Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na uhláku zadarmo.....žádná novinka!
  • Velice pozitivní pro skupiny zejména studenty,kteří se nechali demokraticky mlátit na Národní třídě,aby vznikl sametový podvod s netáhlama z prognosťáku a vejlupky z chátry.I já se již těším,že nebudu chodit bos,když máme tady nekvalitní boty na nohy Číňanů a VietnamcůTo co sem Baťa posílá za předražené peníze není na chození,ale na vyýstavu ve výloze..Kde jsi Svite?potažmo Baťo to bylo slibů a nic.Ale restituce ano
  • Zda sliby nejsou chyby, se pozná až v průběhu vládnutí nové vlády. Lákavá možnost cestovat zdarma vlaky pro důchodce a studenty je hezká věc, ale zřejmě bude tomu předcházet akt zaplatit za to "povolení". Zda částka nebude tak vysoká, že pro důchodce bude výhodněji na těch pár jízd za rok zakoupit řádnou jízdenku. Pro studenty to mělo platit již od samého začátku samostatného státu, když má být garantem budoucnosti.
    "Kabinet také uvádí, že nebude do státní správy dosazovat politické nominanty, naopak státní správu otevře a odpolitizuje." Tak toto prohlášení je překvapivé, protože Pelikán svého náměstka Tejce představil jako politického náměstka. Jenom neuvedl za kterou stranu. Takže v tom vidím jakýsi nesoulad mezi slovy a činy hned na začátku jednání o vládním programu.
  • Jenom další kobliha, tentokrát placená z eráru. A po čase se veškeré jízné zdraží o 100% a studenti a důchodci to budou mít "jen" za 50%.
  • Již je nechutné poslouchat Fialy,Kalousky a ostatní šmejdy,kteří nic pro tuto republiku neudělali.Kalousek přidal lidem celých průměrných 40 Kč.Chci jen upozornit,že pokud bude pokračovat tato nechutná propaganda vůči Babišovi tak příště zvítězí 51 % hlasů.Apeluji na poslance,aby Babiš dostal důvěru a sice pro a proti a to jmenovitě.Zatím si počíná dobře a i to Čapí hnízdo je pěkné.Již si konečně přiznejte,že lidi toho mají dost.Piráti na vás apeluji také proberte se ,ještě jste nic nedokázali.Občané vám dali důvěru tak konejte jak jste slibovali.Když Babiš a jeho parta nebude mít výsledky tak i já souhlasím s předčasnou volbou.Zatím není důvod a vytahování STB na toho a onoho je opravdu trapné.Tam byl pomalu každý druhý.Bohužel takový jsme národ.
  • Sliby se slibují, blázni se radují. *1*
    • Pivo bude za 3,50, mateřská dovolení 5 let, novomanželské půjčky bezúročné, bez ručitele a bez limitu výše, pracovní dobu zkrátíme na 6 hodin a pracovní týden na tři prac.dny. Všechny zlodějské živnostníky pošleme do fabrik a všechny velké firmy znárodníme. - To by bylo, aby mne národ nevolil! Nikdo jiný mu nedá to, co JÁ mu můžu slíbit!!! *1* *1* *1*
      • Jaksi postrádám, co jsi tím chtěl říct. Co vynechat inotaje a psát tak jak to myslíš? Nebo i takto myslíš? No děkuji, nezájem.
        • Pochopit ironii asi vyžaduje alespoň jistou míru inteligence a smyslu pro humor. Chtěl jsem tím říct, že každý politik a každá vláda, která slibuje, jak někomu "uleví" a jak něco bude "zadarmo", buď lže nebo chce někomu škodit: v životě není nikdy nic "zadarmo", jen to za někoho zaplatili ti druzí. K úspěchu a prosperitě vede jen jediné - to, co slíbil Britům Winston Churchill: "krev, pot a slzy".
      • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit