Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokáže někdo pochopit , že vláda musí konat ze zákona , jinak je to na prokurátora,ale to někteří zdejší jedinci , kteří řídili tak maximálně Oktávku na D1 NEPOCHOPÍ. Slovo odpovědnost , není to že budete někomu odpovídat na hloupé otázky, ale nést kůži na trh. Pracovat 20 hodin denně je pro většinu zdejších krituzujících Scifi.  Většina lidí chápe , že to není vůbec ale vůbec jednoduché pracovat pod tak obrovským tlakem, ktarý nikdo z nás nezažil. Tak si nechte ty stupidnmí poznámky a nechte konat ty co něco dělají.

  • Pokračuje kostrbaté budování prymulovského příkaznického režimu. 

    • Ten defekt máš odmalička???

    • Packale a že nenavrhneš nějakou nosnou myšlenku?Kydat pitomé poznámky umí každý.Ale nějaké opravdové moudro, nebo koncepci.Ty už jsi jak ti ODSáci.Mrskat jednu kravinu za druhou.To jim jde.Jen aby se něco prsklo.

      • Ohledně covidového šílenství by bylo dobré se inspirovat švédským příkladem, který jednoznačně minimalizuje společensko-ekonomické ztráty.

  • Krátké video, které mnoho vysvětluje jak je to s koronaviremDoporučuji mu několik minut věnovat.....(https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/dr-cowan-5g-koronavirus/af5a8a49ea50dce463fd57a0d8829eb8a4d80ed1/stream%C2%A0)

    • Je to jedenn z názorů, ale musíte si uvědomit že tzv. elektromagnetický smog tu je už od doby první elektrifikace. Jediná změna je v tom , že se zvyšují frekvence ,kmitočet. Ale to znamená také větší citlivost přístrojů= vývoj.  Satelit který je ve výšce cca 200 km ma velice malý výkon s porovnáním s pozemní stanicí v řádu stovek kW výkonu. Váš mobil má výkon cca do 1W a pouhé 2m od vás už to je 1/4 W  takže v podstatě zanedbatelné. Radar až na vyjímky je zařízení , které má velice úzký vyzařovací lalok cca do 1°. Dnes  je většina radarů pasivních = nic nevysílají. Házet to vše na 5G je hodně přitažené za vlasy. Virus napadá jen slabé jedince, to je jako s např. teplomilnou rostlinou , tu také nevypěstujete na skále v Alpách

    • vanhorne

      "Krátké video"

      Kratke, ale zajimave jako cows pie (kravsky kolac).

    • josef.chmela

      Za všechno můžou Marťani. 😂😂😂

      • Opět nemáte, Chmelo, pravdu...

        Za všechno můžou trpaslíci...

        • 😀😀😀

  • Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) šíří po světě komunismus: omezování svobody, příkazy, zákazy a možnost ovládání prostých občanů a jejich zotročování komunistickými - postkomunistickými - kryptokomunistickými (rádoby)vládci. 

    • josef.chmela

      Komunismus nikde na světě není a nikdy nebyl. Řekni mi, prosím kde je a já se tam ihned odstěhuju abych už nemusel číst ty tvoje kydy.

      • Komunismu tak jak ho popisují Marx a Engels a další jeho vyznavači samozřejmě nikde není a ani být nemůže, protože je to fantasmagorie, nesmysl. Pokud ale používám termín "komunismus", myslím tím diktaturu vyznavačů komunismu, kteří zotročují občany. Komunismus je méně vypočitatelný než nacismus, který se ostatně od komunismu učil a je pouze jeho "hnědou" odrůdou. Za nacismu ten kdo "držel h.bu a krok" mohl nějak přežít, kdežto za komunismu (=neomezená vláda vyznavačů komunismu) si nikdo není nikdy jist.

        • Pane Bože, do čehos to mozek vložil,když to také oné Občan, se ho nikdy nenaučí používat! Protektorát jste nezažil (Váš táta s Vámi snad ještě ani plot neočurával) a když tady vládli komunisté, tak jste v nejlepším případě říkal tak gaga gaga a tahal kačera na špagátku.

          • Soudruhu cespdu, vím moc dobře co píši.

  • Na Novinky.cz je článek "Unikla nejdůležitější data: Kde se nakazí nejvíc lidí" a tam píšou, že nejvíc se lidi nakazí na pracovištích a doma. Hromadné společenské, kulturní nebo sportovní akce mají zanedbatelný počet nakažených. Ale právě ty akce vláda zakázala. Ona by jistě zakázala i pobyt lidí na pracovištích, ale zahraniční korporace, které jsou největšími zaměstnavateli českých montotroků by se na vládu naštvaly. Kdyby šlo jen o malé a střední české zaměstnavatele, nebyl by pro vládu problém zavřít jejich výrobní provozy. Na to se můžete spolehnout. Tady se od 89 prakticky všechno podřizuje geopolitickým a ekonomickým zájmům západu, západních korporací a Bruselu a naše kolaborantská vrchnost si nedovolí bez schválení odtamtud ani uprdnout. 

    • vanhorne

      "Na Novinky.cz je článek"

      Predpokladejme, ze rodina nevi, ze jsou vsichni positive a vyrazi si na fotbal nebo na nejakou jinou velkou akci. Kolik dalsich muze nakazit a kdyz takovych rodin tam bude nekolik desitek? Nejaka mathematicka formulka byse nenasla? O te podrizenosti, take byse dalo diskutovat, jestli se to podrizuje Zemanovi a Buresovi nebo nekomu jinemu.

  • josef.chmela

    Opět polovičaté řešení. Pouze jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

    Prymula to má těžké. Tlačí na něj zdivočelá demoopozice i Babiš. Těžko pak může rozhodovat racionálně.

    • To jako vážně ?! Primula to má těžké ??? Já myslím že to měl těžší při metylalk . zločinu . Teď už je samozřejmě v pohodě a může rozjet v klidu kšeft z rouškami a pod. Vivat corona !🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit