Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základní povinností zvoleného politika je hledat všechny možné cesty k dohodě!! To je jejich úkol, proto je lidé volí (pane Fialo, pane Okamuro). Jinak by nemohli být komunisti reálně u moci. 

    Hádat se jako banda idiotů se můžou dědkové v nádražní restauraci. 

    Klaníme se Winstonu Spenceru Churchillovi - a proč?

    Protože on se uměl domluvit i s lidmi z opačné strany názorového spektra, protože uměl upozadit svou chorobnou touhu po moci v zájmu Británie!

    Nemusím ho milovat, ale musím ho respektovat.

    Naši politici - mohu je milovat, ale vážit si jich nemůžu!! Neumí své řemeslo!! Jenom se vztekají jako psi v truhlíku. 

  • Kdo si myslí že Fiala moc rozumu nepobral, ať si zejtra na zastávce MHD svlíkne tričko. U ženských je to za dvojnásobek.
  • Fiala a Kalousek je něco tak tupýho na co by se mělo vypisovat výběrový řízení. Zabít-nechat žít.
  • KIMCID

    Jen dodat, že moderátorka také opomněla na Rollovy tirády o Babišově či Benešové nátlaku na justici připomenout, že jím vyvolávané manifestace nejsou ničím jiným, než masivním nátlakem na justici i státního zástupce, aby si dobře rozmyslel „nepodat“ žalobu na „zločince“ Babiše. A který z těch  „nátlaků“ je reálný a horší?

     

    http://neviditelnypes.lidovky.cz/pravo-co-se-benjamin-roll-v-ct-nedovedel-fck-/p_spolecnost.aspx?c=A190625_232413_p_spolecnost_wag&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main



  • Proč by vláda Pana Babiše hlasování neustála? Je to nejlepší vláda za posledních 30 let a má podporu drtivé většiny národa!

  • Karel

    Myslím si že ČSSD se zachovala státotvorně a oddálila chaos který by byl nastal kdyby hlasovali pro nedůvěru vládě, navíc hájí zájmy slabších lidí a i přesto že jsem nesouhlasil s navyšováním počtu státních zaměstnanců, až budu volit pokud tuto prosperující vládu podrží, vrátím se k nim a dám jim svůj hlas ve volbách.

  • Český hnojník se zase presentoval před světem. Cesta do východních stepí je otevřená.

    Etika, morálka, čest, kultivované chování... pchee, to se mezi těmi našimi vrchními uzurpátory moci nenosí. Ovečky, budete zase slovy klasika "rýt d.žkou v zemi".

    • KIMCID

      Nic ze zmiňovaného nemáš

    • josef.chmela

      Český hnojník zastoupen demagogickou opozicí stran ODS,TOP09, STAN a Piráti se zase prezentoval před svými, mentálně opožděnými, voliči. Ty svoje kydy si mohli odpustit. Jsou to komedianti a rozvraceči fungující vlády. Ještě že tady máme rozumnou koalici a KSČM, která se zdržela. A vláda může pokračovat ve své záslužné činnosti - napravovat to, co tu pravicoví zloději rozkradli a zničili.

  • A Varane toto má být jako směšné? Nebo pokus o takový sociální humor? Pan ministerský předseda si jako vítěz voleb může toto všechno tebou nablité klidně dovolit.A krásné je, že ty obyčejná lůza s tím nic nenaděláš.  Nikdy. Do konce života budeš jen sprostá holota.Fajn pocit, co?

    • Aby jste se kobliháři brzy nedivili. Lidem začíná velmi strmě klesat trpělivost s tím vaším koblihářským paznechtem, stejně jako s podvaraťáckým hradním zombí.

      • josef.chmela

        To možná v, šmejdy zamořené, Praze, venkov a malá města stojí za Babišem a jeho úspěšnou vládou.

        • Pokud vás označením jenom za zpitomnělého pablba, bude to to nejslušnější co se dá k tomu chlístu uvést.

          Rozhodně nejsem z Prahy ani jiného velkého města a znám mnoho lidí, kterým by udělalo potěšení minimálně plivnout tomu gaunerovi do jeho vytlemeného podvodnicky rabijáckého kry.ího ksichtu.

          • josef.chmela

            Výjimka potvrzuje pravidlo. Všude se najdou odpadlíci, zrádci, rozvraceči a bílé vrány.

            • To máte nesporně pravdu - ale že by jste byl skutečně bílá vrána, to asi těžko spíš ten spoluzrádný rozvracečský ...... přisluhovač toho ........  .

              • Reakce na příspěvek:

                MANe mane krásně se tady zajikáš zlostí a nenávistí. A to je asi tak maximum co můžeš.Ty bezmozek tady jen prskáš kraviny na jediné téma. Ale je krásná tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco udělat.Nikdy ničeho nedosáhneš. Maximálně tak velézt na ulici a s páchnoucí lůzou vyřvávat blbosti.A tak tomu bude až do konce tvého zpackaného života.

  • vanhorne

    Na fotografii je videt, jak ma ten Bures parat ostry a dlouhy. Takovy mu kazdy dlouhoprstak muze jen zavidet. Mozna temi paraty picha diry do tech jeho donuts, proto mu tak narostly?

    • Pokud někam píchá díry, tak do těch svých výrobků, což donuts samozřejmě nejsou.

      Americká kobliha neboli donut je druh pečiva z kynutého těsta ve tvaru zploštělého prstence, velice podobný středoevropské koblize, na rozdíl od níž má však uprostřed otvor. 

  • felix.julec

    Včerejší komedie hlasování o "nedůvěře vládě"byla ukázka toho jak si demokracii představuje protivládní blok.Kecat,žvanit o ničem,to byl výsledek 17-ti hodinového planého žvatlaní ze strany opozice.

    Místo jalových keců mohli "pracovat"pro blaho svých voličů,čímž se pořád zaštiťují.Z druhé strany možná je zase lepší,že neschvalovali další zbytečné zákony,kterými zaplevelují zákoníky. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit