Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vidím ten ksicht prašivce Hrbáčka a agenta Bureše, tak se mi zvedá žaludek.

  • Omlouvám se, že mi to uteklo. Nepodal paní Čaputové jako ženě ruku jak se sluší.

  • Koukal jsem před chvílí na Centrum.cz a takovou ostudu jsem v životě neviděl. (Je tam i fotka) Ten medvěd z Lán asi zapomněl roušku v Lánech. Hold ho pozdě vzbudili. K tomu ještě ten polský negramot nepodal presidentce Čaputové jako ženě ruku jako u hostovi.

  • Vidím tu komouš.STB-cko konfidentskou krysí tlamu, podvodného megazlodějského čerpače a chce se mi opět intenzivně zvracet.

  • Já zase žádám, aby okamžitě dostali slíbené odměny zdravotníci v první linii, jak jim bylo slíbeno. Darmožrouti z vlády dostali desetitisíce a skuteční zdravotníci prý dostanou mnohem později. (Viz noviny). Nevím koho léčí vláda. Napsal jsem toto na Seznamu a hned mě nějaký /nechci být sprostý cenzor smazal a bloknul do zítřka/. Pevně doufám, že to u Vás projde.  Předem děkuji.

    • Udělej si psí guláš , dej tam víc česneku a hned se ti uleví. Ty můžeš žádat kde chceš co chceš. Nikoho to nezajímá. Mimochodem tvůj češtin vypovídá o nadprůměrné přirozené ychtelycency a hodnotém vzdělání. 

    • Tak na Seznamu má každý pořád nějaký distanc. Tam je demoblokový cenzor obzvláště aktivní. Musí to být hlava dutá, protože vylučuje z diskuse za nesmysly. Kdo uráží vybranou skupinu osob, má přitom cestu volnou.

      Ukázka nezávislosti médií v praxi. prostě práce pana Šidla. 

  • Když vidím na té fotce ty dva chameleony, chce se mi zvracet. Ty respirátory mají určitě zn. Agrofert nebo made in China?

  • tobro

    Soudruh Bureš a soc-kom z lihového domu? .. 🤮🤮🤮

  • Můžete taky vyžádat stanné právo , ale bohužel důvěra lidí v estébáckého podvodníka a vedoucího ministraničky v rudém svetru je asi tak jako když " skořápkář" sedí rok na jednom místě .Někdy mám dojem analogie  89 ,euforie a rozčarování .Na jaře lidé bez okolků pomohli této zemi i ze strachu o zdraví a v létě se čobolácký podšívka už oháněl jaký je to jeho úspěch  .Bohužel tuhle důvěru tihle papaláši "prohospodařili" , no a ten rudej svetr pod dohledem činofila z Hradu vyhlíží prachy z Čajny , ten druhý eštébáček  je jako vždy namočenej ve všech svinstvech , hlavně že to vydělává . 

    Zaznamenal jsem že Šlachta říká že za Babiše korupce nezmizela jen se přestala vyšetřovat neb se policisté bojí , no to tě to trvalo pochopit a jaký to byli kámoši . Proti Burešisku je igelitka strejdy Vika a kabelčičky Nečasky jen slabý odvárek . Tak doba pokročila dříve nám tu přistávala letadla s bratrskou pomocí a dnes celý svět dostává "chřipčičku " bioteroristů z PRC ,  taky to lítá vzduchem , pokrok je pokrok. Jo a v Anglii vyšetřují jak vědci pomohli čínskej komunistům ve vědě , no a že čekali investice  žlutých rudochů a jak jim lezli do erdele včetně královny , to už je zapomenuto , asi se taky něco pokazilo .Prostě ten krteček je pěkný v Evropě a ne z očima hentai a ještě s pandou. 

    Takže už zase R<1 , a vzhledem k situaci mírný průběh a až někde uteče fretka z výzkumáku at nemá ebolu do - 50 , blbě se to vysvětluje ,ten přírodní výskyt a připojuji se k výzvě ukažte tu jeskyni kde byli ty prvotní netopejři .😎

    • No jo, když ty ovečky co ho volily dostaly koblihu a slib, že bude líp. Ano, bude líp, ale až ti "bývalí" vypadnou z rozhodujících míst.

  • Všichni panáčci, co se "živí" politikou už měli sedět za jedním stolem, převzít společnou odpovědnost a přestat si hrát na opozici a koalici.

    Na to není nikdo z obyčejných lidí zvědavý. Není místo pro politické hrátky. 

    Jestli tomu brání samolibost pana Babiše nebo nezlomná nenávist opozice vůči němu, to nevím. Osobně bych za této situace žádný nouzový stav nepodpořil. Jen za podmínky, že naše reprezentace bude jednotně odpovídat za opatření.

    Zavřel bych je do nějaké místnosti, jako kardinály, když se volí papež a dokud se panáčci nedomluvíte, nevylezete!! Na to Vás občané volili. Abyste vedli a ne se hádali jako malé děti. Teď to stojí životy.  

  • No tak Buríšku, to zase budeš slibovat až se ti bude od huby prášit. Už aby tě kopli, víš kam. Se zloději a lháři se nevyjednává.

    • A k čemu by nám byla milý pane prázdná poslanecká sněmovna?

      Kdo by vyjednával za ty poctivé a pravdomluvné? Paní Pekarová? Nebo někdo z bazilišků z KDU? Ti přeci nelžou nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit