Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máme to co si tupé stádo zvolilo a věří, že bude líp. 😀

    • josef.chmela

      Ano, tupé stádo si zvolilo ty správné hejmany s nimi bude určitě líp.

  • Bureš řídí stát jako (svůj) podnik a proto nařizuje, zakazuje, určuje co lidé smějí a nesmějí a zjevně mu vyhovuje hrát si na diktátora. Je třeba, aby lidé pilně pracovali a za peníze kupovali produkty Agrofertu. Občas jim dá koblihu a slíbí, že bude líp. A ovečky s veselým bekotem jdou za ním.

  • josef.chmela

    Na nesmysly "občana" nereaguji.

    V posledních dnech je názorně vidět co tu předvádí tzv. "demoopozice". Předvádí hlavně předvolební politický boj s hlavním úkolem svrhnout Babiše. O občana jim vůbec nejde.  Tito opoziční šmejdi názorně ukázali, že žádný plán v boji s pandemií nemají a že GURU těchto stran ani neví co potřebují jejich poskoci na krajích. Politici těchto stran se nedokáží domluvit ani s vlastními lidmi, jak se pak chtějí domlouvat s ostatními. Hejtmani zjistili, že jim to jejich "nejchytřejší" v PS pěkně zavařili a proto přišli s prosíkem na vládu o obnovení NS.  Nejvyšší šmejdi těchto stran opět vše obrací, lžou a snaží se lidem vnutit názor, že opět za vše může Babiš. Korunu tomu všemu nasadil popletený "Thajwanec" Vystrčil, který vše komentuje jako porušní ústavy. Co jiného čekat. Ze špatných učitelů se rekrutují ještě hoší politikové. A ten bezvýznamný skřet se musí nejak zviditelnit.

    • Pepo, opět jsi ukázal své sympatie k soudruhu Burešovi...

      Ten totiž vede předvolební kampáááň už min. rok a právě jemu nejde o blaho občanů, ale o jeho vlastní zisky...

      Všechny své průsery svádí na jiné...

      Jeho včerejší prohlášení, že - poníženě prosil - ti asi vehnalo slzy do očí...

      To mně se chtělo 🤮...

      Byla to jen další ukázka jeho předvolebních keců...

      • josef.chmela

        Koloběžko, opět si ukáza sympatie k soudruhům šmejdům ztv. demoopozičních stran...

        Ti totiž tady účelově napadají celou vládu už 7 let.

        Jejich neschopnost se snaží svádět na druhé...

        Jsi určitě v rozpacích, když hejtmani za opoziční šmejdy přišli s prosíkem za vládou o nastolení NS.

        Je to jen ukázka předvolebních keců opozice, jak by to všechno zvládala lépe.

        • No - já ti, Pepo, nechci a nebudu brát tvé ideály...😉

          • Tohle co chmela je taková soufalost , ze by to snad mohli ukazovat na poutích. Všechno no po r 90 je podle něj špatně , přitom vsechny aktéry nazývá soudruhama , čili činovníkama před tím r 90. To mu zrušili Lidové milice , takže přišel o životní náplň. V podstatě už jen čeká na smrt a nadává. Jedna z dlouhé řady lidských trosek. Sice to vymírá , pořád ale moc pomalu. Bohužel. 

          • josef.chmela

            Mé ideály jsou úplně někde jinde. Nebudu říkat kde, stejně bys to nepochopil.

            • No vidíš pepiku. Husák , Bilak , Jakeš už nás tebe čekají na druhým břehu. Lubomír je na tom tak , ze už by tě ani nepoznal. Stranickou buňku už taky zrušili pro vysokou úmrtnost. Tvůj ideál a vůdce Štěpán taky už není. Strašíš tady jako ten kůl v plotě. Zamysli se nad sebou. Všechny obchody zavřený nejsou. Pevnej špagát by si koupil. A vodorovných větví je taky dostatek v každým lese pepiku. 

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Na tobě je přesně vidět jaké ta vaše demokracie plodí šmejdy. Ty bys za socialismu neuměl koupit ani housku.

              • Reakce na příspěvek:

                Zavřete už konečně svůj zobák pane Bobligu?? Šibenic se Vám zachtělo?

                Rád píšete o komunistech, ale evidentně jste stejná krevní skupina.

                Že se nestydíte!

                Já i takovým jako Vy přeji zdraví a dlouhý život. Možná proto, že mám trochu jiné životní hodnoty, než někoho věšet, nebo ho k tomu vyzývat. 

                • Reakce na příspěvek:

                  jo jo boblig coby ekonomický migrant utek do západních Němec a ted holt si dopisuje s domovinou , kterou špíní kde se dá .

                   Jestli  sleduješ co jsou v Němcích za .dioty - rozhánět bruslaře na rybníku vrtulníkem , tak boblig myslíš že jsou .dioti jen východě ? Taky se ten led pod tahem vrtulníku mohl probořit či vyvolat rezonanci ledu a následek stejný .

                   Až zase budeš doporučovat někomu lano , na takový 5,45 mm - 12,7 mm , tyhle "tablety" zabíraj a na toho v středověku měli vzít vidle či sekeru a bylo po procesech. Na rozdíl od Jindřicha 2309 takovým život nepřeji , nejlepší je než tě pověsí , odpravit ty co tě chtějí věšet .Nějak mi vadí heslo udeříli tě nastav druhou tvář , nasra.t 😈

            • Správně - neříkej, protože sprostá slova jsou v diskusi tabu...😉

              • Reakce na příspěvek:

                kolobrnda někdy je to škoda , osobně bych s tim neměl problém , takhle musíme šifrovat , solit , pepřit apod.😎 Takový ty agrofertní klony to by teprve bylo ?

    • Přesně, VYtrčil by se měl zajímat o to , že na základě výnosu NS  v režii p. Rycheckého jsou všechny volby v podstatě proti ústavní a proto  byl měl v rámci sebereflexe přijíd a za sebe složit mandát , jelikož byl zvolen proti ústavně. To by byl  borec , ale to neudělá proto že za takový prachy už ho nikdo nezaměstná

      • ... protiústavní...

        ... přijít...

        ... protože...

        ... protiústavně...

        Tobě také distanční výuka nesvědčí...

        N S...?




        • NS  =  pletu  si nejvyšší soud a ústavní soud  (v češtině) v mém jazyce to je Trybunał Konstytucyjny. Možná by jsi mohl více přemýšlet obsahu než o formě. Nejsi můj pedagog. Tak si nato nehraj.

        • Až zvládneš cizi jazyk na mé úrovni češtiny , tak se ozvy !!

          • Tak jo...😃

            ...ozvi se...

          • Sice už nemám s češtinou nic moc společného , ale tvoji úroveň jsem zvládl asi tak v 8 letech ty mystře ceskího jazika. Ozvy     dost dobrý. 

            • 🙂🛴

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                Tam u vas nemate snih, ze uz jsi zase na kolobezce, nebo mas retezy?😂

  • Je možné, že by provoz kovidového lůžka mohlo být lukrativní? Je možné, že Sputnik bude schválen až budeme naočkováni tou ,,správnou,, vakcínou? Je možné, že neočkovaní budou v běžném životě omezováni? Je možné, že se budeme muset povinně testovat? Je možné, že pro některé politiky a finančníky  platí čím hůř tím lépe? Je možné, že budou jenom bohatí a chudí?...je ale také možné že se nase...e a zacinkáme našim politikům montérpákama o hlavy!!!



     

  • Demožumpa prokázala svoji neschopnost a nekompetentnost tím, že promarnila šanci cestou svých hejtmanů ukázat neschopné vládě, že její navrhovaná protiepidemiologická opatření jsou funkční.... Hejtmani se své osobní a stranické odpovědnosti zbaběle  vzdali 

  • Většina dosavadních opatření je na nic. Bohužel. Vůbec žádnou radost z toho nemám. 

    Všichni hledají viníka (a mnozí ho jasně mají), ale hledat bychom měli cestu. 

    • je rozdíl viník a osoba zodpovědná za situaci , tam je to Andrej Babiš at se Vám to líbí nebo ne , jeho arogance a prolhanost už vyhnala i komunisty , sakra když mu jde o lid že se neradí s někým co tomu rozumí , tím nemyslím Prchala . A komunisti pokud si dávají podmínku když to přeženu "bud NATO nebo klidně vychcípejte" mají už bejt dávno mimo zákon , škoda že je nepozavírali za plánovanou genocidu v 89 , i když k ní nedošlo , alespon ty nejaktivnější a ne je nechat dožít s pěknými důchody popř. z nich udělat miliardáře a milionáře .

      • Naprostý souhlas. Máme přece zákon definující organisaci zločinnou a opovrženíhodnou... a tak se mělo jednat podle zákona. Jenomže komunistům se dostalo odpuštění křesťanského odpuštění (Nejsme jako oni) a ti "ONI" místo vděčnosti, že nebyli po zásluze potrestáni, jenom převlékli kabáty a "jede se dál".

  • Včera jsem kouknul na ČT24. Když pominu tendenčně kladené otázky ze strany ČT, což je normální, tak jediní, kdo mluvil rozumně, byli hejtmani a ústavní právník Aleš Gerloch. Tiskoví mluvčí opozice mluvili úplně z cesty, ti jsou asi jinde. A předseda senátu tu ústavní stížnost vůbec nepodal, jak všichni tvrdí. Jen o tom uvažuje a čeká, jak se k tomu postaví sněmovna. Pokud by jí chtěl podat, musel by mít podporu nejspíše ještě 14-ti senátorů a to nemá, zatím.

    • Ale on si Tchajwanec 14 kašpárků klidně najde. Jsou to podivní strejci. Za nic to neodpovídá a řešilo by to všechno. 

      Politici mají stát od tohoto problému hoooodně daleko. Zavřít pusu a řídit se pokyny odborníků. 

  • Mě to spíš připadá, že pan Babiš čeká, jak to dopadne. Jako, že to snad vyšumí tak nějak samo.

    Co nového nebo jiného se stalo? Takhle by ten nouzový stav mohl trvat 23 roků a nic. 

    Je to medicínský a odborný problém s průnikem do ekonomiky.

    Řešit by jej tedy měli lékaři, epidemiologové a ekonomové. NE POLITICI!!! (Ani z koalice, ani z opozice). 

    Pan Babiš by měl zkrotit svou nezkrotnou touhu do všeho mluvit a předat veslo odborníkům. 

    • josef.chmela

      Zkrotit svou nezkrotnou touhu do všeho a všem kecat by měla hlavně tzv. demoopozice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit