvaných děcek na úřadě.

    Rodičovský příspěvek se vyplácí pouze do čtyř let věku dítěte, ale je nastaven na tři "rychlosti vyplácení" do dvou, tří nebo čtyř let dítěte. Pokud si je taková osoba jistá, že za dva roky bude mít další děcko, může si vybrat "vysokorychlostní" nastavení příspěvků a v tom případě dostane měsíčně 11.400 Kč. A to i když nikdy ani nečuchla k práci. Pokud bude mít další dítě až za tři roky, bude pobírat výše uvedených 7.600 Kč a pokud trpí u „nepřizpůsobivých“ nevídaně nízkou plodností, pak si může pobírání příspěvku rozvrhnout na čtyři roky a pobírat 3.800 Kč měsíčně.
    Po dobu „výchovy“ dětí má zajištěn solidní měsíční příjem jen za to, že vychová dalšího pouličního zlodějíčka, flákače a kriminálníka, v lepším případě kopáče kanálů nebo přidavače na stavbě. Celkem nás jedna taková osoba stojí každý měsíc asi 25.400 Kč podle počtu dětí a jejich zařazení v tabulkách, ale může to být i 30.000 Kč nebo i víc, záleží na vychytralosti, hlučnosti a sprostotě konkrétní žadatelky. Tuto částku dostává většina u nás žijících „nepřizpůsobivých“ formou podpor v nezaměstnanosti nebo dávek v pracovní neschopnosti.
    • A pokud neudělá tu chybu, že by během svého přiživnického života chvilku pracovala tak víte jaký dostane důchod? Myslíte že minimální? Že se ji vypočte z minimální mzdy (ikdyž nikdy žádnou daní do systémU nic nepřinesla)? ŠPATNĚ! Důchod se ji vypočte z průměrného platu!!! *11* *12* *10* TAKY SE VÁM CHCE BLEJT?
      • Kdyby to byla pravda, tak řvu taky, ale...není.

        To ale nic nemění na tom, že s parazity se "netančí". Já bych je vzal u držky okamžitě a razantně, bez falešných partajnických slibů, jenže, nejsem partajník a právě proto, že nejsem, tak...... to nikdy nepůjde. Pokrytectví v partajích je obrovské a úroveň většiny voličů je katastrofální. Partajnické perpetuum mobile je nedotknutelné. *12* *12*
      • Co takhle inspirovat se Norskem a odebírat děti rodičům, kteří o ně řádně nepečují a nevychovávají z nich řádné pracovité občany?
    • KIMCID
      právě mne spadla brada
  • Ať jdou do p..rčic. Ještě navíc připravuzjí zákon o veřejných zakázkách,... když se to ekonomicky zdůvodní, tak mohou mít ve výběrovém řízení jednoho uchazeče / osloví jen jednoho/ .. Navíc zakázka se může navýšit více pracemi až o 50% oproti vysoutěžené ceně.... to je takový prostor pro českého podnikatelského úředníka či politika,. Prodej pozemků zatíží 20% DPH...prý.... Ochrańa zemědělského půdního fondu ... stát bude mít vyjímky pro zahraniční velké investory. Proč ale nepodpoří místní podnikatelskou skupinu. Když už chtějí někoho podporovat..Oni totiž nemají zájem na svobodné podnikající naší vrstvě. Optimální pro ně je:Buď zaměstnanci Babiše nebo na zbytek na sociálních dávkách. Ve výsledku je to jedno, protože jsou obě skupiny na sociálních dávkách. Rozkoukali se nám soudruzi velmi rychle...
    http://znc.cz/layout/files/1364831593_10%20-%20Gastronomick%C3%A9%20zpr%C3%A1vy%20-%20Apokalypsa.mp3
    *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Ste si je zvolili, né? To bylo keců babiš (bureš) sem, babiš (bureš) tam... A lůze stačila 1 kobliha zadara a pár keců pro blbouny. Tak teď mlčte.
    • Co k tomu dodat? Nic. Velice výstižné a pravdivé. Bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit