Přejít na výpis diskuzí
Vláda vyhlásí boj špekům. Chce zdražit nezdravé potraviny
5.6.2015 | pal
53 příspěvků
-
Jestli je to pravda ( a nejen pomlouvačný kec ),tak tomu Němečkovi hrabe.Nejprve zařídí zákaz kouření v putykách,následovat bude zákaz pití alkoholických nápojů v hospodách,zdražení levnějšího jídla a bůhvíco ještě.Doufám,že nás chce vláda jen houpat,pokud by s námi chtěla prát o zem,tak se se zlou potáže.Nejsem milionář,gurmán ani náročný strávník,ale hladem pro min.zdravotnictví nezdechnu.Chtělo by to ,aby min.zdravotnictví ubralo plyn,nebo se Němečkovi lehce může stát ,to co tomu truhlíku Chládkovi.
-
Podnikání v naší Kocourkovské gubernii začíná nabírat ty správňácký body.
Třeba Němečkovi nehrabe? Třeba chce zlevnit ta zdravá jídla... *1*
No když mají být prý důchody max. 8 tisíc pro všechny, tak bude jistě i průměrná mzda pro všechny.... *1* *1* *1
Oni to s námi myslí jistě dobře.... *3* -
Jen do toho! Houšť a větší kapky. A taky konečně začít s bojem proti alkoholu, ať ti nekuřáci pochopí, o čem je nebo není svoboda. *1*
-
-
Ale no tak, kuřáku, klidně si vyhuluj, když si chceš ničit zdraví. Pokud mě nebudeš nutit, abych vdechoval ty tvé jedovaté dýmy, budu respektovat tvou svobodu. *3*
-
-
Věř, nevěř, ale v životě jsem žádného nekuřáka do kuřácké hospody jít nenutil.
Pokud tebe někdo násilím nutí, tak nezbývá, než podat trestní oznámení pro porušování osobní svobody. A přeji tomu hajzlíkovi, to tě tam násilím strká, aby si to pořádně odnesl. Fakt nemám rád, když někdo někoho nutí a to ani třeba hospodského, že MUSÍ nabízet nebo nanabízet takové a onaké podmínky ve svém podniku. -
-
a to ne, pokud chce provozovat službu pro veřejnost, musí se veřejnosti přizpůsobit
-
-
Ne veřejnosti, ale zákonům. A veřejnost má možnost vyjádřit alespoň v diskuzích svůj názor na návrh toho nebo onoho zákona.
A já se snažím logicky argumentovat, že přikazovat majiteli hospody že nesmí ve svém podniku nabízet služby, jinak legální (kouření) je stejně zcestné, jako kdybychom mu zákonem nařídili druh nebo cenu piva, zda musí nebo nesmí vařit jídla, jakou barvu musí mít židle v hospodě nebo jak často musí mýt okna.
Ale jinak máš pravdu, že když takový zákon-paskvil vznikne a je schválen, musí se dodržovat.
A proto jsem pro,, aby se před schválením takových paskvilů vedly hodně rozsáhlé diskuze
-
-
-
-
-
Vypadá to, že soudruha Pepponea propustili z Bohnic. Zjevně zjistili, že je to nevyléčitelné. jeho myšlenkové pochody uvízly v dobách maj. Teraskiho. *2* *9*
-
-
Ty pomlč. Co příspěvek, to několik hrubej, faktické nesmysly, a hrubiánské chování. *12* *12* *12*
-
-
Melo by to byt naopak -levne smejdove potraviny ZLEVNIT at se jima sociali a DUCHODCI poradne prezerou a pak bude od nich klid!!! *5* My co na to mame si budeme zit na urovni a luze v podzamci se jenom smejem!!! *15*
-
-
souhlasím. Já například žiji aktivní život a jím pouze zeleninu, ovoce a zdravou výživu a rozhodně nechci vypadat jako obézní upocená lůza z továren.
-
-
Když nebude té "lůzy z továren" tak co budeš žrát ty kráso... Protože ty na otázku kde se bere mléko odpovíš že v Kauflandu vregálu.
-
Co je to aktivní život hvězdo? Baby v továrnách dřou jak mourovaté, k tomu mají rodiny, další věci doma. Není pravda, že ženy z továren jsou tlusté, naopak. Než něco takového hloupého napíšeš, dobře se rozmysli, alternativo. *5*
-
já si ráno posekal zahradu kosou a k obědu si dal vepřo, knedlo, zelo. Necítím se obezní.
Jen mě se*e, že i v soli za 3,90 a i v té za 36,90 je protispékavá látka E535 (ferokyanid sodný!)
A to je prý i v tom nezdravém cukru a dokonce snad i v té mouce s bělidlem. Nemám potvrzeno - neuvedeno.
Samozřejmě mám rád zeleninu, ovoce - pokud to není naleštěno olejem, obarveno a ošetřeno insekticidy, herbicidy a fungicidy, dozráváno v umělé atmosféře, a skladováno v chladničce s CO2, dotováno vodou a asparganem,... Zdravá výživa je už teď zdražená 1kg mouky 98Kč,... Jogurt 150g ...13Kč, tak stačí zdražit i tu nezdravou a máme inflaci. *4* -
-
..... a to je nápad...... Mě nebylo jasné na jakém podkladě by pupkatí papaláši bojovali sami proti sobě a on je to boj s deflací.... Konečně logické odůvodnění.... No jo.... jenže páprdové postrádaj logiku..... Tak jedině že by to byl nechtěný vedlojší produkt. *1* *1* *1*
Jo a jestli jsi sekal ráno zahradu tak pro tebe neexistuje škodlivá potravina. Všecek šmejd spálíš ještě před tím než se ti začne ,,ukládat na horší časy"
-
-
Co pak Ty Alenko, Ty budeš hvězda.Jen bacha ,aby Ti ta upocená dělnická lůza nenakopala zadnici *1*
-
-
Ty si myslíš že ta státem placená replika na králíka ví co je továrna ?? *1* *1* *1*
-
-
-