Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdysi jsme souhlasili se vším, co požadoval SSSR, teď děláme to samé s EU.

    Sice nás v r. 1968 SSSR, Maďaři, Němci a Bulhaři vojensky obsadili (což současný prezident ve svém životopise odsouhlasil), ale na rozdíl od EU nám sem nikdy nechtěli násilím nacpat příslušníky jejich nebo jiných národů.

    Ovšem poskoci jsme byli tenkrát stejně, jako jsme jimi nyní.

  • "Podle zastánců naopak pomůže zlepšit pomoc obětem a představuje i symbol, že násilí je v Česku nepřijatelné."

    Jestliže mají zastánci pocit, že bez Istambulské úmluvy je násilí v Česku přijatelné, měli by se okamžitě začít léčit, protože mají evidentně v hlavě něco špatně.

  • O ratifikaci (podepsání) Istanbulské úmluvy musí být vypsáno referendum. K tomuto jsme ve volbách politiky nevolili. Přečtěte si co obsahuje Istanbulská úmluva (všimněte si, že nebyla nikde zveřejněna) a zjistíte, že obsahuje velmi nebezpečné pasáže a nejen ty neškodné o kterým mluví politici.

    • žádného celostátního referenda jsme se nikdo z nás v životě nedočkal a nevěřím, že někdy dočká. Dokonce ani při rozdělení Československa se nás nikdo neptal na názor.

      I tak vypadá "demokracie"

    • goyim

      Ale no tak, jaképak referendum. Jsme přece součástí Eurosojuzu, takže máme ty správné degenkratické hodnoty. Není třeba o ničem hlasovat.😂

  • Naše vláda vždy přijme jakýkoliv předpis, který někdo tam vymyslí. Jsme malá země a to je problém této vlády, proto se snaží za jakoukoliv cenu vetřít vrchnosti a to i za cenu pošlapání historie naší demokracie. Jsme holt jako vždy poturčenci horší turka.☹

  • goyim

    Tato zrůdná vláda poskoků odkýve vše, co jde proti zdravému rozumu.

  • strašná prasárna a neo-marxistická zrůdnost.... naprosto šílené jak poslední tři generace zfanatizovaných levičáků manipulovaných globalisty zlikvidují to, co naši předkové budovali po stovky let. Naše vláda lokajů samozřejmě odkýve vše co jim brusel přikáže.... konečně se EU podařilo rozvrátit V4, kde jsme vždy byli ten nejslabší článek.
    ještě si pamatuji jak nám středoevropanům záviděli na západě lidé nízkou kriminalitu, žádné ghetto no go zony, žádné BLM a LGBT aktivisty a vlastenectví a dodržování tradic. No ČR si mohou z této idilické představy vyškrtnout. Roky sledujeme rozpad západu a pak si navolíme ty největší rektální alpinisty do brusele....

  • Salafisti budou mít radost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit